Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Europa er rik på UNESCO World Heritage steder som tiltrekker millioner av turister. Det er en rekke severdigheter å se - fra arkitektoniske og kulturminner til naturlige underverk på det gamle kontinentet.

Med så mange steder å velge mellom, det kan være vanskelig for en reisende å ta en beslutning om målet. For å hjelpe deg å velge hvilke UNESCO World Heritage steder i Europa for å se første, vi har samlet en kortliste:

 

UNESCOs verdensarvliste i Frankrike

Noen av de mest bemerkelsesverdige UNESCO World Heritage områder i Frankrike har underverk som Versailles. Det er den mest berømte og strålende kongelige residensen i Frankrike. Et annet vakkert sted å nevne er klosteret kirken Saint-Savin-sur-Gartempe. Det er en romansk kirke fra det 9. århundre i Poitou, ny Aquitaine.

For reisende som elsker å se religiøse gjenstander, det er også Chartres katedral. Denne romeren Katolsk katedral stammer fra 1200 -tallet, og du finner den sørvest for Paris. Endelig, det er Mont Saint Michel og bukten. Det er en øy med strategiske festningsanlegg som stammer fra 8 AD, med en klosteret som sin viktigste struktur.

Paris til Lyon Highspeed Train

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

 

UNESCOs verdensarvliste i Italia

Italia er full av UNESCO World Heritage områder, så vi skal nevne noen av de mest kjente seg. Vår første stopp er arkeologiske områdene i Pompei, Herculaneum, og Torre Annunziata. Deres betydning ligger i det faktum at de er de gamle restene av byene som ble begravd i utbruddet av Mt. Vesuv i 79 AD. Det er også Castel del Monte, et slott fra det 13. århundre. Siden den blander påvirkninger av European cistercienserkloster gotisk og muslimske arkitektur, det er et fascinerende syn.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Dessuten, Også Italia er hjem til Piazza del Duomo i Pisa, det berømte skjeve tårnet. Endelig, det er historisk sentre i to store byer, Firenze og Roma. i Firenze, strukturer som representerer renessansearkitektur stil er en må-se. Ikke gå glipp av Uffizi, Basilica di Santa Croce, og katedralen i Firenze. I Roma, du må utforske sentrum av Romerriket og den katolske verden med et stort antall monumenter og kulturminner.

Firenze til Pisa Togene

Firenze til Roma Togene

Bari til Firenze Togene

Salerno til Firenze Togene

Tyskland

Aachen Cathedral In Germany

 

Tyskland er et land med slott, katedraler, og andre fantastiske UNESCO verdensarvsteder. Katedralen i Aachen ligger gravstedet til karl den store og den første-bygget hvelvede struktur siden antikken. De mest populære landemerket i Tyskland er en annen katedral, dette en i Köln. Det tok århundrer å bygge fra 1248. Dessuten, grensene til det romerske imperiet er også verdt et besøk. Alle burde se Hadrians mur og Antonine Wall, som ble bygget i 122 AD og 142 AD, henholdsvis.

Utforske Mittelrhein kommer til å bli en uforglemmelig erfaring. Denne regionen er hjem til et stort antall slott og historiske byer. Endelig, det er Würzburg Residence med Court Gardens og Residence Square. Det er en av de største palassene i Tyskland, et godt eksempel på rokokkostil.

Dette er bare noen av mange fantastiske UNESCOs verdensarvsteder i Europa. Med våre forslag, du kan ikke gå galt organisere turen. Du kan nå disse stedene med tog fra ulike store europeiske byer.

Berlin til Aachen Togene

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

Aachen til Köln Togene

 

Klar til å utforske hva Europa har å by på? Planlegg ditt besøk til kjente UNESCO verdensarvsteder og bestille togbilletter i dag!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)