Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 11/06/2021)

Det är svårt att säga vad som utgör som bästa och sämsta väder, så när vi började skriva Europa Länder med det bästa vädret vi inte visste hur man närma sig detta. Trots allt, det är alla enskilda, är det inte? Så vi bestämde oss för att sätta vår avhandling om det 365 soldagar, lätt bris och inga regnskurar gör efter den perfekta klimatet, och börja där.

 

Vi har sammanställt en lista över europeiska länder baserat på deras väderförhållanden, och det är upp till dig att bestämma var du vill gå nästa:

Vår 1: a land för Europa Länder med det bästa vädret är: Spanien

En medelhavsklimat, en robust transportinfrastruktur, goda möjligheter att resa, samt olika umgänge och fritidsaktiviteter, gör Spanien ganska mycket en dröm land. Beläget i sydvästra Europa, Spanien definitivt räknas för en av den mest natursköna tågresor i Europa. Spanien väderprognos med varmt, torra somrar och milda, regniga vintrar. Eftersom Spanien är ett av de största europeiska länderna, det har mer än ett klimat. Så, du kan förvänta dig ett mer kontinentalt påverkat klimat på den stora centrala platån: gör dig redo för hot, torra somrar och kalla vintrar. Översättning: om du är reser till Spanien och planerar att stanna för ett par månader, ta med baddräkt och jacka.

 

 

Portugal – Den 1: a på Europas länder med det bästa vädret

För dig som hellre titta på 22 ° C i genomsnitt nästan hela året än svettas ut på 35 + ° C grader, Portugal är 1 på Europas länder med det bästa vädret. Portugal klassificeras som Csb klimat (denna term avser medelhavsklimat); en varm tempererat fuktig skog klimat, med torra somrar, och våta vintrar. Om du reser med tåg, välja Portugal under sommarmånaderna. Den varmaste månaden i Portugal är juli med en medeltemperatur på 24 ° C, och den kallaste ena är januari vid 12 ° C. Du ska fånga de mest dagliga soltimmar i augusti. Plus, du kan alltid turnera Västeuropa med tåg för det bästa intrycket, oavsett klimatförhållanden i de länder som du vill se.

 

grekland

Ett annat land Medelhavet som kommer att lämna dig förälskad i denna del av Europa. Grekland är typiskt för Medelhavsklimat. Turister och lokalbefolkningen älskar det för sin varma och torra somrar, milda och regniga vintrar, och längre perioder av sol under större delen av året. Grekland är bara ett av dessa Europa Länder med det bästa vädret och du måste gå till mer än en gång till fullo uppskatta dess skönhet. På tal om perfekt medelhavsklimat, det är bara rättvist vi nämna Italien också, även om dess sommar vindar kan ge mycket varmt, obehaglig vädret inte alla åtnjuter.

 

London är inte på Europas länder med det bästa vädret

Storbritannien – Det värsta på listan över europeiska länder med det bästa vädret

Även helt underbara arkitektoniskt, historiskt, och kulturellt, Storbritannien är inte en av de Europa Länder med det bästa vädret. Väl, om du njuta av konstant dimma, regn, moln och så mycket grå att du glömmer vad andra färger ser ut. Den fuktiga luften och dess övergripande oförutsägbarhet hjälper inte heller. Även Storbritannien har soliga överraskningar här och där, Vi råder dig att inte (någonsin!) gå ut utan ett paraply och en extra T-shirt. Kolla in dessa 4 tågresor pre-trip väsentligheter i Europa innan du går på resan.

Amsterdam till London Tåg

Lille till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

island

Förmodligen en av de mest fantastiska europeiska länder, Island är stolt över sina hisnande fjordar, ändlösa smaragdgrön landskap, snövita bergstoppar, och spektakulära vattenfall. Åh, låt oss inte glömma sina gigantiska glaciärer, heta källor och gejsrar, och några av de vänligaste, människor i världen! i alla fall, tyvärr, detta skandinaviska land är ökända för sin oförutsägbara och rusk. Island har cirka 320 dagars tjocka grå moln, 215 dagar av regn, snöstormar, och snöstormar. Det är inte för dem som funderar på att njuta av en solig vacay.

  • i alla fall, Om du är en person av jullov, Island skulle vara på toppen av listan av Europas länder med det bästa vädret.

 

Hitta din favorit Europa Länder med det bästa vädret för dig! och njuta av resan! Satsa på en tågresa och boka tågbiljetter med Spara ett tåg.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)