Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Frankrike er et populært turistmål, takket være sin vakre byer og kjente landemerker. Landet er et drømmedestinasjon verdenskjent for sin utrolige kultur og deilig mat. Mens mange turister flokk til Paris, byen kan ofte bli svært overbefolket, spesielt i sommer. heldigvis, Frankrike har så mye mer å tilby enn bare Paris og vi utforske fem av de mindre overfylt byene nedenfor.

 

  1. Reims (Champagne)

Reims er byen og Champagne er vin regionen, og begge er helt nydelig. Det huser noen av de de fleste anerkjente vingårdene i verden og reisende er sikker på å nyte sin rolige atmosfære. Hvis du er en champagne fan, betale et besøk er et must. Regionen er utrolig vakker, men mye mindre overfylt enn landets hovedstad. Mens i Champagne, sørg for å ta en guidet kjeller omvisning og lære mer om hvordan champagne er laget.

Metz til Reims Togene

Paris til Reims Togene

Luxembourg til Reims Togene

Lyon til Reims Togene

 

  1. Lyon

Lyon er ikke bare en fredelig ferie destinasjon, men også en UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin berømte romerske ruiner og flotte museer. Hvis du er en foodie, Lyon er en av de beste stedene å nyte noen av de mest delikate delikatesser i Frankrike, men sørg for å søke råd om bo sunt mens du prøver nye matvarer i utlandet.

For de som er interessert i arkitektur, Lyon er også hjemmet til flere renessanse kirker at du vil finne spredt over hele byen.

Brussel til Lyon Togene

London til Lyon Highspeed Tog

Marseille til Lyon Togene

Amsterdam til Lyon Togene

 

vise Lyon FRANKRIKE skyline

 

  1. Grasse

Hvis du er interessert i parfymer, Grasse er et perfekt reisemål for deg. Når du har opplevd sin rolige, luksuriøs gater, du finner deg selv ønsker å komme tilbake igjen og igjen. Grasse er et vakkert reisemål ligger langs den franske rivieraen og, den beste måten å imponere lokalbefolkningen her er å øve på fransk!!

hvordan grasse små gater føles

 

  1. Marseilles

Berømt for å være den nest største byen i Frankrike, Marseille er en by med en imponerende kystklima. Her vil du finne episke ruiner og fantastisk kunstsentre å forlate deg holdt i timevis. For de som søker avkobling, Marseille er hjem til flotte strender hvor du kan bade i behagelig sjø. Marseille tilbyr det beste fra begge verdener som det er fylt med kulturelle aktiviteter samt rolige steder å slappe av i.

Montpellier til Marseille Togene

Nice til Marseille Togene

Paris til Marseille Togene

Lyon til Marseille Togene

 

Båt i Marseilles havn

  1. Litt

Ofte regnet som en av Frankrikes mest undervurderte byer, Lille er mindre overfylt enn noen av de mer populære franske destinasjoner, men fortsatt like vakker. turister kan rusle gjennom svingete baner og nyt det fargerike arkitektur og yrende atmosfære langs veien. For kunstelskere, de Palace of Fine Arts museet er et must-besøk sted, da det er hjemmet til Frankrikes nest største kunstsamling.

Brussel til Lille Tog

Antwerpen til Lille Tog

Paris til Lille Tog

Rouen til Lille Tog

 

Lille Frankrike natt atmosfære

 

Når du besøker eller touring Frankrike være sikker på å ikke gå glipp av noen av de ovennevnte byene! Som de er mindre overfylt, bevege seg rundt dem vil være enkel, og du vil være i stand til å nyte de karakteristiske kjennetegn ved hver by. En ting disse byene alle har til felles er vakker natur og – selvfølgelig – fantastisk mat, og til slutt ikke glem, i Europa folk trene reise med Lagre et tog.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-less-crowded-cities-to-explore-in-france%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)