Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2021)

Det er vanskelig å si hva som er som best og verst vær, så når vi begynte å skrive Europa land med det beste været vi ikke vet hvordan de skal nærme seg dette. Tross alt, det er alle individuelle, er det ikke? Så vi bestemte oss for å sette vår avhandling om at 365 soldager, lett bris og ingen regnbyger gjøre for den ideelle klima, og starte der.

 

Vi har satt sammen en liste over europeiske land basert på deres værforhold, og det er opp til deg å bestemme hvor du vil gå neste:

Vår første landet i Europa land med det beste været er: Spania

En middelhavsklima, en robust transportinfrastruktur, gode muligheter til å reise, samt ulike sosialt samvær og fritidsaktiviteter, gjøre Spania ganske mye en drøm landet. Ligger i sørvestre Europa, Spania definitivt teller for en av de mest naturskjønne togreiser i Europa. Spania Værmelding med varmt, tørre somre og milde, regnfulle vintre. Siden Spania er en av de største europeiske landene, det har mer enn en klima. Så, du kan forvente et mer kontinentalt påvirket klima på det enorme sentrale platået: gjør deg klar for varmt, tørre somre og kalde vintre. Oversettelse: hvis du er reiser til Spania og planlegger å bo for et par måneder, ta med badedrakt og jakke.

 

 

Portugal – Den første på Europas land med det beste været

For de av dere som heller vil nyte 22 ° C i gjennomsnitt nesten gjennom hele året enn svette det ut på 35 + ° C grader, Portugal er første på Europas land med det beste været. Portugal er klassifisert som CSB klima (dette begrepet refererer til middelhavsklima); en varm temperert fuktig forest klima, med tørre somre, og våte vintre. Hvis du reiser med tog, velge Portugal i sommermånedene. Den varmeste måneden i Portugal er juli med en gjennomsnittlig temperatur på 24 ° C, og den kaldeste ene er januar ved 12 ° C. Du vil fange de fleste daglige soltimer i august. Plus, du kan alltid turnere Vest-Europa med tog for det beste inntrykket, uavhengig av klimatiske forhold i de landene du ønsker å se.

 

Hellas

En annen middelhavsland som vil forlate deg forelsket i denne delen av Europa. Hellas er typisk for middelhavsklima. Turister og lokalbefolkningen elsker det for sin varme og tørre somre, mild og regnfulle vintre, og lengre perioder med sol gjennom det meste av året. Hellas er bare ett av de land i Europa med det beste været, og du må gå til mer enn én gang for å få fullt utbytte av sin skjønnhet. Snakker om perfekt middelhavsklima, det er bare rettferdig vi nevne Italia også, selv om det er sommer vind kan gi veldig varmt, ubehagelig været ikke alle liker.

 

London er ikke på Europas land med det beste været

Storbritannia – Det verste på listen over europeiske land med det beste været

Selv helt nydelig arkitektonisk, historisk, og kulturelt, Storbritannia er ikke en av de europeiske land med det beste været. Vi vil, med mindre du liker konstant tåke, regn, skyer og mye grått som du glemmer hva andre farger se ut. Den fuktige luften og dens samlede uforutsigbarhet ikke hjelper heller. Mens Storbritannia har solrike overraskelser her og der, Vi råder deg til ikke å (noen gang!) gå ut uten en paraply og en ekstra t-skjorte. Sjekk ut disse 4 Toget reise pre-trip essensielle i Europa før du går på tur.

Amsterdam til London Trains

Lille London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Island

Sannsynligvis en av de mest fantastiske europeiske land, Island er stolt av sine fantastiske fjorder, løse smaragdgrønne landskapet, snø-hvite fjelltopper, og spektakulære fossefall. Åh, la oss ikke glemme sine gigantiske isbreer, varme kilder og geysirer, og noen av de vennligste, mennesker i verden! derimot, dessverre, denne skandinaviske land er beryktet for sin uforutsigbare og ekkel vær. Island har ca 320 dager med tykke grå skyer, 215 dager med regn, snøstormer, og snøstormer. Det er ikke for de som ønsker å nyte en solrik vacay.

  • derimot, hvis du er en person av vinterferie, Island vil være på toppen av listen over Europas land med det beste været.

 

Finn dine favoritt Europa Land med det beste været for deg! og nyte turen! Sats på en togtur og bestille togbilletter med Lagre et tog.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)