Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 13/08/2021)

Cele mai multe iubitor de bere turiști au Munchen pe lista lor de a-do. Este un dat fiind faptul că Oktoberfest ar fi acolo, dar Nockherberg Starkbierfest – Munchen Festivalul Strong Beer aduce ceva in plus. Nu, nu mulțimile. veţi Experiența jumătate cât mai multe. Dar berea este dubla puterea! Pare a fi modul perfect de a lovi cu piciorul off Martie și Primăvară, pentru noi!

 

EXPLORÂND MUNCHEN:

munich skyline

 

Munchen, capitala Bavariei, este acasa, la clădiri vechi de secole și numeroase muzee. Orasul este cunoscut pentru celebrarea Oktoberfest anual și săli de bere, inclusiv faimosul Hofbräuhaus, fondat în 1589. În Altstadt (Oras vechi), Marienplatz centrală pătratul conține repere precum Neo-Gotic Neues Rathaus (primarie), cu un spectacol glockenspiel populară care clopoteii și retrăiește povestiri din secolul al 16-lea.

Este prima dată când vizitează Munchen? Vei fi fericit să știu că este un vizitator prietenos oraș foarte, în aproape fiecare aspect. Ea are o foarte funcțională infrastructură, oferă o gamă largă de ambele atracții interioare și exterioare, clima este mai blândă decât partea de nord a Germania și este super- ușor pentru a obține în jurul valorii de și de a ajunge la Nockherberg Starkbierfest – Festivalul berii puternic din Munchen.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

CE DESPRE LIMBA BARIEREI?

Nu vorbesc germana sau bavarez? Nici o problema! Cele mai multe dintre tânăra generație vorbește limba engleză, dar fiind capabil de a utiliza un pic de germană (sau chiar bavarez, dacă îndrăznești) este foarte apreciat de localnici. Țara are reputația de a fi neprietenos, dar este departe de adevăr. nativii Munchen sunt prietenos și de ajutor odată ce începe obtinerea să le cunosc. Unul dintre elementele posibile ale “soc cultural” cum ar putea fi chiar și în cele mai aglomerate zone din centru, se poate obține încă foarte liniștită, într-o noapte de iarnă zi a săptămânii sau într-o duminică; Munchen poate oferi multe argumente pro de viață oraș (restaurante excelente, clădiri frumoase, o multime de lucruri de făcut) minus o mulțime de deranj, forfotă, și stres. Acest oraș oferă cele mai bune din multe lumi: un urban mediu inconjurator, un cadru natural deosebit, diverse culturi și internaționale amestecate cu multe tradiționale modalități bavareze de viață. Și de la sine înțeles că berea este celebră în întreaga lume pentru un motiv!

Hamburg la trenuri Munchen

Leipzig la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Gent la trenuri Munchen

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

Un secret LOCAL

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

Pentru aproximativ trei săptămâni la începutul primăverii, fabrici de bere peste tot în Munchen înființat sălile de bere.

Festivalul puternic de bere face parte din Munchen ca grădini de bere și Oktoberfest. De fapt, acest festival al berii ar putea fi al orașului secretul cel mai bine păstrat. Este de fapt chiar mai vechi decât Oktoberfest, a început la mijlocul anilor 1600, de către călugării Paulaner din München și de Nockherberg Paulaner este locul inițial pentru festivalul berii puternic din München!

Călugării vicleni născocit o băutură de bere pentru a le susține prin postul Postul Mare, și a cerut lor pick-me-up „bere tatălui binecuvântat lui“ sau „uleiul sfânt Sf. Francis. In cele din urma, au stabilit pe „Salvator“ - latin pentru un salvator.

Salzburg la trenuri Munchen

Dusseldorf la trenuri Munchen

Koln pentru trenuri Munchen

Bremen la trenuri Munchen

 

Și unde a venit Munchen Festivalul berii de la Strong?

starkbier

Cel mai frecvent spus povestea originea starkbier este o simplă poveste de călugări foame. Forțat să rapid în timpul Postului, călugării au început să fiarbă starkbier ca o modalitate portiță de scăpare pentru a obține umple lor de calorii. Din nou, datorită conținutului solid dizolvat mai mare (cunoscut ca Wort), starkbier a devenit recunoscută ca hrană lichidă.

Dar, dincolo de asta, Starkbier face, desigur, au un conținut mai ridicat de alcool (variind de la 7.5%-9%). În ceea ce privește aroma, este și surprinzător de malt (poate că ar trebui să spun deceivingly) neted și efectele sale vor cu siguranță 1000% târî pe tine. Ca, „Te rog doamnă, opri dans pe masa - te sperii copiii“târî pe tine. Ai fost avertizat.

Pentru a rezuma lucrurile: starkbier este o bere tare, este mai puternic în conținut de alcool dar și în solidele dizolvate, te în sus și mizerie va umple tine sus. Ai fost avertizat!

 

Sfaturi rapide pentru Munchen Festivalul Strong Beer

carry numerar!

În timp ce lanțuri de supermarketuri majore și cumpărături puncte de vânzare sunt susceptibile de a accepta cartea de credit, majoritatea restaurantelor și magazinelor din München vor accepta doar numerar sau carduri EC (care sunt ca carduri de debit). Asigurați-vă că aveți suficient de euro cu tine pentru utilizarea de zi cu zi.

 

transvazare puternică bere

Munich Strong Beer Festival beer glasses

Starkbieranstich se referă la atungerilor bere tare (adică. atingând butoiul) - este un fel de afacere mare în München și marchează începutul Starkbierfest. La Paulaner am Nockherberg, ei sărbătoresc interceptării de bere lor puternic Salvator cu o friptură de politică muzicală.

Oamenii literalmente umple sala lor de bere cu politicienii locali și de a face haz de ei prin cântec și artă dramatică. Dacă vă place să verificați de ce Evenimentul este ca, aici este un clip YouTube din anul trecut.

Nürnberg la trenuri Munchen

Zurich la trenuri Munchen

Mainz la trenuri Munchen

Augsburg la trenuri Munchen

 

Doriți să rezervați un bilet de tren la Munchen? Apoi, la peste cap la SaveATrain în cazul în care veți obține biletul în câteva minute cu nr tras la față, adiţional, și taxe ascunse!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)