Bestill en togbillett NÅ

Billige SNCB-togbilletter og reisepriser

Her kan du finne all informasjon om Billige SNCB-togbilletter og SNCB reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. SNCB med toghøydepunkter
2. Om SNCB 3. Topp innsikt for å få en billig SNCB-togbillett
4. Hvor mye koster SNCB-billetter 5. Hvorfor er det bedre å ta SNCB-tog, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellen mellom første og andre klasse? 7. Er det et SNCB-abonnement
8. Hvor lenge før avreisen til SNCB å ankomme 9. Hva er SNCB-togplanen
10. Hvilke stasjoner betjenes av SNCB 11. SNCB FAQ

 

SNCB med toghøydepunkter

  • Det nasjonale togselskapet, SNCB, serverer 244 millioner passasjerer årlig.
  • Hver dag, det nasjonale togselskapet tar 61 tusen mennesker i Belgia og til deres destinasjoner over hele Europa.
  • Det nasjonale jernbaneselskapet er Belgias største mobilitetsleverandør i landet.

Om SNCB

Belgias nasjonale togselskap, SNCB, ble etablert i 1926.

SNCB tilbyr jernbanetjenester innen Belgia og over hele Europa. Med riktig billett, du kan besøke alt det beste ferieplasser i Europa. Med forskjellige kategorier av billetter og kortabonnement, SNCB tilfredsstiller alles behov.

Tog besøker Brussel – Gent, Antwerpen – Brukt, Brussel – Namur. Du kan også komme til nabolandene i Europa ved hjelp av SNCB-tog.

Over hele selskapet, nærme 20,000 ansatte som jobber på jernbane- og bussnettverk, sørger for at passasjerer trygt når sine destinasjoner hver dag.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter togbilletter for SNCB

Lagre et tog iPhone iOS-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig SNCB-togbillett

Nummer 1: Bestill SNCB-billetter på forhånd så mye du kan

Prisen på SNCB-togbilletter stiger når reisedagen nærmer seg. Du kan spare penger ved å bestille SNCB-togbilletter så langt ut som mulig fra avreisedagen. SNCB-togbilletter er tilgjengelige så tidlig som 3 til 6 måneder foran togavgang. Bestilling tidlig sørger for at du får de mest kostnadseffektive SNCB-togbilletter. De er også begrenset i antall, så jo før du bestiller, jo billigere for deg. For å spare penger på SNCB-togbilletter, kjøp billettene ASAP.

Nummer 2: Reis med SNCB i perioder utenom peak

SNCB-togbilletter er billigere i løpet av off-peak perioder, i begynnelsen av uken, og på dagtid. Du kan være sikker på å få billigere togbilletter i løpet av uken. På tirsdag, onsdag, og torsdag, SNCB-togbilletter er de mest økonomiske. På grunn av volumet av forretningsreisende som pendler til jobb om morgenen og kvelden, togbilletter koster mer i løpet av disse timene. Det er langt billigere å reise når som helst mellom ettermiddagen og før kveldspendlingen. Helgene er en annen toppperiode for tog, spesielt på fredager og lørdager. SNCB-togbillettprisene øker også helligdager og skoleferier.

Nummer 3: Bestill billettene dine for SNCB når du er sikker på reiseplanen din

SNCB tog er etterspurt, og med liten konkurranse, de er foreløpig fortsatt det beste valget for tog i Belgia. SNCB har råd til å sette togbillettbegrensninger som den de har som forbyder billettsalg eller refusjon med mindre det er forretningstypen billett. Selv om det fremdeles finnes forumnettsteder der du kan selge billettene dine brukt til folk, SNCB tillater ikke brukt billettsalg. Hvordan hjelper dette deg med å spare penger? Bestill billetten din bare når du er sikker på at timeplanen din vil spare deg for å bestille en billett to ganger fordi noe dukket opp og du ikke kunne bruke den originale billetten.

Nummer 4: Kjøp SNCB-billettene dine på Save A Train

Save a Train har det største, den beste, og de billigste tilbudene på togbilletter i Europa. Forholdet vårt med mange jernbaneoperatører, togbillettkildene, og vår kunnskap om teknologialgoritmene gir Save A Train tilgang til de billigste togbilletter. Vi tilbyr ikke bare billige togbilletter til SNCB alene; Vi tilbyr det samme for andre alternativer til SNCB, og vi er stolte av den beste kundeservicen i jernbanemarkedet.

Togpriser fra Brussel til Antwerpen

Amsterdam til Antwerpen Togpriser

Lille til Antwerpen togpriser

Paris til Antwerpen togpriser

 

SNCB Train in Station

 

Hvor mye koster SNCB-billetter?

