Bestil en togbillet NU

Billige SNCB-togbilletter og rejsepriser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige SNCB togbilletter og SNCB rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. SNCB med tog Højdepunkter
2. Om SNCB 3. Topindsigt for at få en billig SNCB-togbillet
4. Hvor meget koster SNCB-billetter 5. Hvorfor er det bedre at tage SNCB-tog, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellen mellem første og anden klasse? 7. Er der et SNCB-abonnement
8. Hvor længe før SNCB's afgang ankommer 9. Hvad er SNCB-togets køreplan
10. Hvilke stationer betjenes af SNCB 11. SNCB FAQ

 

SNCB med tog Højdepunkter

  • Det nationale togselskab, SNCB, serverer 244 millioner passagerer årligt.
  • Hver dag, tager det nationale togselskab 61 tusind mennesker i Belgien og til deres destinationer i hele Europa.
  • Det nationale jernbaneselskab er Belgiens største mobilitetsudbyder i landet.

Om SNCB

Belgiens nationale jernbaneselskab, SNCB, blev etableret i 1926.

SNCB tilbyder jernbanetjenester inden for Belgien og over hele Europa. Med den rigtige billet, du kan besøge alt det bedste ferie steder i Europa. Med forskellige kategorier af billetter og kortabonnementer, SNCB imødekommer alles behov.

Tog besøger Bruxelles – Gent, Antwerpen – Bruges, Bruxelles – Namur. Du kan også komme til nabolande i Europa ved hjælp af SNCB-tog.

På tværs af selskabet, tæt på 20,000 medarbejdere, der arbejder på jernbane- og busnetværket, sikrer, at passagerer sikkert når deres destinationer hver dag.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter togbilletter til SNCB

Gem et tog iPhone iOS-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topindsigt for at få en billig SNCB-togbillet

Nummer 1: Bestil dine SNCB-billetter på forhånd så meget som muligt

Prisen på SNCB-togbilletter stiger, når rejsedagen nærmer sig. Du kan spare dig selv penge ved at booke dine SNCB-togbilletter så langt ud som muligt fra afrejsedagen. SNCB-togbilletter er tilgængelige så tidligt som 3 til 6 måneder foran togafgang. Tidlig reservation sikrer, at du får de mest omkostningseffektive SNCB-togbilletter. De er også begrænset i antal, så jo hurtigere du bestiller, jo billigere for dig. For at spare penge på SNCB-togbilletter, køb dine billetter ASAP.

Nummer 2: Rejs med SNCB i perioder uden for spidsbelastning

SNCB-togbilletter er billigere i off-peak perioder, i begyndelsen af ​​ugen, og i løbet af dagtimerne. Du kan være sikker på at få billigere billetter tog inden for ugen. På tirsdag, onsdag, og torsdag, SNCB-togbilletter er de mest økonomiske. På grund af mængden af ​​forretningsrejsende, der pendler til arbejde om morgenen og aftenen, togbilletter koster mere i disse timer. Det er langt billigere at rejse når som helst mellem eftermiddagen og før aftenpendlen. Weekender er en anden spidsperiode for tog, især på fredage og lørdage. SNCB-togbilletpriserne stiger også helligdage og skoleferier.

Nummer 3: Bestil dine billetter til SNCB, når du er sikker på din rejseplan

SNCB tog er i høj efterspørgsel, og med lidt konkurrence, de er i øjeblikket det bedste valg for tog i Belgien. SNCB har råd til at indstille togbilletbegrænsninger som den, de har, der forbyder billetudveksling eller refusion, medmindre det er forretningstypen billet. Selvom der stadig er forumwebsteder, hvor du kan sælge dine billetter brugt til folk, SNCB tillader ikke brugt billetsalg. Hvordan hjælper dette dig med at spare penge? Bestil din billet kun, når du er sikker på, at din tidsplan sparer dig fra at booke en billet to gange, fordi noget kom op, og du ikke kunne bruge den originale billet.

Nummer 4: Køb dine SNCB-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, det bedste, og de billigste tilbud på togbilletter i Europa. Vores forhold til mange jernbaneoperatører, kilderne til togbillet, og vores viden om teknologialgoritmerne giver Save A Train adgang til de billigste togbilletter. Vi tilbyder ikke kun billige togbilletter til SNCB alene; Vi leverer det samme til andre alternativer til SNCB, og vi er stolte af den bedste kundeservice på jernbanemarkedet.

