Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 20/11/2020)

Experiențele noi sunt un motiv excelent pentru călătorii. in orice caz, uneori, o vedere turistic prietenos nu poate deține o lumânare pentru a face cumpărături, indiferent de cât de impresionant. Oamenii care vizitează pentru cumpărături știu acest lucru, și există din fericire o mulțime de orașe din Europa, unde pot dezlantui tendințele lor de cheltuieli.

in orice caz, la au mai mulți bani și energie la stânga pentru cumpărături, este o idee bună să ieftine de călătorie dar rapid. Noțiuni de bază cele mai bune orase din Europa pentru cumpărături cu trenul îndeplinește ambele aceste condiții. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai importante destinații de cumpărături și de modul în care puteți ajunge acolo cu trenul:

 

Cumpărături în Amsterdam, Olanda

Amsterdam este cunoscut pentru multe lucruri, și centrele sale comerciale sunt unul dintre ele. Orașul oferă o gamă largă de activități comerciale și mărci, în funcție de cât de mare este bugetul dvs.. Dacă sunteți în căutarea pentru unele cumpărături de lux, cel P. C. Hoofstraat este strada pentru tine. Pentru magazine și centre comerciale, ai putea lovi De Bijenkorf, Magna Plaza sau Kalvertoren.

De Negen Straatjes sau Nouă străzi sunt, de asemenea, o mare pentru cumpărători, dacă doriți să experiență mai multe magazine și stiluri diferite de la o dată. Puteți ajunge Amsterdam cu trenul cu ușurință de cele mai multe orașe importante din Europa, inclusiv la Paris și Copenhaga.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

La cumpărături în Milano, Italia este moda noastră pentru a alege cele mai bune orase din Europa pentru cumpărături

Milano este considerată printre cele mai bune orașe din Europa pentru cumpărături datorită faptului că este considerată capitala modei. in orice caz, Milano este nu numai despre Fashion și de moda de mare stradă din zona Duomo. Există multe alte locuri de explorat, de la magazinele artistice din cartierul Brera la influențele funky din zona Navigli. Milano este într-adevăr un paradis al Cumparatorului. Dacă sunteți intrigat, puteți călători în Milano ușor cu trenul de la Roma, Veneția, precum și alte orașe din Europa.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

Zurich, Elveţia

Best Cities in Europe for Shopping

cumpărători cu experiență dragoste Zurich, în special a celor care pot face cel mai bun din magazinele sale cele mai scumpe. Zurich este unul dintre cele mai bune orase din Europa pentru cumpărături, deoarece se simte diferit de cele mai multe metropolele. Sihlcity centru comercial si shopping mall Glatt nu sunt mari mall-uri esti, probabil, folosite pentru a, dar acestea nu oferă o calitate de vânzare cu amănuntul experienţă.

Alte hotspot-uri notabile includ Bahnhofstrasse, Europaallee, și zona înconjurătoare Langstrasse, mai ales dacă doriți să verifica elvețian și design urban. Noțiuni de bază acolo cu trenul este ușor de la Berlin, Munchen, Viena, și alte mari orașe europene.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva, la Zurich trens

 

Berlin, Germania este, de asemenea, printre cele mai bune orase din Europa pentru cumpărături

berlin skyline and towers

Berlin justifică titlul unuia dintre cele mai bune orase din Europa pentru cumpărături cu districtele sale uriașe de vânzare cu amănuntul, unde puteți găsi aproape orice. Pentru cei cu buzunare adanci, Kurfurstendamm sau „Ku'damm“ este o necesitate vizită, în timp ce cei cu un buget mai strict fără îndoială, va bucura de o excursie la Tauentzienstrase. Ca un popular destinație europeană și un oraș mare, Berlin este ușor accesibil cu trenul din multe alte orase din Europa.

Munchen la Berlin Trenurile

Frankfurt Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Anvers, Belgia

Unul dintre lucrurile care fac din Anvers unic de cumpărături-înțelept este celebră în întreaga lume districtul său de diamant. in orice caz, Anvers nu lipsește de designer și magazine de epocă, magazine de antichități sau plin de viață piețe fie. Acesta poate oferi o experiență unică pentru toți cumpărătorii, chiar și cele care sunt greu de mulțumit. Puteți ajunge Anvers cu trenul de la Berlin, Paris, și în alte orașe din Europa.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

Gata pentru unele cumpărături mare în unele dintre cele mai bune orase din Europa? Planificați-vă călătoria, și rezervați direct biletele de tren din timp!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)