Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 25/02/2022)

En familieferie i Europa kan være sjovt for forældre og børn i alle aldre, hvis du planlægger det godt. Europa er borgenes og broernes land, grønne overdådige parker, og reserver hvor unge piger og drenge kan foregive at være prinsesser og prinser for en dag. Der er store vandrestier og masser af pletter til eventyr i det store udendørs, men at rejse med børn er en udfordring.

Fra planlægning til pakning, Vi har designet den ultimative guide til en drømmende familietur. Bare følg vores 10 bedste tip til en familieferie i Europa for at sikre en episk familietur.

 

1. Tips til familieferie i Europa: Få dine børn involveret

Hemmeligheden til en dejlig familieferie er, når hele familien er ombord og begejstret. Europa er fuld af fantastiske vartegn, seværdigheder, forlystelsespark, og steder at besøge, og at få dine børn til at deltage i planlægningen af ​​din rejse til Europa bliver til en drømmeferie. Foretag din forskning på forhånd, vælg de attraktioner, du vil besøge, og pletter dine børn ville elske, og så få børnene til at vælge 3-4 attraktioner på listen. På denne måde er allesammen glade og har noget at se frem til hver dag.

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Bliv i AirBnB

Airbnb er billigere, mere privat, og har en hjemlig følelse, hvilket er meget vigtigt for børn, når de er langt hjemmefra. Airbnb er en fantastisk mulighed for en familieferie i Europa, fordi hoteller i Europa bliver ret dyre, selv med en morgenmadsaftale. At bo i Airbnb giver dig et køkken til at tilberede dine måltider, frokost-til-gå, og morgenmadstid, hvor du kan diskutere dagen.

Også, der er masser af plads og privatliv for børnene og forældrene, at hvile efter en lang dag med at udforske.

Togpriser for Firenze til Rom

Togpriser for Napoli til Rom

Firenze til Pisa togpriser

Rom til Venedig togpriser

 

3. Tips til familieferie i Europa: Kom ud af det travle centrum

Europa er fuld af naturskønne naturreservater og nationalparker, med gode vandrestier og picnicpletter. Den naturlige storhed i Europa er så alsidig, at selvom du rejser med små børn, du kan stadig udforske vandfald og synspunkter.

De fleste parker er tilgængelige via tog fra store bycentre. Hvis du planlægger på forhånd og kommer forberedt, der er ingen grund til, at du ikke skal have det sjovt i det fri og nyde den friske luft, skove, og temaparker.

Togpriser for Milano til Rom

Togpriser for Firenze til Rom

Pisa til Rom Togpriser

Togpriser for Napoli til Rom

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Book din transport

At kende din måde at komme rundt i et fremmed sted er afgørende, når du rejser med børn. Du ønsker ikke at gå vild og vandre rundt i byen til fods eller rejse fra lufthavnen, uanset vejret. Derfor, planlægning og reservation af dit transportmiddel i Europa vil love en dejlig familieferie.

Offentlig transport er meget pålidelig og behagelig i Europa. Der er mange rejsemuligheder inden for og uden for byens centrum. At komme rundt med tog og sporvogn er ideel med børn, fordi du kan nå overalt, undgå trafik på din rejses budget.

Sammenlignet med leje en bil og bruge meget tid på at lede efter parkering eller bare fokusere på vejen, du kunne nyde turen og snacks, når en tog rejser med børn i Europa. En stor fordelen ved at rejse i Europa med børn med tog er, at børn rejser gratis med et Euro-jernbanekort.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

5. Tips til familieferie i Europa: Pak lys

Rejser i Europas togstationer med klapvogne og store kufferter kan være udfordrende. Nogle togstationer har ikke elevatorer eller rulletrapper, så det er bedst at pakke og rejse let. Sørg for at pakke en sammenklappelig klapvogn og håndbagage, denne måde, hvis børnene er gamle nok, de kan bære deres egen bagage.

Udover, pakningslampe betyder pakning af alt det væsentlige til familierejser. Dermed, holder børnene travlt med togture med farvelægning, lydbøger, eller se tid til tegneserie på iPad, vil være en stor hjælp.

Togpriser fra München til Salzburg

München til Passau togpriser

Nürnberg til Passau Togpriser

Salzburg til Passau togpriser

 

6. Spise ude med børn i Europa

Du bør vide, at restauranter i Europa ikke tilbyder måltider til børn, så det er voksne’ portioner til alle. Dette er især vigtigt at bemærke for eksempel hvis du rejser til Italien, finder du ikke børns størrelse med pizza eller pasta, så vær forberedt.

Men, du behøver ikke at spise ude. Et af vores bedste tip til rejser med børn i Europa er at have familie picnic. Meget er blevet sagt om Europas parker og natur, fordi de grønne overdådige lande simpelthen er designet til at være vært for din familie picnic. Grib bagværk, frisk frugt, og grøntsager på det lokale marked, og du er klar til en frokostpiknik. Priserne på landmændsmarkederne er væsentligt billigere end i supermarkeder og restauranter. For at fylde det hele op, bare tænk på de udsigter, du vil nyde med hver eneste bid og helt gratis.

Togpriser fra München til Zürich

Berlin til Zürich Togpriser

Basel til Zürich Togpriser

Wien til Zürich Togpriser

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Tips til familieferie i Europa: Båd- og gratis vandreture i Europa

Du kan gøre det hele selv med et kort og bøger og apps, men det er bedst at deltage i en båd eller gåtur. I de fleste europæiske byer er der gratis byvandring med en lokal guide. Denne muntre guide viser og fortæller byens bedst bevarede hemmeligheder, uden at du går vild i gadenes labyrint. Guiden vil også påpege lokale restauranter med faste frokostmenuer og give de bedste råd om, hvad man kan gøre i byen.

Europa er fuld af kanaler og floder, så en bådtur er endnu en sjov og unik måde at rejse og udforske på. Det bliver både spændende for børnene og afslappende for dig.

Interlaken til Zürichs togpriser

Lucerne til Zürich Togpriser

Bern til Zürich Togpriser

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Giv dig tid til karruselture

De fleste europæiske byer vil have en lys og smuk karrusel i hovedtorvet. I stedet for at løbe til det næste sted, hold op, og lad kiddoerne tage på så mange forlystelser, som de vil. Nyd en karruseltur, når Eiffeltårnet er lige bag dig, er et mindeværdigt øjeblik for småbørn og voksne.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Tips til familieferie i Europa: Lav tid til "Ups"

Bare fordi du er i Schweiz, garanterer ikke, at alt går glat på din familietur. Når du rejser med børn, alt kan ske, selv i Europa, så sørg for at give tid til oops på turen. Giv dig tid til ikke-planlagte overraskelser, forsinkelser, ændringer til planer takket være grumpy kiddos, og være til stede og klar til at justere.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Prag til Wien Togpriser

 

10. Vis børnene Europa ud af den slagne vej

Et af vores bedste tip til rejser med børn viser dem, hvordan man gør det rejse væk fra den slagne vej i Europa. Undgå masserne på de vigtigste firkanter, linjer til gelato, og familiebilleder, ved at tage dem til de skjulte steder, naturskønne landsbyer, og ekstraordinær natur.

Børn elsker eventyr og eventyr, så tag dem til de steder, legender er lavet af. Det er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen, få det bedste ud af familieferien i Europa, og lær dem om Europas rige kultur og historie.

Europa er en fantastisk familieferiedestination til enhver tid på året. Uanset om du er en eventyrlystne familie eller ivrig efter sightseeing og museer, Europa har det hele. Desuden, Europa er familievenligt, når det kommer til transport og specielle bypass. Vores 10 bedste tip til en familieferie i Europa vil være en stor hjælp, når du planlægger din næste eller endda første tur til slotts- og legendelandet.

Togpriser fra Milano til Venedig

Togpriser for Padua til Venedig

Togpriser fra Bologna til Venedig

Rom til Venedig togpriser

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge den bedste familieferie i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 bedste tip til familieferie i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)