Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 20/11/2020)

Nya erfarenheter är ett utmärkt motiv för att resa. i alla fall, ibland en turist vänlig syn inte kan hålla ett ljus till en shoppingrunda, oavsett hur imponerande. Folk som besöker för shopping vet detta, och det finns lyckligtvis gott om städer i Europa där de kan släppa loss sina utgifter tendenser.

i alla fall, till har mer pengar och energi kvar för shopping, det är en bra idé att resa billigt men snabbt. Att ta sig till de bästa städerna i Europa för shopping med tåg uppfyller båda dessa villkor. Låt oss ta en titt på några av de stora shopping destinationer och hur du kan komma dit med tåg:

 

Shopping i Amsterdam, nederländerna

Amsterdam är känd för många saker, och dess köpcentra är en av dem. Staden erbjuder ett stort utbud av shopping aktiviteter och varumärken, beroende på hur stor din budget är. Om du letar efter någon exklusiv shopping, de P.C. Huvudgata är gatan för dig. För varuhus och köpcentra, du kunde slå De Bijenkorf, Magna Plaza eller Kalvertoren.

De Negen Straatjes eller Nine Streets är också bra för konsumenterna om du vill uppleva många olika butiker och stilar på en gång. Du kan nå Amsterdam med tåg lätt från de flesta större europeiska städer, inklusive Paris och Köpenhamn.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

Shopping i Milano, Italien är vår mode plockning för bästa städerna i Europa för Shopping

Milano räknas till de bästa städerna i Europa för att shoppa tack vare att hon anses vara huvudstad för mode. i alla fall, Milan är inte bara om The Fashion och hög street fashion i området Duomo. Det finns många andra platser att utforska, från de konstnärliga butikerna i Brera-distriktet till de funky influenserna i Navigli-området. Milan är verkligen ett shoppingparadis. Om du fascinerad av det, Du kan resa till Milan lätt med tåg från Rom, Venedig, liksom andra städer i Europa.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Florens till Milano Tåg

 

zurich, Schweiz

Best Cities in Europe for Shopping

Erfarna konsumenter älskar Zurich, särskilt de som kan göra det bästa av sina dyraste butiker. Zürich är en av de bästa städerna i Europa för shopping eftersom det känns annorlunda än de flesta metropoler. Den Sihlcity shoppingcenter och köpcentrum Glatt är inte de stora köpcentra du förmodligen används för att, men de erbjuder en kvalitet detaljhandeln erfarenhet.

Andra noterbara hotspots inkluderar Bahnhofstrasse, Europaallee, och området kring Langstrasse, speciellt om du vill kolla in Swiss och stadsplanering. Att ta sig dit med tåg är lätt från Berlin, München, wien, och andra större europeiska städer.

Interlaken till Zürich Tåg

Lucerne till Zürich Tåg

Bern Zürich Tåg

Genève Zurich Trains

 

Berlin, Tyskland är också bland bästa städerna i Europa för Shopping

berlin skyline and towers

Berlin motiverar titeln på en av de bästa städerna i Europa för att shoppa med sina enorma detaljhandeln distrikt där du kan hitta nästan vad som helst. För dem med djupare fickor, Kurfurstendamm eller ”Ku'damm” är ett måste-besök, medan de med en stramare budget kommer utan tvekan njuta av en resa till Tauentzienstrase. Som en populär Europeiska destination och en stor stad, Berlin är lätt att nå med tåg från många andra städer i Europa.

München till Berlin Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Antwerpen, Belgien

En av de saker som gör Antwerp unika shopping-wise är dess världsberömda diamantdistriktet. i alla fall, Antwerpen saknar inte designer och vintage butiker, antikaffärer eller livliga marknader antingen. Det kan ge en unik upplevelse för alla kunder, även de som är svåra att tillfredsställa. Du kan nå Antwerpen med tåg från Berlin, Paris, och andra städer i Europa.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Amsterdam till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Paris till Antwerpen Tåg

 

Redo för några bra shopping i några av de bästa städerna i Europa? Planera din resa, och boka tågbiljetter tidigt!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)