Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/08/2021)

Euroopassa on runsaasti Unescon maailmanperintöluettelossa, jotka houkuttelevat miljoonia turistit. Siellä erilaisia ​​nähtävyyksiä nähdä - arkkitehtuuri- ja kulttuurimonumenteista vanhan mantereen luonnonihmeisiin.

Niin monia paikkoja, joista valita, se voi olla vaikeaa matkustava tehdä päätöstä määränpää. Auttaa sinua valitsemaan mikä Unescon maailmanperintöluettelossa Euroopassa nähdä ensin, olemme koonneet luettelon:

 

UNESCOn maailmanperintökohteet Ranskassa

Jotkut merkittävimpiä Unescon maailmanperintöluettelossa Ranskassa kuuluu ihmeitä kuten Versailles. Se on kaupungin tunnetuin ja loistavin kuninkaallinen asuinpaikka Ranska. Toinen kaunis paikka mainita Abbey Church of Saint-Savin-sur-Gartempe. Se on romaaninen kirkko 9.-luvulla Poitou, uusi Aquitaine.

Matkailijoille, jotka rakastavat nähdä uskonnollisia esineitä, on myös Chartresin katedraali. Tämä roomalainen Katolinen katedraali on peräisin 1300 -luvulta, ja se löytyy lounaaseen Pariisi. vihdoin, on Mont Saint Michel ja sen lahti. Se on saari strateginen linnoituksia vuodelta 8 ILMOITUS, kanssa luostari, koska sen tärkein rakenne.

Pariisi - Lyon nopea juna

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

 

UNESCOn maailmanperintökohteet vuonna Italia

Italia on täynnä Unescon maailmanperintöluettelossa, niin me mainita joitakin tunnetuimpia niistä. Ensimmäinen pysäkkimme on Pompeijin arkeologiset alueet, Herculaneum, ja Torre Annunziata. Niiden merkitys on siinä, että ne ovat muinaisjäännöksiä ja kaupunkeja, jotka haudattiin purkauksen Mt. Vesuvius 79 ILMOITUS. Myös Castel del Monte, linna vuodelta 13. vuosisadalla. Koska se sekoittuu vaikutuksille EuropEAN sistersiläismunkki Gothic ja muslimien arkkitehtuuri, se on kiehtova näky.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Lisäksi, Myös Italiassa asuu Piazza del Duomo Pisa, kuuluisa kalteva torni. vihdoin, on olemassa historiallinen keskusten kaksi suurta kaupunkia, Firenze ja Rooma. Firenzessä, rakenteet edustavat renessanssiarkkitehtuuri tyyli ovat must see. Älä missaa Uffizin, Santa Croce, ja Firenzen tuomiokirkko. Roomassa, sinun täytyy tutkia keskelle Rooman valtakunnan ja katolisen maailman valtava määrä muistomerkkejä ja kulttuurikohteita.

Firenze Pisa Junat

Firenze Rooma Junat

Bari Florence Junat

Salernosta Florence Junat

Saksa

Aachen Cathedral In Germany

 

Saksa on maa linnoja, katedraalit, ja muita uskomattomia Unescon maailmanperintöluettelossa. Aachenin katedraali on haudattu Charlemagne ja ensimmäinen rakennettu holvi rakenne jo antiikin. The suosituin maamerkki Saksassa on toinen katedraali, Tämä yksi Köln. Kesti vuosisatoja rakentaa alkaen 1248. Lisäksi, Rooman valtakunnan rajat ovat myös vierailun arvoisia. Jokaisen pitäisi nähdä Hadrianuksen muurin ja Antonine Wall, joka rakennettiin vuonna 122 AD ja 142 ILMOITUS, vastaavasti.

Exploring Ylä Keski-Reinin laaksossa tulee olemaan unohtumaton kokea. Tämä alue on koti valtava määrä linnat ja historiallisia kaupunkeja. vihdoin, on Würzburgin kanssa Court Gardens ja Residence Square. Se on yksi suurimmista linnoista Saksassa, loistava esimerkki rokokootyylinen.

Nämä ovat vain muutamia niistä monia ihania Unescon maailmanperintöluettelossa Euroopassa. Meidän ehdotuksia, et voi mennä vikaan järjestäminen matkasi. Pääset näihin paikkoihin junalla useiden tärkeiden Euroopan kaupungit.

Berliini Aachen Junat

Frankfurt Köln Junat

Dresden Köln Junat

Aachen Köln Junat

 

Valmis tutkimaan, mitä Euroopalla on tarjottavana? Suunnittele vierailu merkittävä Unescon maailmanperintöluettelossa ja varaa junaliput tänään!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)