Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/11/2020)

Parhaiten arvostetut päiväretket Berliinistä ovat välttämättömiä, vaikka Berliini itsessään on upea vierailukohde! On tarpeeksi suuria nähtävyyksiä Saksassa pääomaa pitää sinut käytössä päiväkausia. kuitenkin, päivämatkoja Berliini lähikaupunkeihin ja maaseudulla voi tarjota erinomaisen hengähdystauon väkijoukkoja. Vuodesta kaunis palatseja ja koskematon puistot Potsdamin luonnon loiston Rivers Havel ja Spree, Berliinin ympäristö tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä ja tekemistä. Kaupunki rautatie- ja julkinen liikenne verkot helpottavat ulos ja noin, ja järjestetään retkiä on helppo matkustaa kauemmas haluttaessa.

 

Päiväretki Berliiniin: Potsdam

Ei paeta Berliini saa enemmän huomiota kuin Potsdam. Joten emme voineet olla lista päivämatkoja Berliini ilman sitä. Syy on yksinkertainen. Sisällä 40 minuutin ajan käydään kauppaa metropolissa päivän kävelylle puutarhat ja tämän entisen Preussin kuninkaallisen kaupungin palatseja.

Aloita päiväretki Potsdam vaeltava kohti Vanha hollantilainen kortteli. Punainen muurattiin Hollanti arkkitehtuuria Potsdamin Hollannin Quarter on ainutlaatuinen, ei vain Saksassa vaan kaikkialla Euroopassa. Vaikka Alankomaissa, etsivät ulkorakennukset vastaavat Jan Bouman 18th century luomuksia Potsdamissa on mahdotonta.

Berliini Potsdam Junat

Dresden Potsdam Junat

Magdeburgilaisen Potsdam Junat

Hannover Potsdam Junat

 

 

Päiväretki Berliiniin: Muskau

Useimmat ihmiset tulevat viettämään aikaa ripustettu Unescon maailmanperintöluetteloon paikka, Muskauerin puisto upealla Englanti puutarhoissa ja uusrenessanssin linnan ympärillä on pieni järvi. Jotain erikoista tämä puisto on, että sen maantiede ulottuu molemmat Saksassa ja Puolassa! Joten kävelee puiston sisältyy vierailu kaksi maata yhdellä kertaa. Pidämme tehokkuutta! Ei ole paljon tekemistä syrjään tästä, joten vierailu Bad Muskau parhaiten pariksi muiden lähellä nähtävyyksiä, kuten Devils Bridge.

Berliini Bad Maskau Junat

Dresden Bad Maskau Junat

Potsdamissa Bad Maskau Junat

Magdeburgin Bad Maskau Junat

Muskauer Park Germany

 

Päiväretki Berliiniin: Bremen

kunnossa, kunnossa! Tiedän, että tämä on vähän venytellä kuin päiväretki. Mutta kun olet ollut siellä, ymmärrätte, miksi en voinut jättää sitä pois meidän päivämatkoja Berliini listalta! Tekemistä Bremen ovat ottaa illallinen biergarten veneessä, hengailivat upea Schnoorin alueella, kävely lyhyen matkan n 100 metrinen Böttcherstraße, ja rentouttava kahvia ja kakkua pohjan tuulimylly. Sinulla täytyy nähdä se itse!

Berliini Bremen Junat

Hampuri Bremen Junat

Hannover Bremen Junat

Potsdamissa Bremen Junat

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

lopullinen valinta: Dresden

Dresden tekee mahtava päiväretki Berliini! Kaupunki on noin kaksi tuntia junalla Saksan pääkaupungissa. Se sijaitsee välissä Berliinin ja Prahan, ja se on melko pieni ja helppo navigoida, mikä tarkoittaa, että vaikka vain yksi päivä pystyt näkemään melkoisesti.

The Elben jakaa kaupungin; toisella puolella on Altstadt (tai Old City), ja toisaalta, on Neustadtin (Uusi kaupunki), mutta arvaa mitä, Altstadt on todella uudempi!

Dresden pommitettiin maahan lopussa WW2 (Muista lukea teurastamon Viisi ennen käyt, jos olet osaksi historiaa) ja Altstadt alueelle rakennettiin uudelleen täsmälleen samalla tavalla kuin se oli ennen sotaa, mutta joitakin rakennuksia saatiin päätökseen vasta sen jälkeen, 2000.

Berliini Dresden Junat

Hannover Dresden Junat

Potsdamissa Dresden Junat

Nürnberg Dresden Junat

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Valmis rikkomaan ulos Berliinin hienoja päiväretkiä? Kiinni ratsastaa siellä avulla Tallenna juna. Piilotettu palkkiot, ei hössötystä, vain hauskaa!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Parhaiten arvioidut päiväretkiä Take Berliinistä” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=fi ‎- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)