Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Sunt atât de mulți frumoase orașe din Europa, si ce este mai mult, este atât de ușor să le viziteze. Care călătoresc cu trenul este o modalitate foarte bună de a vedea aceste cupă-list destinații. Aici sunt 3 orașe europene cel mai bine vizitate cu trenul.

 

Începem orașele noastre europene cel mai bine vizitate cu trenul cu patrimoniul: folosit, Belgia

râu este printre orașele Bruges europene cel mai bine vizitate cu trenul
Bruges Belgia

E mai mult decât Belgia doar ciocolata. Bruges este renumit pentru a fi un oraș canal, ca Veneția și Amsterdam. De fapt, întregul oraș este un Situl Patrimoniului Mondial UNESCO. O vizita Bruges cu trenul este o idee mare, deoarece gara principală din Bruges este doar un 10 minute de mers de toate marile străzi comerciale și 20 minute de piața. Acesta prevede, de asemenea, trenuri pentru toate celelalte orașe importante din Belgia, cât şi să Puțin, Franţa, si Thalys se antrenează Paris-BruxellesOstende.

Asa de rezerva biletul de tren și bucurați-vă de site-uri frumoase de folosit. Asigurați-vă că să se bucure de maioneză cartofi prajiti și un localnic bere.

 

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Pentru soare: Sevilla, Spania

Sevilla este printre cele mai bune orașe europene vizitate cu trenul
Sevilla Spania

Cum vă simțiți despre soare și orașe europene, cel mai bine vizitate cu trenul? Ce zici de andaluciană superba peisaje și maur arhitectură? Suna bine? Atunci Sevilla este pentru tine.

Majoritatea călătorilor considerând-o călătoria cu trenul în Spania cred că de la Barcelona sau Madrid, dar bijuteria reală se află în continuare la sud, în cel mai mare-al patrulea oras din Spania.

Gara Santa Justa din Sevilla este parte a unei viteze mari, cinci-line de servicii de navetiști și se conectează la 17 marile orașe spaniole, astfel încât nu există nici o modalitate mai bună de a călători decât cu trenul.

Când vizitați, asigurați-vă că vizitați catedrala uluitoare și faceți un tur de tapas – poti carte cu un grup organizat.

 

orașe europene cel mai bine vizitate cu trenul Pentru obiectivele turistice: Munchen, Germania

Munchen este printre cele mai bune orașe europene vizitate cu trenul
Munchen, Germania

München este un amestec frumos de noi repere cum ar fi sediul central BMW și Allianz Arena și siturile istorice, cum ar fi Nymphenburg Palat și München Hofgarten și de aceea ne-am pus-o pe orașele noastre europene cel mai bine vizitate cu trenul.

Atunci când vizitează Germania cu trenul, puteți hop pe la Veneția, de călătorie prin Verona, Trento, și Innsbruck, și – doar șapte ore mai târziu – să fie în Munchen. Punctele de vedere de-a lungul căii ferate sunt uluitoare. Satele superbe italiene face cale pentru Alpi și apoi Dolomiții înainte de a ajunge la Munchen.

Când vizitați, asigurați-vă că pentru a încerca unele o ‘Münchner Weiswurst’, cârnat servit cu covrigi proaspăt coapte și muștar dulce. Se spală-l cu una dintre beri bavareze renumit.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

Cum se ajunge la cele mai bune orașe europene vizitate cu trenul?

Sunteți inspirat pentru a vizita unul din aceste orașe europene superbe? orașe europene cel mai bine vizitate cu trenul poate fi rezervat la cele mai bune preturi la bilete de tren Salvează trenul.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F3-european-cities-best-visited-by-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)