Togpriser fra Bruxelles til Antwerpen

Amsterdam til Antwerpen Togpriser

Lille til Antwerpen Togpriser

Paris til Antwerpen Togpriser

 

SNCB Train in Station

 

Hvor meget koster SNCB-billetter?

SNCB-billetter starter fra € 2,5 til op til € 20 for en enkelt togtur. Det prisen på en SNCB-togbillet afhænger af, hvilken type billet du køber, og hvornår du vælger at rejse:

Enkeltbillet Rundtur
Standard € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Første klasse € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Hvorfor er det bedre at tage SNCB-tog, og ikke rejse med fly

1) Du ankommer til centrum. Dette er en fordel ved SNCB-tog sammenlignet med fly. SNCB tog og alle andre togrejser hvor som helst i by til centrum af den næste by. Det sparer dig tid og omkostningerne ved en førerhus fra lufthavnen til byens centrum. Med togstop, det er lettere at komme til hvor som helst i byen, du er på vej til. Det betyder ikke noget, hvor du rejser fra, Bruxelles, Antwerpen, Bruges, eller Liege, centrum stopper er en stor fordel ved SNCB tog!

2) Rejser med fly kræver, at du er i lufthavnen mindst flere timer før din flyvetid. Du skal gennemgå sikkerhedskontrol, før du får lov til at gå ombord på flyet. Med SNCB-tog, du skal bare være på stationen mindre end 30 minutter i forvejen. Når du også overvejer den tid, det tager dig at pendle fra lufthavnen til centrum af byen, vil du indse, at SNCB-tog er bedre med hensyn til samlet rejsetid.

3) På overfladen, prisen på SNCB-togbilletter synes at være dyrere end budgetbilletter. Imidlertid, når du sammenligner alle involverede afgifter, SNCB-togbilletter har en bedre prisaftale. Med andre omkostninger som bagagegebyrer, som du ikke behøver at betale på tog, rejser med SNCB er helt sikkert det bedste.

4) Tog er mere miljøvenlige når du sammenligner tog og fly, tog ville komme ud på toppen. Flyene forurener stærkt atmosfæren med de høje kulstofniveauer, de afgiver. Tog i sammenligning giver meget ud mindre kulstofforurening end fly.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

Hvad er forskellen mellem første og anden klasse?

Der er forskellige klasser af SNCB-billetter til forskellige budgetter og typer rejsende. Du kan købe standardbilletten til 1. eller anden klasse. For eksempel, 2. klasse passer bedre til lange rejser og budget rejsende. Men hvis du leder efter et sted at strække dine ben, eller du er en forretningsrejsende og vil arbejde, mens du rejser, så er 1. klasse ideel til dig.

 

 

Er der et SNCB-abonnement?

For statsborgere i Belgien, der er forskellige typer abonnementer, den ubegrænsede sæsonbillet, og standardsæsonen. For Internationals foreslår vi at købe lang tid i forvejen, så har du den billigste mulighed.

Begge kort kan købes på:

– SNCB-billetdisker.

– SNCB-app.

Standard SNCB-billetter:

Standardbilletten er den mest fleksible togbillet, som SNCB tilbyder. Dermed, du kan rejse overalt i Belgien med en almindelig togbillet. Du skal bemærke, at Standard-billetter købt online, kan ikke refunderes. Imidlertid, hvis der har været en ændring i planerne, du kan tilbagebetale eller ombytte billetten i billetdisken. Desuden, denne service er tilgængelig, en dag før din afrejsedato, eller til 30 minutter efter du har købt billetten.

Stor familiebillet

Alle familiemedlemmer kan nyde gode rabatter på SNCB-billetter. For eksempel, børn under 12 rejse gratis, og op til 50% på standardbilletter til voksne og børn over 12. i øvrigt, med denne billet, du kan rejse på alle SNCB-tog.

Dette kort er gyldigt i kombination med et foto-identifikationskort, som skal indeholde indehaverens alder.

Standard sæsonbillet

Belgiske statsborgere kan købe standardsæsonkortet, og nyd ubegrænsede ture på samme rute. Med andre ord, til prisen for 10 måneders abonnement, de kan rejse i begge retninger så mange gange de ønsker.

Weekendbillet

Weekendbilletten er gyldig fredag-søndag, med en 50% rabat på enhver destination i Belgien. Så, starter ved 7 fredag ​​kl, du kan rejse overalt i Belgien, i 1. eller 2. klasse. Desuden, disse særlige vilkår strækker sig til helligdag såvel.

