Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 17/12/2022)

Kiitospäivä on aina ollut hyvin perinteinen loma pyörii perhe, Turkki, ja jalkapallo. kuitenkin, Niiden joukossa, jotka nauttivat matkustamisesta ja voivat käyttää nopeaa pakopaikaa, tulisi harkita tämän vuoden loma-ajan viettämistä yhdessä näistä Euroopan parhaista kaupungeista kiitospäivänä.

Vanhalle mantereelle on parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena. Vaikka koko Euroopan mantereella on vaikuttava, vain valita pari kaupungit ovat aidosti upeita käydä kiitollisena.

Euroopassa on yleensä liian täynnä turisteja, mutta yksi ei voi sanoa samaa marraskuun lopulla. Siksi tämä osa vuotta on täydellinen aika vierailla muinaiset kaupungit ja luoda kiitospäivän perinteitä upealla ruoalla ja upeilla ruskeilla.

Olitpa amerikkalainen tai eurooppalainen, seuraavan luettelon kaupungeista pitäisi olla suosituimmat kohteet ja niiden ympäristössä kiitospäivä.

 

Aloittaaksemme valitsemamme kiitollisuuspäivän parhaiden kaupunkien matkan – käytetty, Belgia

Lyhyesti sanottuna, Brugge on todella maaginen kaupunki tulevat suoraan vanhoja sadun. Luonnollisesti, vanha kaupunki on, jos kaikki kauneus piile. Se tulee suoraan keskiajalta, ja täältä löydät paljon antiikin ja hypnoottinen rakennukset.

Sinä pystyt tehdä veneretken läpi kaupungin epätodellinen kanavia ja katseen ihmetellä lainkaan lehtien peittämät rakennukset. Lisäksi, koska se marraskuussa, kaikki näyttää ylimääräisiä unenomaisen koska kaikki kauniit ruska.

Et voi mennä pieleen käymällä Bruggen ylistysuhria Euroopassa. Voit jopa hypätä junaan tähän kaupunkiin tekemään koko kokemus ylimääräistä uskomaton! ja olemme varmoja, kun olet suorittanut loma, jaat tämän 5 Parhaista kaupungeista vierailla kiitospäivä Euroopassa blogikirjoitus.

Amsterdam Brugge Junat

Rotterdam Brugge Junat

Utrecht Brugge Junat

Haagin Brugge Junat

 

Brugge on yksi parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena

 

Oslo, Norja

Norja on kaukana kylmässä pohjoisessa, mutta Oslo on onneksi vuonna eteläosissa maata. Kaupunki on siis täydellinen kohde niille, jotka rakastavat kylmä sää, mutta silti voi ottaa vilunväreet vilustuminen Norjan.

Oslo on todella henkeäsalpaava tässä osan vuotta koska kaikki maaginen pudotus maisema. Plus, saat nähdä Revontulet jotka näkyvät parhaiten tässä maassa, niin mitä muuta voisi ihminen tarvitsee?

Et ehkä löydä perinteinen kiitospäivän millaista ruokaa olet tottunut, mutta kokemus saat olla enemmän kuin sen arvoista. Vaikka valikko ei ole yhtä monipuolinen kuin haluaisi, Norjalaiset vielä paljon jännittäviä aterioita tarjota. Esimerkiksi, jälkeen on perinteinen Norja hotdog. kuitenkin, se keittää lihalientä ja kääritty nauraa, rieska jauho, peruna, ja maito.

Tainnutusta puistot ja vanhat linnat Viking museot, sinun on paljon tehtävää Oslo. Olemme varmoja, että sinun kannattaa käyttää enemmän kuin muutaman päivän tässä upeassa kaupungissa.

Oslo on kaikkein pohjoiseen pick 5 Parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena Euroopassa.

 

Oslo on yksi parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena

 

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Ette voi mitenkään ohittaa Lontoo. Kaikki ovat kuulleet siitä, ja kaikki rakastavat sitä. Mikä vielä parempaa, sinun rakastua se syksyllä. Kaupunki on valtava, mutta että siellä offseason on täydellinen aika käydä joitakin yleensä tungosta sijainnit.

