Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 25/01/2021)

Gripa tag i en karta över Europa och besluta om att gå kan vara en mardröm! Ja, speciellt om allt du har är ett par veckor. På en kontinent så mångsidig och rik på kultur, två veckor kan tyckas alltför kort! Därför, det är nog bäst att dela upp och besöka specifika regioner per resa. På så sätt du ge dig själv tillräckligt med tid och utrymme för att fullo uppskatta vad varje land har att erbjuda. Västeuropa med tåg ett utmärkt ställe att börja, och vad bättre sätt att resa än med tåg!

 

Varför gå till Västeuropa med tåg?

Ska Västeuropa med tåg är en utmärkt erfarenhet som anslutningen via järnväg är fantastiskt! Detta gör Västeuropa med tåg erfarenhet ett billigt och bekvämt val att besöka under loppet av två veckor. Denna grupp av länder är väl känt för sin arv nedsänkt i historien, konst, och otroligt arkitektur! Deras mat sortiment är så olika att du hittar det nästan omöjligt att motstå att äta allt som kommer i din väg. Västra Europa är tydlig strategi för det moderna livet kommer att lämna dig fascineras så du förlorar dig själv i nattliv och trender.

Här är några av våra top picks för att komma igång.

Berlin till München Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Trier till Munich Tåg

Stuttgart till Munich Tåg

 

Belgien

Känd för sin öl, våfflor, och choklad, Belgien är en del av vår Västeuropa Med tåg resa och är ett oändligt fascinerande plats att besöka. Från dess livliga pubar, otaliga museer, anmärkningsvärda kanalen turer till den invecklade arkitekturen, detta land har så mycket att erbjuda. Om du väljer att besöka just Belgien istället för att gå runt, besöker landets stränder – de är fantastiska!

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Halle två Brugge Tåg

Gent till Brygge Tåg

 

Västeuropa Med tåg Frankrike

 

Frankrike

Varifrån kommer man börja med? Vinet, köket eller konsten? De alltid polerade franska kvinnor? Eller den charmig män? Med över 30 miljoner utländska besökare varje år, City of Lights erbjuder en reseupplevelse till skillnad från alla andra. Varför inte tillbringa tid att utforska de många museer, restauranger, och butiker? Eller fly till landsbygden, njuta de berömda franska stränder, och ta en tur för att besöka sin pittoreska bergs? Ja! En bonus del? Sken anslutningar är fenomenal! Embrace Västeuropa med tåg och du får se vad vi pratar om!

Nantes till Bordeaux Tåg

Paris till Bordeaux Tåg

Lyon flygplats till Bordeaux tåg

Marseille till Bordeaux Tåg

 

 

Vår avslutande land för Västeuropa med tåg är Schweiz

Att resa till Schweiz är alltid en bra idé. Att resa till Schweiz med tåg är en ännu bättre. Inte bara är Schweiziska tåg rankas som den bästa i Europa, Det är också en av de mest natursköna länder att besöka med tåg. Schweiz är hem för några av Europas mest vackra sjöar, den mest kända bergstopp, och choklad behandlar. Dess kulturella mångfald är fantastisk! Med över 200 nationaliteter, Detta är definitivt en plats som kommer att erbjuda nya insikter och erfarenheter på varje hörn.

Västeuropa med tåg erfarenhet har varit på ökningen i Västeuropa under det senaste årtiondet. Efter att ha beaktat vad bara ett fåtal länder från denna region har att erbjuda, det är inte riktigt svårt att föreställa sig varför. De täta och tillförlitliga anslutningar gör resor enklare och effektivare, verkligen. Så, Det är nu bara upp till dig att bestämma var och när du ska gå.

Basel till Interlaken Tåg

Bern till Interlaken Tåg

Lucerne till Interlaken Tåg

Zürich till Interlaken Tåg

 

Använda sig av Spara-A-Train att boka tågbiljett till billiga priser. Gå till någon destination befrias från hemska bokningsavgifter! Exploring Västeuropa med tåg har aldrig varit enklare, och vi satsar dessa två veckor kommer att flyga förbi!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwestern-europe-train%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)