Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Lyse farvede facader, det hjertet af større byer I Europa, og hjemsted for de mest imponerende vartegn i verden, Disse 10 forbløffende fantastiske firkanter tiltrækker rejsende fra alle verdenshjørner. De smukkeste gader i Paris, London, Moskva, og München fører dig til disse spektakulære gamle bytorve.

 

1. Old Town Square Prag

Rokoko, Barok, gotisk arkitektonisk blanding, og stenbelægning skaber de mest utroligt smukke firkanter i Europa. Den gamle bytorv i Prag, dominerer listen over de mest betydningsfulde og ældgamle pladser i Europa, siden det 12. århundrede.

Når du står i det firkantede centrum, vil du blive forbløffet over skønheden, monumenter, og vartegn omkring. Hver af de fantastiske steder vil fortælle dig en historie fra Prags rig historie. Pladsen er virkelig en af de smukkeste steder i Prag, og du kan let dedikere en hel dag til pladsen alene: besøger Vor Frue Kirke før Tyn, Saint Nicholas kirke, Kinsky Palace, og mere.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Prague's Old Town Square

 

2. Utroligt bedøvende firkant i Belgien: Grand Place Bruxelles

Det gotiske Hotel de Ville, Rådhus, og dets klokketårn dominerer udsigten til Grand Place i Bruxelles. Denne bygning styrer hvert billede og postkort, sammen med kongens hus, Kongens hus.

Dermed, Grand Place er et fantastisk eksempel på byens rigdom, storhed, og pragt gennem århundreder. Denne fantastiske plads er godt bevaret, og en UNESCO World Heritage Site siden 1998. Derfor, det er centrum for mange festivaler i Bruxelles hele året: den berømte blomster tæppefestival i august, juletræet, og koncerter.

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Bruxelles med et tog

Amsterdam til Bruxelles med et tog

Paris til Bruxelles med et tog

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Markuspladsen, Venedig

Det laveste punkt i Venedig, den eneste Piazza i Venedig, den smukke San Marco-plads er den første, der oversvømmes, når der er Acqua alta. Derfor, hvis du ikke har besøgt denne forbløffende fantastiske plads i Italien - skynd dig og bedst i sommersæsonen.

San Marco-pladsen er rektangulær i form, med caféer på alle sider, og hundredvis af turister tager billeder og selfies med St.. Mark's Basilica, Dodge's Palace, Campanile, og Museo Correr i baggrunden. Det brolagte gulv, basilikaens ornamenter, eller et par af de smukkeste funktioner, for ikke at tale om torvets størrelse. Mens det er fantastisk i dagslys, atmosfæren og lyset ved solnedgang gør San Marco-pladsen endnu smukkere.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Utroligt forbløffende plads i Rusland: Den Røde Plads Moskva

På russisk oversættes "Røde Plads" til "Smuk Plads", så det er ikke overraskende, at den største plads i Moskva, er også den mest utroligt smukke firkant. Den Røde Plads er forbløffende i størrelse, og du vil se, at de berømte vartegn er endnu større i størrelse og skønhed.

Den blomstermalede St.. Basil's Cathedral, Kreml-bygningen med rød sten, statshistorisk museum, alt får den røde firkant til at ligne et billede taget fra et gammelt børns eventyr. Farverne, og facader, er betagende om sommeren, og endnu mere på den hvide snedækkede baggrund om vinteren.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Paris

Den største plads i Paris er en af 10 utroligt fantastiske firkanter i Europa. Place de la Concorde er udgangspunktet for en spadseretur langs Champs-Elysees, og hjem til den gyldne obelisk med udsigt over byen. Desuden, på La Concorde-pladsen kunne du beundre 3 af smukke springvand i Europa, som Fountain of the Seas.

Concorde-pladsen har haft mange navne gennem århundrederne, fra Place Luis XV til Place de la Revolution, hvor Marie Antoinette og Louis XVI blev guillotineret. I 1839 arkitekten Louis Phillipe Jeg accepterede jobbet med at gøre om pladsen, så det bliver et sted med skønhed snarere end politik. Derfor, i dag vil du se to af de smukkeste springvand, Fontaine des Mers og Fountaine de Fleurs.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square London

Beliggende i byen Westminster, før National Gallery, Trafalgar Square er den smukkeste plads i London. Nelson-søjlen er et fremtrædende monument på pladsen, en statue, der repræsenterer Trafalgar - slaget i 1805. Ud over løve skulpturer, og en fantastisk springvand.

Trafalgar Square tiltrækker millioner af turister hvert år og er det centrale sted for koncerter, kulturelle begivenheder, og hangout steder for londonere.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

 

7. Marienplatz Square München

Alle de smukke gader fører til hjertet af München, Marienplatz-pladsen. Siden 1158, denne smukke plads har været stedet, hvor du kan nyde alle større begivenheder i München og fantastiske arkitektur. Begyndende fra den gyldne statue af den bayerske protektor, Jomfru Marie, og ikke at forglemme de forbløffende nye og gamle sale.

De to haller symboliserer pladsen som det punkt, hvor ny og gammel historie, kultur, og livet kommer til liv. Når du træder ind i den utroligt fantastiske Marienplatz, du er imponeret over herligheden og skønheden i det bayerske mesterværk.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Rom

Det engang Domitian Stadium, Piazza Navona er det smukkeste torv i Rom. I centrum, du finder den fantastiske springvand, med Bernini-skulpturer, og iscenesatte gladiatorkampe. Der er tre springvand langs Piazza: de fire floders springvand, Fontana del Moro og Fontana del Nettuno.

Imidlertid, det italienske firkantes navn, Navona, oversættes som "stort skib", da det blev oversvømmet tidligere. Pladsen var engang et sted for mock søslag. I dag, Berninis Fontana di Quattro Fiumi tiltrækker dagligt rejsende til et billede med den smukke springvand. Springvandet er en skildring af mødestedet for de fire floder: Ganges, Nilen, Donau, og Rio de la Plata. Sankt Agnes kirke i fortiden er et andet vartegn, der vil forbløffe dig under besøget på Piazza Navona. Berninis Four Rivers-springvand er foran kirken.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palace Square St.. Petersborg

Kæmpe stor, stort, og med udsigt over vinterpaladset, Palace Square i St.. Petersborg er en af ​​de utroligt smukke firkanter i Europa. Mens du kan besøge mange paladser i Europa, dette vinterpalads er enestående i skønhed takket være de lyse farver på facaden.

Den fremtrædende bygning har 1500 værelser, optager 9 hektar, så det er svært at gå glip af, og beundre det hele. Eremitagen, bygning for almindeligt personale, og Alexander-søjlen er symboler på de nationale og historiske begivenheder og tog 8 år at bygge. Den første bygning blev hjemsted for russiske kejsere, men i dag er det det vigtigste offentlige torv i St.. Petersborg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Utroligt fantastiske bedrifter i Europa: Piazza del Duomo, Firenze

Marmorfacader i flerfarvet, katedralen Santa di Maria del Fiore dominerer Piazza del Duomo. Duomo dominerer Firenzes skyline og det gamle centrum, og den storslåede arkitektur vil forbløffe dig fra første øjekast. Stående i nærheden er dåbskirken St.. John, og Giottos klokketårn er i centrum af de mest forbløffende smukke pladser i Europa.

Så, det vigtigste, der gør denne italienske piazza til en af ​​de smukke i verden, er arkitekturen. Torvet er omgivet af caféer og storslåede bygninger. Med masser af steder at sidde og beundre udsigten til en af ​​de smukkeste byer i Italien, fra alle vinkler.

Rimini til Firenze med et tog

Rom til Firenze med et tog

Pisa til Firenze med et tog

Venedig til Firenze med et tog

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en af ​​disse 10 utroligt fantastiske firkanter i Europa. Du kan nemt rejse med tog til nogen af ​​disse byer i Europa, fra de fleste, hvis ikke alle togstationer i Europa.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 forbløffende fantastiske firkanter i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fstunning-squares-europe%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)