Runsaasti tapahtumia tapahtua tähän aikaan vuodesta, joten jos olet toiminta fani, ihastut Lontoo. Lisäksi, puistoissa Syksyllä ovat yli hämmästyttävää. Kensington Gardens, Greenwich Park, ja Windsor suuri Park ovat joitakin niistä monista luonto taivaan voit toivottaa käydä.

Ne teistä, jotka pitävät ruoka on olennainen osa Kiitospäivä, saa oikeudenmukaisen osuutensa Lontoossa. Ruoka kohtaus täällä on vaikuttava ja yhtä moninainen kuin yksi taaksepäin suurimmissa kaupungeissa valtioissa. Siellä on jotain jokaiseen makuun.

Parasta matkustaa Lontooseen, että on olemassa monia kuuluisia rautatieasemille jotka menevät manner Euroopasta Lontooseen, kuten ne peräisin Amsterdam, Pariisi, ja Berliini, jotka kaikki tarjoavat upeat kokemuksen sightseeing maaseudulle ja kulkee Eurotunnel alla Englanti Channel tai Ranskan kutsuvat - La Manche.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

Lugano, Sveitsi

Et varmasti tietää Sveitsi, ja sen maagiset vuoret, mutta olet todennäköisesti ole kuullut Lugano. Se on upea kaupunki etelässä Sveitsin, lähellä rajaa Italiassa.

Kaupunki sijaitsee rannoilla mesmerizingly sininen järven alareunassa Alppien, joka kuulostaa lähes maagista. Tämä seikka yksin pitäisi riittää saada sinut viettää kiitospäivää Euroopassa tuolla, Lugano on kaikkein ainutlaatuinen pick parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena.

Lisäksi, matkustavat tämän kaupungin junalla on silmiinpistävä kokemus omasta. Se on todennäköisesti paras tapa nauttia kauneuden yksi upeimmista alueilla Euroopassa. Lisäksi, voit nauttia matkan takia fantastinen junat itse, kuten Sveitsin on yksi Useimmissa laatu junat Euroopassa.

Basel Lugano Junat

Bern Lugano Junat

Luzernin Lugano Junat

Zurich Lugano Junat

 

Lugano Sveitsi on yksi parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena

 

Pariisi, Ranska

Emme voi mitenkään varaa ohittaa ikuisen kaupungin valot. Pariisi on aina yksi suosituimmista kaupungeista maailmassa syystä. kuitenkin, se on usein liian täynnä, minkä vuoksi marraskuun lopulla on täydellinen aika vierailla. Plus, ette pahastu mukaansatempaava ruska.

Lisäksi, Pariisissa marraskuussa on paratiisi Instagramers. Et voi lopettaa kuvien kun olet täällä. Vähintään, joka varmistaa, että saat laukaisin, muistat ikuisesti.

Kuten elintarvike-, hyvin, tiedät miten se on Ranskassa; ja sitä paitsi, Pariisi on gastronominen pääoman maailmassa. Recreating kiitospäivän on siten erittäin helppoa, ja saat mahdollisuuden lisätä leimahtaa se. Et voi tehdä sitä jossain muualla. Vain Pariisi voi tarjota ruokaa ja sightseeing joka hämmästyttää jopa pickiest matkustava.

Ainoa asia, joka voi paremmin seikkailu on ehtiä junaan ja käydä läpi Ranskan maaseudulla. Se on paras kokemus!

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

 

 

Vietä paras kiitospäivänä parhaista kaupungeista vierailla kiitollisena Euroopassa

Voisimme mennä ja puhua näistä kaupungeista. Lisäksi, voisimme kertoa muut paikat että myös ansaitsevat asiakassuhde noin Kiitospäivä. Koko Baijerin alue Saksa, sen Pohjois-Italiasta Milanon varsinkin, Skotlanti, ja paljon enemmän. Kiitospäivä Euroopassa voi olla unohtumaton kokemus jossakin näistä paikoista.

 

Minne päätät mennä loppuun, kannattaa harkita matkustaa junalla. Kuten sanoimme useita kertoja, jotkut näistä paikoista eivät tarjoa sinulle aidosti täydellistä kokemusta, ellet käy junalla. Vain siten te voi kokea taika Eurooppa todella. Ota Save A Train saat liput niin pian kuin mahdollista, koska Kiitospäivä on lähes täällä!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)