Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 17/12/2022)

Ziua Recunostintei a fost întotdeauna o vacanță foarte tradițional care gravitează în jurul familiei, Curcan, și fotbal. in orice caz, cei dintre voi cărora le place să călătorească și ar putea folosi o escapadă rapidă ar trebui să ia în considerare petrecerea sezonului de vacanță din acest an într-unul dintre aceste cele mai bune orașe de vizitat pentru Ziua Recunoștinței din Europa.

Vechiul continent are cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței. Chiar dacă întregul continent european este impresionant, doar selectați câteva orașe sunt cu adevărat fabulos pentru a vizita de Ziua Recunoștinței.

Europa este, de obicei, supraaglomerat cu turisti, dar unul nu se poate spune același lucru pentru sfârșitul lunii noiembrie. De aceea această parte a anului este momentul perfect pentru a vizita orașele antice și recreați tradițiile de Ziua Recunoștinței cu mâncare excelentă și culori uimitoare de toamnă.

Fie că ești american sau european, următoarea listă de orașe ar trebui să fie destinațiile de top de pe și în jurul valorii de Ziua Recunostintei.

 

Pentru a începe călătoria noastră cu cele mai bune orașe de vizitat pentru Ziua Recunoștinței, am ales-o – folosit, Belgia

Pentru a pune-l scurt, Bruges este cu adevărat un oraș magic vine direct de la unele basm vechi. Natural, orașul vechi este în cazul în care toate minciunile frumusete. Ea vine direct din epoca medievală, și aici veți găsi o mulțime de clădiri vechi și Fermecatoare.

Poti să ia o plimbare cu barca prin canale ireale orașului și aruncați o privire la toate clădirile acoperite cu frunziș. Mai mult, deoarece este noiembrie, totul pare de vis in plus din cauza tuturor culori frumoase de toamna.

Nu poți merge prost, vizitând Bruges pentru o Ziua Recunoștinței în Europa. Puteți chiar hop pe un tren în acest oraș pentru a face intreaga experienta incredibila in plus! și suntem siguri că de îndată ce vă completa vacanța, vă va permite accesul la această 5 Cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței în Europa de blog.

Amsterdam Trenurile Bruges

Rotterdam Trenurile Bruges

Utrecht la trenuri Bruges

Haga la trenuri Bruges

 

Bruges este una dintre cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței

 

Oslo, Norvegia

Norway este de departe în partea de nord rece, dar Oslo este din fericire în părțile de sud ale țării. Orașul este, așadar, o destinație perfectă pentru cei care iubesc vremea rece, dar încă nu se poate lua răcelile tremurand din Norvegia.

Oslo este cu adevărat uluitoare în această parte a anului, din toate cădere magică decor. Plus, veți obține pentru a vedea Auroră boreală care sunt cel mai bine văzut în această țară, deci ce mai mult ar putea avea nevoie de o persoană?

Este posibil să nu găsiți tip tradițional de Ziua Recunostintei de alimente cu care ești obișnuit, dar experiența te pentru a avea mai mult decât este în valoare de ea. Chiar dacă meniul nu este la fel de diverse ca ai vrea, norvegienii au încă o mulțime de mâncăruri interesante pentru a oferi. De exemplu, după este un hotdog tradițional norvegian. in orice caz, este gătită în stoc de carne de vită și învelite în lefse, un Flatbread făcut din făină, cartof, și lapte.

De la parcuri publice uimitoare și cetăți vechi la Viking muzee, veți avea o multe de făcut în Oslo. Suntem siguri că veți dori să-și petreacă mai mult de doar câteva zile în acest oraș magnific.

Oslo este alegerea noastră cea mai nordică pentru 5 Cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței în Europa.

 

Oslo este una dintre cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței

 

Londra, Regatul Unit

Nu poți sări peste, eventual, Londra. Toată lumea a auzit despre ea, și toată lumea îl iubește. Ce e chiar mai bine, vei cădea în dragoste cu ea în toamna. Orasul este imens, dar fiind acolo în offseason este un moment perfect pentru a vizita unele dintre obicei, locații aglomerate.

O multime de evenimente se întâmplă la acest moment al anului, așa că, dacă sunteți un fan activități, vei iubi Londra. În plus,, parcurile în toamna sunt mai mult decât uimitoare. Grădinile Kensington, Parcul Greenwich, și Windsor Mare Parc sunt doar câteva dintre multele ceruri natura îți vei dori să viziteze.

Aceia dintre voi care ia în considerare produsele alimentare să fie o parte esențială a Recunoștinței, va avea partea ta corectă la Londra. Scena alimentară aici este impresionant și la fel de diverse ca unul din spate, în marile orașe din statele. Vor fi ceva pentru gustul tuturor.

Cea mai bună parte despre care călătoresc la Londra, este faptul că există mai multe linii de tren celebre care merg de la Continental Europa la Londra, cum ar fi cele de la Amsterdam, Paris, și Berlin, toate care oferă o experiență magnifică de vizitare a obiectivelor turistice rural și care trece prin Eurotunnel sub Canalul Mânecii sau ca francez numesc - La Manche.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Lugano, Elveţia

Cu siguranță știți despre Elveţia, și munții săi magici, dar cel mai probabil nu au auzit despre Lugano. Este un oraș superb în sudul Elveției, aproape de granița cu Italia.

Orașul se află pe malul unui mesmerizingly albastru lac în partea de jos a Alpilor, care sună aproape magic. Acest fapt singur ar trebui să fie suficient pentru a ajunge să-și petreacă Ziua Recunoștinței în Europa chiar acolo, Lugano este murături nostru cel mai unic în cele mai bune orase pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței.

În plus, călătoresc către și de la acest oras cu trenul este o experiență izbitoare pe cont propriu. Asta e, probabil, cel mai bun mod de a se bucura de frumusețea uneia dintre regiunile cele mai uimitoare ale Europei. În plus,, vă veți bucura de călătorie din cauza trenuri fantastice înșiși, la fel de elvețian au una dintre cele mai cele mai multe trenuri de calitate în Europa.

Basel la trenuri Lugano

Berna la trenuri Lugano

Lucerna la trenuri Lugano

Zurich către trenuri Lugano

 

Lugano Elveția este una dintre cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței

 

Paris, Franţa

Nu ne putem permite să săriți peste, eventual, orașul etern de lumini. Parisul este întotdeauna una dintre cele mai vizitate orașe din lume, pentru un motiv. in orice caz, este de multe ori prea aglomerat, care este motivul pentru care la sfârșitul lunii noiembrie este momentul perfect pentru a vizita. Plus, nu te deranjează culorile toamnei fermecând.

Mai mult, Paris, în noiembrie, este un paradis pentru Instagramers. Tu nu va fi capabil de a opri fotografierea în timp ce ești aici. Macar, care se va asigura că veți obține o călătorie care vă veți aminti pentru totdeauna.

În ceea ce privește produsele alimentare, bine, Știi cum este în Franța; si pe langa, Paris este gastronomică capitala lumii. Recrearea Ziua Recunostintei va fi astfel foarte ușor, și veți obține o șansă de a adăuga un episod acut să-l. Tu nu va fi capabil să facă asta în altă parte. Numai Paris poate oferi produse alimentare și obiectivele turistice care va uimi chiar pickiest călător.

Singurul lucru care poate mai bine aventura este de a prinde un tren și du-te prin țară franceză. Acesta va fi cea mai bună experiență!

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

 

 

Petreceți cel mai bun Ziua Recunostintei în cele mai bune orașe pentru a vizita pentru Ziua Recunoștinței în Europa

Am putea merge mai departe și să vorbească despre aceste orașe. În plus,, am putea spune despre alte locuri care merită, de asemenea, patronajul dumneavoastră în jurul valorii de Ziua Recunostintei. Întreaga regiune bavareză Germania, cel Nordul Italiei cu Milan în special, Scoţia, și mult mai mult. Ziua Recunoștinței în Europa poate fi o experiență de neuitat în oricare dintre aceste locuri.

 

Oriunde te-ai decide să meargă în cele din urmă, ar trebui să ia în considerare care călătoresc cu trenul. Așa cum am spus de mai multe ori, unele dintre aceste locuri nu vă vor oferi o experiență complet completă decât dacă le veți vizita pe calea ferată. Numai în acest fel vei fi capabil de a experimenta magia Europei cu adevărat. Contactați pe Salvați A Train pentru a obține biletele cât mai curând posibil, deoarece Ziua Recunostintei este aproape aici!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)