SNCB-billetter starter fra € 2,5 til så høyt som € 20 for en enkelt togreise. De prisen på en SNCB-togbillett avhenger av hvilken type billett du kjøper, og når du velger å reise:

Enveisbillett Rundtur
Standard € 2,50 – € 15.00 € 15 – € 30
Førsteklasses € 10.50 – € 20 € 21 – € 46

 

Hvorfor er det bedre å ta SNCB-tog, og ikke reise med fly

1) Du ankommer sentrum. Dette er en fordel med SNCB-tog sammenlignet med fly. SNCB tog og alle andre togreiser hvor som helst i by til sentrum av neste by. Det sparer deg for tid og kostnadene for en drosje fra flyplassen til sentrum. Med togstopp, er det lettere å komme deg til hvor som helst i byen du er på vei til. Det har ikke noe å si hvor du reiser fra, Brussel, Antwerpen, Brukt, eller Liege, sentrumstopp er en stor fordel med SNCB-tog!

2) Å reise med fly krever at du er på flyplassen minst flere timer før flytiden. Du må gå gjennom sikkerhetskontroller før du får lov til å gå ombord på flyet. Med SNCB-tog, du må bare være på stasjonen mindre enn 30 minutter i forveien. Når du også vurderer tiden det tar deg å pendle fra flyplassen til sentrum av byen, vil du innse at SNCB-tog er bedre når det gjelder total reisetid.

3) På overflaten, prisen på SNCB-togbilletter ser ut til å være dyrere enn budsjettbilletter. derimot, når du sammenligner alle involverte avgifter, SNCB-togbilletter har en bedre pris. Med andre kostnader som bagasjeavgift som du ikke trenger å betale på tog, reiser med SNCB er helt sikkert det beste.

4) Tog er mer miljøvennlige når du sammenligner tog og fly, tog ville komme ut på toppen. Fly forurenser kraftig atmosfæren med de høye nivåene av karbon de gir av. Tog til sammenligning gir mye ut mindre karbonforurensning enn fly.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

 

Hva er forskjellen mellom første og andre klasse?

Det er forskjellige klasser av SNCB-billetter for forskjellige budsjetter og typer reisende. Du kan kjøpe standardbilletten for første eller andre klasse. For eksempel, 2. klasse passer bedre for lange reiser og budsjett reisende. Men hvis du leter etter et sted å strekke på beina, eller du er en forretningsreisende og vil jobbe mens du reiser, da er første klasse ideell for deg.

 

 

Er det et SNCB-abonnement?

For statsborgere i Belgia, det finnes forskjellige typer abonnementer, den ubegrensede sesongkortet, og standardsesongen. For internasjonale foreslår vi at du kjøper lenge i forveien, så har du det billigste alternativet.

Begge kortene kan kjøpes på:

– SNCB-billettdisker.

– SNCB app.

Standard SNCB-billetter:

Standardbilletten er den mest fleksible togbilletten som SNCB tilbyr. Dermed, du kan reise hvor som helst i Belgia med en standard togbillett. Du bør merke deg at standardbilletter kjøpes online, kan ikke refunderes. derimot, hvis det har skjedd en planendring, du kan tilbakebetale eller bytte ut billetten i billettdiskene. I tillegg, denne tjenesten er tilgjengelig, en dag før avreisedato, eller for 30 minutter etter at du har kjøpt billetten.

Stor familiebillett

Alle familiemedlemmer kan nyte gode rabatter på SNCB-billetter. For eksempel, barn under 12 reise gratis, og opp til 50% på standardbilletter for voksne og barn over 12. Dessuten, med denne billetten, du kan reise på alle SNCB-tog.

Dette kortet er gyldig i kombinasjon med et fotoidentifikasjonskort, som skal inneholde innehaverens alder.

Standard sesongbillett

Belgiske statsborgere kan kjøpe standard sesongkort, og nyt ubegrensede turer i samme rute. Med andre ord, til prisen av 10 måneders abonnement, de kan reise i begge retninger så mange ganger de ønsker.

Helgebillett

Helgebilletten er gyldig fredag-søndag, med en 50% rabatt på alle destinasjoner i Belgia. Så, starter på 7 klokka fredag, du kan reise hvor som helst over Belgia, i 1. eller 2. klasse. I tillegg, disse spesielle vilkårene strekker seg til offentlig høytidsdag også.

Togpriser fra Brussel til Gent

Antwerpen til Gent Togpriser

Halle til Gent Togpriser

Brugge til Gent Togpriser

 

Hvor lenge før avreisen til SNCB å ankomme?

Det er vanskelig å nøyaktig nøyaktig, men Save A Train råder deg til å ankomme om 30 minutter før avgangstiden din. Med denne tidsrammen, du vil også ha nok tid til å handle etter ting du trenger gjør togturen din så behagelig som mulig.

 

Hva er SNCB-togplanen?

Du kan finne ut i sanntid på hjemmesiden vår på Lagre et tog SNCB Train rutetabell, Bare skriv inn din nåværende beliggenhet og ønsket destinasjon, og vi vil vise deg informasjonen.

Tog fra Brussel til Liège

Antwerpen til Dinant Togpriser

Gent til Dinant Togpriser

Liege til Dinant togpriser

 

Hvilke stasjoner betjenes av SNCB?

Brussel stasjon i SNCB er Brussel – Sentral, som ligger i hjertet av Belgia.

En annen sentral SNCB-stasjon ligger i Antwerpen, SNCB tog avreise og ankomme fra Antwerpen sentralstasjon, i nærheten av det vakre Blue Astrid-hotellet. Antwerp Central er nest travleste togstasjon i Belgia.

SNCB-tog avgår i Gent fra Gent Saint Pieters stasjon, som er den tredje største byen i Belgia og den største i Flandern.

Liege, Liege Guillemins er SNCB sentralstasjon. Derfor, Liège jernbanestasjon forbinder Belgia med nabolandene, gjør den til en av de travleste togstasjonene i Wallonia. Dessuten, hvis du planlegger å reise til Tyskland, Frankrike, Luxembourg, eller Nederland fra Belgia, bør du reservere SNCB-togbilletter i god tid.

Brukt (Brugge – Det samme bynavnet på et annet populært språk) jernbanestasjon er en annen travel SNCB-togstasjon i Flandern. For eksempel, fra Brugge, du kan bestille togbilletten din til andre populære reisemål i Belgia: Gent, Antwerpen, og Brussel på under en time. Brugge togstasjon ligger ved en 20 minutter gangavstand fra sentrum, og det vakre torget i gamlebyen.

SNCB-togstasjonen i Leuven er sentralstasjonen i den flamske Brabant-regionen i Belgia. Denne travle togstasjonen forbinder den flamske regionen med andre regioner og er en av de beste 5 travleste togstasjoner i Belgia. Dermed, du kan togreise til Brussel, Brussel flyplass, Leuven, Antwerpen, og i utgangspunktet hvilken som helst by i Belgia.

Mechelen eller Malinas, i byen Mechelen, er også en av de sentrale SNCB-togstasjonene i Belgia. Du finner her 10 plattformer, betjener Intercity-toglinjer, inkludert Brussel lufthavn fra Antwerpen. I tillegg, du kan kjøpe SNCB-billetter til Amsterdam, og Luxembourg, via Antwerpen og Brussel.

 

SNCB FAQ

Er sykler tillatt om bord i SNCB-tog?

Sykler er tillatt på SNCB-tog. Hvis du har en sammenleggbar sykkel, så kan du gå ombord på toget, uten kostnad. derimot, de andre typene sykler koster et tillegg på € 4,00 til togbilletten.

Reis barn gratis på SNCB-togene?

Ja, men bare opp til en viss alder. Barn som er yngre enn 12 vil reise gratis i følge med en voksen passasjer.

Er kjæledyr tillatt i SNCB-tog?

Ja, du kan ta med kjæledyret ditt på toget, for € 3 per tur. derimot, kjæledyret skal være i ledningen eller i en pose, eller kurv.

Hva er boardingprosedyrene for SNCB?

Noen stasjoner har elektroniske skjermer som avslører dannelsen av togene. Lengre, bruk disse for å sjekke sonene hvor togtognummeret vil være når et tog kommer.

Vanlige spørsmål om SNCB – Må jeg bestille plass på forhånd på SNCB?

Du kan reservere en Jeg vet på forhånd på innenlands SNCB tog. Du vil få en personlig sete etter å ha gjort en reservasjon, men dette er ikke et must.

Er det Wi-Fi internett inne i SNCB?

Nei. Det er ingen Gratis Wi-Fi internett på SNCB-tog. Du kan nyte gratis Wi-Fi på SNCB-jernbanestasjonene.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Hvis du har lest til dette punktet, du vet nå alt du trenger å vite om SNCB-togene dine, og er klar til å kjøpe SNCB-togbilletten din på Lagre et tog.

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railwaySBB Sveits CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTren erail logo

Eurail

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !