Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2021)

Besøk vin regioner i Europa er en drøm for alle vinkjenner. Slående utsøkte vingårder, varmt og solrikt vær, fortryllende lier, og god mat definere disse toppen vinregioner. Hvis du er en vinelsker og vil se de beste vinprodusentene i Europa og hvordan du kommer dit, Lagre A Train vil hjelpe deg å komme dit!

Les videre for å vite hva Europa har å tilby vinelskere. Vi vedder på at du allerede hadde pakket den i tankene dine før du fullførte denne artikkelen!

 

Beste vinprodusenter i Europa: Frankrike

champagne-regionen, Frankrike

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Noen av de mest kjente og Beste vinprodusenter i Europa finnes i Champagne. Det er en ideelt reisemål for en dagstur fra Paris, men det er mange Champagne hus å utforske både Reims og Epernay, der du finner prestisjetunge navn som Enkeklikk og Tattinger. Champagne-regionen ble nylig kåret til en UNESCOs verdensarvliste, noe som er en stor trekke for turisme til området, sammen med den vakre bølgende åssider fulle av vingårder.

Paris til Reims Togene

Paris til Nancy Tog

Metz til Paris Tog

Nancy til Paris Tog

 

Rhône-dalen, Frankrike

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhône-Dalen wine region har så mye å tilby fra et kulturelt synspunkt med Lyon å være en av UNESCO verdensarver. Med sin enkle, autentisk gastronomi, Rhône er en vin elsker himmelen med de berømte vinene fra Crozes-Hermitage, Cote-Rotie, og Chateauneuf-du-Pape som trekker vinturister fra hele verden.

Føler ikke skremt hvis du bare leter etter en god tid med noen kompiser om! Fra nybegynnere til eksperter, Rhône er absolutt en å legge til i listen. Her er en oversikt over steder å gå og ting å se.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence Togene

 

Beste vinprodusenter i Europa: Toscana, Italia

Tuscany Italy is gorgeous

 

Toscana vinprodusenter tilbyr den perfekte vinen land erfaring. Ikke bare inneholder Toscana noe av Italias mest kjente betegnelser, liker den nye Val d'Orcia DOC, Nobile di Montepulciano vin, men regionen sprenger også av stolthet, kjærlighet til landet, og en enorm glede av å dele det med andre.

Hvis du vil heller ikke planlegge din egen Toscana vin omvisning, du kan stole på ekspertisen til en guide eller driver. Vi vanligvis leie en bil og gjøre det selv, men vi hadde en privat driver i Montalcino som tok oss rundt til vår pre-planlagte stopp. Det er en flott måte å gå hvis du er bekymret for kjøring i området eller har lyst til å drikke vin i stedet for spytter det.

Du kan bestille en tur på forhånd. Vi tror det er best å gå med en privat tur, som dette Montepulciano-tur, Montalcino-tur, eller chianti tur fra Viator.

Tips: Vi anbefaler også sterkt foreslå å legge en vingård lunsj til dine planer hver dag. Toskanske viner er ment å være med mat.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Beste vinprodusenter i Europa: Mosel, Tyskland

Amazing Mosel Germany

 

Vi vet alle at Tyskland for sin øl og biler, men inntil nå, Vi visste ikke at de har et kick-ass vin regionen også.

Mellom Koblenz og grensen til Luxembourg ligger Tysklands eldste vindistriktet. Allerede, Romerne så potensialet i den varme klima og næringsrikt jordsmonn. I dag, vingårdene i Mosel-regionen produsere noen av verdens beste Rieslings.

Det er ganske mange å velge mellom, men på toppen av vår liste er Vingård Willi Schaer. EN liten vingård som kan dateres tilbake til 1121. Det Schafer familie det meste er avhengig av deres utdannet følelse av smak og sine magefølelsen når det gjelder å bestemme det beste tidspunktet å høste hver del av sine vinranker. Som vi tror er badass!

Familien utelukkende produserer Riesling på egen 4.2 hektar land som er karakterisert ved en perfekt balanse mellom syre og struktur. De kritikerroste vinene distribueres over hele verden. Hvis du ønsker å smake på vin på stedet, Husk å bestille time på forhånd.

Köln til Bonn Togene

Bonn til Koblenz Togene

Koblenz til Bingen Togene

Bingen til Frankfurt Togene

 

Beste vinprodusenter i Europa: Lavaux, Sveits

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

Heroic vindyrking: Det er en setning ofte brukt for å beskrive oppdrett av vanskelige landskaper. Lavaux, Sveits er en region som eksemplifiserer konseptet perfekt.

Lavaux er en vin sub-regionen Vaud, ligger på den nordlige bredden av Genfersjøen, Sveits. Dette området, som ligger i en misunnelsesverdig beliggenhet på den østlige halvdelen av innsjø, er kjent for å produsere stål hvite viner, hovedsakelig fra Chasselas drue.

Den første gangen øynene satt på sine bratte terrasser, du er truffet av upraktisk av det hele. (Spesielt etter et par flasker vin). Anerkjent av UNESCO som en World Heritage Site, denne solvelsignede siden av Genfersjøen fremkaller en eventyrlig innstilling av blomsterfylte balkonger, glitrende blå vannet som bare kan perfeksjonert videre med et glass av lokale Chasselas. på samme måte, innsjøen-klemmer tomter sveve på ekstrem slants at bare en fjellgeit og teamet skal høste.

Under det 11. århundre, disse enorme åssidene tilhørte Benedictine og Cistercienserklosteret klostre. Det var munkene som hadde slått tidligere skogsområde i produktive vingårder som tilfeldigvis har vidstrakt utsikt.

Dette er synet ut av togvinduet på tilnærming til Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Byen Lausanne ligger perfekt til i den ene enden av Lavaux. Det gir et godt utsiktspunkt for utforske regionen. innenfor Sveits, Lausanne er faktisk majoritetseier når det kommer til vingårder. (Kommunen eier en vinavlsregion ikke mindre enn 62 fotballbaner, produsere opp til 400’000 flasker årlig.)

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

 

Back kofferten og lade glass. Det er på tide å ta et tog eller to for å se de beste vinprodusentene i Europa. Lagre et tog vil gi deg raske og problemfrie billetter uten skjulte avgifter. Hva venter du på? Tid for å få vin, på!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg Beste Vinprodusentene I Europa Og Hvordan man Skal Få Det til ditt nettsted? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wineries-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)