Togpriser fra Bruxelles til Gent

Antwerpen til Gent Togpriser

Halle til Gent Togpriser

Brugge til Gent Togpriser

 

Hvor længe før SNCB's afgang ankommer?

Det er vanskeligt nøjagtigt, men Save A Train råder dig til at ankomme omkring 30 minutter før din afgangstid. Med denne tidsramme, du har også tid nok til at købe ting, du har brug for lav din togtur så behagelig som muligt.

 

Hvad er SNCB-togets køreplan?

Du kan finde ud af det i realtid på vores hjemmeside på Gem et tog SNCB-togets køreplan, Skriv blot din aktuelle placering og den ønskede destination, og vi vil vise dig informationen.

Bruxelles til Liège togpriser

Antwerpen til Dinant Togpriser

Gent til Dinant Togpriser

Liege til Dinant togpriser

 

Hvilke stationer betjenes af SNCB?

SNCBs station i Bruxelles er Bruxelles – Central, som ligger i hjertet af Belgien.

En anden central SNCB-station er i Antwerpen, SNCB tog afgang og ankommer fra Antwerpens hovedbanegård, tæt på det smukke Blue Astrid hotel. Antwerpen Central er anden travleste togstation i Belgien.

SNCB-tog afgår i Gent fra Gent Saint Pieters station, som er den tredjestørste by i Belgien og den største i Flandern.

Liege, Liege Guillemins er SNCBs hovedbanegård. Derfor, Liège togstation forbinder Belgien med nabolandene, gør det til en af ​​de travleste togstationer i Vallonien. i øvrigt, hvis du planlægger at rejse til Tyskland, Frankrig, Luxembourg, eller Holland fra Belgien, du bør hellere reservere dine SNCB-togbilletter i god tid.

Bruges (Brugge – Det samme bynavn på et andet populært sprog) jernbanestation er en anden travl SNCB-togstation i Flandern. For eksempel, fra Brugge, du kan bestille din togbillet til andre populære destinationer i Belgien: Gent, Antwerpen, og Bruxelles på mindre end en time. Brugge togstation ligger ved en 20 minutters gåafstand fra centrum, og den smukke gamle bymarkt.

SNCB-togstationen i Leuven er hovedbanegården i den flamske Brabant-region i Belgien. Denne travle togstation forbinder den flamske region med andre regioner og er en af ​​de bedste 5 travleste togstationer i Belgien. Dermed, du kan togrejser til Bruxelles, Bruxelles lufthavn, Leuven, Antwerpen, og stort set enhver by i Belgien.

Mechelen eller Malinas, i byen Mechelen, er også en af ​​de centrale SNCB-togstationer i Belgien. Du finder her 10 platforme, betjener Intercity-toglinjer, inklusive Bruxelles lufthavn fra Antwerpen. Desuden, du kan købe dine SNCB-billetter til Amsterdam, og Luxembourg, via Antwerpen og Bruxelles.

 

SNCB FAQ

Er der tilladt cykler om bord på SNCB-tog?

Cykler er tilladt på SNCB-tog. Hvis du har en sammenklappelig cykel, så kan du gå ombord på det til toget, uden omkostninger. Imidlertid, de andre cykeltyper koster et tillæg på € 4 til din togbillet.

Rejser børn gratis på SNCB-togene?

Ja, men kun op til en bestemt alder. Børn, der er yngre end 12 rejser gratis, når de ledsages af en voksen passager.

Er kæledyr tilladt i SNCB-tog?

Ja, du kan medbringe dit kæledyr på toget, til € 3 per tur. Imidlertid, kæledyret skal være i ledningen eller i en pose, eller kurv.

Hvad er boardingprocedurerne for SNCB?

Nogle stationer har elektroniske skærme, der afslører dannelsen af ​​togene. Yderligere, Brug disse til at kontrollere zoner, hvor togtognummeret vil være, når et tog kommer.

Mest anmodede SNCB FAQ – Skal jeg bestille et sæde på forhånd på SNCB?

Du kan reservere -en Jeg ved på forhånd på indenlandsk SNCB tog. Du vilje få en personlig sæde efter en reservation, men dette er ikke et must.

Er der trådløst internet inde i SNCB?

Ingen. Der er ingen Gratis Trådløst internet internet på SNCB-tog. Du kan nyde gratis trådløs internetadgang på SNCB-jernbanestationerne.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Hvis du har læst til dette punkt, du ved nu alt hvad du behøver at vide om dine SNCB-tog og er klar til at købe din SNCB-togbillet den Gem et tog.

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railwaySBB Schweiz CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !