Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 06/08/2021)

Világos színű homlokzatok, az a nagyvárosok szíve Európában, és a világ legimpozánsabb tereptárgyainak ad otthont, ezek 10 elképesztően lenyűgöző terek vonzzák az utazókat a világ minden sarkából. Párizs legszebb utcái, London, Moszkva, és München ezekre a látványos óvárosi terekre vezet.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Óváros tér, Prága

rokokó, barokk, gótikus építészeti keverék, és a kőburkolat létrehozza Európa legelképesztőbb szép tereit. Az óvárosi tér Prágában, uralja Európa legjelentősebb és legősibb tereinek listáját, század óta.

Amikor a négyzet közepén állsz, meg fog lepődni a szépségen, műemlékek, és tájékozódási pontok körül. A lenyűgöző helyek mindegyike Prága történetét meséli el gazdag történelmi. A tér valóban az egyik a legszebb helyeket Prágában, és könnyen egy egész napot szentelhet egyedül a térnek: Tyn előtt a Szűzanya templom meglátogatása, Szent Miklós templom, Kinsky palota, és több.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Prague's Old Town Square

 

2. Elképesztően lenyűgöző tér Belgiumban: Grand Place Brüsszel

A gótikus Hotel de Ville, Városháza, harangtornya uralja a brüsszeli Grand Place szépségének látványát. Ez az épület minden képet és képeslapot szabályoz, a király házával együtt, a király házát.

És így, a Grand Place lenyűgöző példa a város gazdagságára, nagyszerűség, és pompa az évszázadok során. Ez a csodálatos tér jól megmaradt, és a UNESCO világörökség mivel 1998. Ebből adódóan, egész évben számos fesztivál központja Brüsszelben: a híres virágszőnyeges fesztivál augusztusban, a karácsonyfa, és koncertek.

Luxemburg és Brüsszel között egy vonattal

Antwerpen és Brüsszel között egy vonattal

Amszterdam és Brüsszel között egy vonattal

Párizs és Brüsszel között egy vonattal

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Szent Márk tér, Velence

Velence legalacsonyabb pontja, az egyetlen velencei Piazza, a gyönyörű San Marco teret elsőként árasztják el, amikor Acqua alta van. Ebből adódóan, ha még nem látogatta meg ezt a csodálatosan lenyűgöző teret Olaszországban - siessen és a legjobb a nyári szezonban.

A San Marco tér téglalap alakú, minden oldalról kávézókkal, és több száz turista fotózkodik és szelfizik a St.. Márk-bazilika, a Dodge-palota, Különálló harangtorony, és a háttérben a Museo Correr. A kövezett padló, a bazilika díszei, vagy néhány a legszebb funkciók közül, a tér méretéről nem is beszélve. Bár napfényben lenyűgöző, a naplemente légköre és fénye még szebbé varázsolja a San Marco teret.

Milánó és Velence között egy vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Bologna és Velence között egy vonattal

Treviso Velencébe Vonattal

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Elképesztően lenyűgöző tér Oroszországban: A Vörös tér Moszkva

Oroszul a „Vörös tér” jelentése „Gyönyörű tér”, így nem meglepő, hogy Moszkva legnagyobb tere, egyben a legelképesztőbb szép tér. A Vörös tér elképesztő méretű, és látni fogja, hogy a híres tereptárgyak még nagyobbak és szépek.

A virággal festett Szent. Bazil székesegyház, a vörös sziklás Kreml épületét, az Állami Történeti Múzeum, mindezt úgy alakítja ki a Vörös tér, mint egy régi gyermekmeséből készült képet. A színek, és a homlokzatok, nyáron lélegzetelállítóak, és még inkább a fehér havas háttéren télen.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Párizs

Párizs legnagyobb tere az egyik 10 elképesztően lenyűgöző terek Európában. A Place de la Concorde a Champs-Elysees mentén tett séta nyitópontja, és otthona a városra néző arany obeliszknek. Továbbá, a La Concorde téren megcsodálhatta 3 a gyönyörű szökőkutak Európában, mint a Tenger kútja.

A Concorde térnek számos neve volt az évszázadok során, a Luis XV helytől a Place de la Revolution térig, ahol Marie Antoinette-t és XVI. Ban ben 1839 az építész, Louis Phillipe I. elfogadta a tér újjáépítését, tehát a szépség, nem pedig a politika helyévé válik. Ebből adódóan, ma meglátod két legszebb szökőkutat, Fontaine des Mers és a Fountaine de Fleurs.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square London

Westminster városában található, a Nemzeti Galéria előtt, A Trafalgar Square London legszebb tere. A Nelson oszlop a tér kiemelkedő emlékműve, szobor, amely a trafalgari csatát ábrázolja 1805. Az oroszlánszobrok mellett, és lenyűgöző szökőkút.

A Trafalgar tér évente több millió turistát vonz és a koncertek központi helyszíne, kulturális események, és társalgóhelyek a londoniak számára.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

 

7. Marienplatz München tér

Minden gyönyörű utca München szívébe vezet, Marienplatz tér. Mivel 1158, ez a pompás tér volt az a hely, ahol élvezheti minden fontos eseményt Münchenben és lenyűgöző építészeti. A bajor patrónus aranyszobrától kezdve, Szűz Mária, és nem feledkezve meg az elképesztő Új és Régi Csarnokokról.

A két terem a teret jelképezi, mint az új és az ókori történelem pontját, kultúra, és az élet életre kel. Amikor a csodálatosan lenyűgöző Marienplatzra lép, félelmetes a bajor remekmű dicsősége és szépsége.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Róma

Az egykor Domitian Stadion, A Piazza Navona Róma legszebb tere. A központban, megtalálja a lenyűgöző szökőkutat, Bernini-szobrokkal, és gladiátorharcokat rendezett. A Piazza mentén három szökőkút található: a négy folyó kútja, a Fontana del Moro és a Fontana del Nettuno.

azonban, az olasz tér neve, Navona, „nagy hajónak” fordítja, mivel a múltban elárasztotta. A tér egykor a gúnyos tengeri csaták helyszíne volt. Ma, Bernini Fontana di Quattro Fiumi mindennap vonzza az utazókat egy képhez a gyönyörű szökőkúttal. A szökőkút a négy folyó találkozási pontjának ábrázolása: Gangesz, Nílus, Duna, és Rio de la Plata. Az agone-i Szent Ágnes-templom egy másik nevezetesség, amely elkápráztatja Önt a Piazza Navona látogatásakor. Bernini Négy folyó szökőkútja a templom előtt van.

Milánó - Róma vonattal

Firenze vonattal Rómába

Velencéből Rómába vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palota tér St. Pétervár

Hatalmas, hatalmas, és a téli palota kilátásaival, a Szent Palota tér. Pétervár az egyik csodálatosan szép tér Európában. Miközben számos palotát látogathat meg Európában, a téli palota homlokzatának élénk színeinek köszönhetően kiemelkedő szépségű.

A kiemelkedő épületnek van 1500 szobák, elfoglalja 9 hektár, így nehéz elmulasztani, és csodálja mindezt. Az Ermitázs, vezérkari épület, és az Alexander oszlop a nemzeti és történelmi események szimbólumai és elfoglalták 8 éveket építeni. Az első épület az orosz császárok otthona lett, de ma ez a fő nyilvános tér St. Pétervár.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Elképesztően lenyűgöző terek Európában: Piazza del Duomo, Firenze

Márvány homlokzatok többszínűben, a Santa di Maria del Fiore-székesegyház uralja a Piazza del Duomo-t. A Dóm uralja Firenze látképét és a régi városközpontot, és a csodálatos építészet első látásra meghökkent. A közelben található a Szent Baptistery. János, Giotto harangtornya pedig Európa legelképesztőbb tereinek közepén található.

Így, a fő dolog, ami miatt ez az olasz Piazza a világ egyik pompás, az építészet. A teret kávézók és csodálatos épületek veszik körül. Rengeteg hely, ahol leülhet és megcsodálhatja Olaszország egyik legszebb városának kilátását, minden szögből.

Rimini Firenzébe vonattal

Róma Firenzébe vonattal

Pisa Firenzébe vonattal

Velence Firenzébe vonattal

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk ezek egyikének megtervezésében 10 elképesztően lenyűgöző terek Európában. Könnyedén utazhat vonattal Európa bármelyik városába, a legtöbb, ha nem minden európai vasútállomásról.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 csodálatosan lenyűgöző tér Európában” blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fstunning-squares-europe%2F– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)