Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Å ta toget er en av de beste måtene å oppleve Europas mest naturskjønne områder. Nyt spektakulære fjell, innsjøer, landskaper elver og utrolige ingeniørkunst - Dette er The De fleste Scenic togturer i Europa.

 

Glacier Express er blant de mest naturskjønne togturer i Europa

West Highland linje Scenic togturer, Skottland

Alle ombord Galtvort Express! Mesteparten av 264km reisen er på et enkelt spor som gir et glimt av den fantastiske heiene, innsjøer, noen av de mest fjerntliggende stasjoner i Storbritannia og - å legge en dash av Harry Potter magi - Glenfinnan viadukten brukes av Hogwarts Express.

 

Rute: Paris til Hyggelig

Cue leire flis-tak landsbyer, ryddige vingårder, og nydelig blå vannet!

En liste med Den mest naturskjønne togturer i Europa ville ikke være komplett uten Sør-of-France. Den er kjent for sin skjønnhet, så det er ingen overraskelse det gjorde vår liste. Starter i Paris, du er i solsikke og lavendel felt av Provence bare to timer senere. Pass på at du pakker drakt, Fordi den franske rivieraen er ikke noe du ønsker å gå opp i sommer.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

 

Rhindalen Scenic togturer, Tyskland

Følg kurvene over Rhinen som det gjør vei fra Koblenz til Mainz. Det er bare en femti-minutters tur, men langs ruten, du vil se slott og vingårder klamrer seg til elve bakkene. Det ser ut som noe ut av et eventyr!

Berlin til Koblenz Togene

Frankfurt til Koblenz Togene

Wien til Koblenz Togene

Stuttgart til Koblenz Togene

 

frokost på München og middag i Venezia

3 land, 3 x visninger. Hoppe på et tog fra München til Venezia og få til å drikke i 3 land igjen av spektakulær utsikt. Denne linjen går gjennom noen av de vakreste fjellene, elver, og alpine landsbyer i Østerrike, Tyskland, og Italia. 3-in1 av De De fleste Scenic togturer i Europa.

Milano til Venezia Togene

München til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Norge

Hvis du leter etter noe som er ikke så overfylt og mer på den ville siden, så denne turen er for deg. Starter på havnivå, majestetiske Fjordland gir raskt plass til bratte klippevegger og frodige enger. Sørg for å pakke turskoene, fordi toget stopper på flere mål turstier.

 

Vår siste for dette innlegget av Scenic togturer i Europa er, Boarding Glacier Express!

St. Moritz til Zermatt. 8 timer med ren naturskjønne lykke. Det er ikke kalt Glacier Express for ingenting. Reis gjennom et landskap så hellig for europeere at jernbanen (sammen med Bernina) er en UNESCOs verdensarvliste; det er også hjemmet til utspring i de mektige Rhône og Rhinen Rivers.

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Bern til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togene

 

Så nå at du er ferdig med å lese, er du klar til å gjøre dine egne naturskjønne togturer i Europa, på Lagre A Train har vi den beste Toget reisebilletter, på billigste priser, og mange betalingsalternativer.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)