Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 27/08/2021)

Europa je u izobilju u UNESCO-ve Svjetske baštine koje privlače milijune turisti. Tamo je razne znamenitosti za vidjeti - od arhitektonskih i kulturnih spomenika do prirodnih čudesa Starog kontinenta.

Sa tako mnogo mjesta za izabrati iz, to može biti teško za putnik donijeti odluku u vezi odredište. Za pomoć u odabiru UNESCO-ve svjetske baštine u Europi vidjeti prvi, sastavili smo uži izbor:

 

UNESCO Svjetska baština u Francuskoj

Neki od najznačajnijih UNESCO-ve Svjetske baštine u Francuskoj su čuda kao što je Versailles. To je najpoznatija i najljepša kraljevska rezidencija u Francuska. Još jedan lijepo mjesto za spomenuti je Opatijska crkva Saint-Savin-sur-Gartempe. To je romanička crkva iz 9. stoljeća u Poitou, novi Akvitanija.

Za putnike koji vole vidjeti vjerske objekte, tu je i Katedrala Chartres. Ovaj Rimljanin Katolička katedrala potječe iz 13. stoljeća, a možete ga pronaći jugozapadno od Pariz. Konačno, tamo je Mont Saint Michel i njegov zaljev. To je otok s strateška utvrda koja datira iz 8 OGLAS, s manastir je kao svoju osnovnu strukturu.

Vlak od Pari do Lyona

Pariz Strasbourg vlakova

Luksemburg u Strasbourg vlakova

Nancy u Strasbourg vlakova

Basel u Strasbourg vlakova

 

 

UNESCO Svjetska baština u Italija

Italija je puna UNESCO-ve Svjetske baštine, pa ćemo spomenuti neke od najpoznatijih one. Naša prva stanica je Arheološka područja Pompeja, Herkulanuma, i Torre Annunziata. Njihov značaj leži u činjenici da su drevni ostaci gradova koji su bili pokopani u erupcije Mt.. Vezuv u 79 OGLAS. Tu je i Castel del Monte, dvorac iz 13. stoljeća. Budući da se miješa utjecaje EuropEAN cistercitskog gotičke i musliman arhitektura, to je fascinantno vidjeti.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Nadalje, Također Italija je dom Piazza del Duomo u Pisi, poznati kosi toranj. Konačno, tu su povijesni centri dvaju velikih gradova, Firenca i Rim. u Firenci, strukture koje predstavljaju renesansne arhitekture stila su mora-vidjeti. Ne propustite Uffizi, Bazilika Santa Croce, a katedrala Firenca. u Rimu, morate istražiti središte Rimskog carstva i katoličke svijet s ogromnom broju spomenika i kulturne znamenitosti.

Firenca Pise vlakova

Firenca u Rim vlakova

Bari u Firenci vlakova

Salerno u Firenci vlakova

Njemačka

Aachen Cathedral In Germany

 

Njemačka je zemlja dvoraca, katedrale, i druge nevjerojatne UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine. Ахенский katedrala je mjesto ukopa Karla Velikog i prvi izgrađeni zasvođen struktura iz doba antike. U najpopularniji orijentir u Njemačkoj je još jedna katedrala, ovaj jedan Köln. Trebalo stoljeća za izgradnju počevši od 1248. Nadalje, granice Rimskog carstva također su vrijedne posjeta. Svi bi trebali vidjeti Hadrijana zid i Antoninov zid, koje su izgrađene u 122 AD i 142 OGLAS, odnosno.

Istražujući Gornji srednji dolina Rajne će biti nezaboravan iskustvo. Ova regija je dom velikog broja dvorci i povijesni gradovi. Konačno, postoji Palača u Würzburgu Sudu vrtova i Residence trgu. To je jedan od najvećih dvoraca u Njemačkoj, odličan primjer rokoko stilu.

To su samo neki od mnogih prekrasnih UNESCO-ve svjetske baštine u Europi. Uz naše prijedloge, ne možete pogriješiti organizira svoje putovanje. Možete doći do tih lokacija vlakom iz raznih glavni europski gradovi.

Berlin u Aachenu vlakova

Frankfurt na Cologne vlakova

Dresden za Köln vlakova

Aachen u Köln vlakova

 

Spremni za istražiti što Europa ima za ponuditi? Planirajte svoj posjet ističe UNESCO-ve Svjetske baštine i rezervirati karte za vlak danas!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)