Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

Lyse fargede fasader, de hjertet av større byer i Europa, og hjem til de mest imponerende landemerkene i verden, disse 10 utrolig fantastiske torg tiltrekker reisende fra alle verdenshjørner. De vakreste gatene i Paris, London, Moskva, og München vil lede deg til disse spektakulære gamlebytorgene.

 

1. Gamlebytorget Praha

Rokoko, Barokk, gotisk arkitektonisk miks, og steinbelegg skaper de mest utrolig vakre rutene i Europa. Gamlebytorget i Praha, dominerer listen over de mest betydningsfulle og eldgamle torgene i Europa, siden 1100-tallet.

Når du står på torget, vil du bli overrasket over skjønnheten, monumenter, og landemerker rundt. Hver av de fantastiske stedene vil fortelle deg en historie fra Praha rik historie. Torget er virkelig en av de vakreste stedene i Praha, og du kan enkelt vie en hel dag til torget alene: besøker Vår Frue kirke før Tyn, Saint Nicholas kirke, Kinsky-palasset, og mer.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Prague's Old Town Square

 

2. Utrolig fantastisk torg i Belgia: Grand Place Brussel

Det gotiske Hotel de Ville, rådhus, og klokketårnet dominerer utsikten over skjønnheten på Grand Place i Brussel. Denne bygningen styrer alle bilder og postkort, sammen med Kongens hus, Kongens hus.

Dermed, Grand Place er et fantastisk eksempel på byens rikdom, storhet, og prakt gjennom århundrene. Dette fantastiske torget er godt bevart, og en UNESCOs verdensarvliste siden 1998. Derfor, det er sentrum for mange festivaler i Brussel gjennom året: den berømte blomsterteppefestivalen i august, juletreet, og konserter.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Markusplassen, Venezia

Det laveste punktet i Venezia, den eneste piazzaen i Venezia, det vakre San Marco-torget er det første som blir oversvømmet når det er Acqua alta. Derfor, hvis du ikke har besøkt dette utrolig fantastiske torget i Italia - skynd deg og best i sommersesongen.

San Marco-torget har rektangulær form, med kafeer på alle kanter, og hundrevis av turister som tar bilder og selfies med St.. Markus-basilikaen, Dodge’s Palace, Campanile, og Museo Correr i bakgrunnen. Det asfalterte gulvet, basilikaens ornamenter, eller noen av de vakreste funksjonene, for ikke å snakke om torgets størrelse. Mens det er fantastisk i dagslys, atmosfæren og lyset ved solnedgang gjør torget San Marco enda vakrere.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Utrolig fantastisk torg i Russland: Den røde plass Moskva

På russisk oversettes "Røde Plassen" til "Vakre Plassen", så det er ikke overraskende at det største torget i Moskva, er også det mest utrolig vakre torget. Den røde plass er forbløffende i størrelse, og du vil se at de berømte landemerkene er enda større i størrelse og skjønnhet.

Den blomstermalte St.. Basil's Cathedral, Kreml-bygningen med rød stein, det statlige historiemuseet, alle får Den røde firkant til å se ut som et bilde hentet fra et gammelt barns eventyr. Fargene, og fasader, er fantastisk om sommeren, og enda mer på den hvite snødekte bakgrunnen om vinteren.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Paris

Det største torget i Paris er en av 10 utrolig fantastiske torg i Europa. Place de la Concorde er åpningspunktet for en spasertur langs Champs-Elysees, og hjem til den gyldne obelisken med utsikt over byen. I tillegg, på La Concorde-torget kan du beundre 3 av vakre fontener i Europa, som Fountain of the Seas.

Concorde-torget har hatt mange navn gjennom århundrene, fra Place Luis XV til Place de la Revolution, hvor Marie Antoinette og Louis XVI ble guillotinert. I 1839 arkitekten Louis Phillipe Jeg takket ja til jobben med å gjøre om torget, så det blir et sted med skjønnhet snarere enn politikk. Derfor, i dag vil du se to av de vakreste fontene, Fontaine des Mers og Fountaine de Fleurs.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square London

Ligger i City of Westminster, før Nasjonalgalleriet, Trafalgar Square er det vakreste torget i London. Nelson-søylen er et fremtredende monument på torget, en statue som representerer Trafalgar-slaget i 1805. I tillegg til løve-skulpturene, og fantastisk fontene.

Trafalgar Square tiltrekker seg millioner av turister hvert år og er det sentrale stedet for konserter, kulturelle hendelser, og tilholdssteder for londonere.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

 

7. Marienplatz Square München

Alle de vakre gatene fører til hjertet av München, Marienplatz-plassen. Siden 1158, dette nydelige torget har vært stedet hvor du kan nyte alle store begivenheter i München og fantastisk arkitektur. Begynner fra den gyldne statuen av den bayerske skytshelgen, Jomfru Marie, og ikke å glemme de forbløffende nye og gamle salene.

De to salene symboliserer torget som det punktet hvor ny og gammel historie, kultur, og livet kommer til liv. Når du går inn i den utrolig fantastiske Marienplatz, du er imponert over herligheten og skjønnheten til det bayerske mesterverket.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Roma

Det en gang Domitian Stadium, Piazza Navona er det vakreste torget i Roma. I midten, du vil finne den fantastiske fontenen, med Bernini-skulpturer, og iscenesatte gladiatorkamper. Det er tre fontener langs Piazza: de fire elvenes fontene, Fontana del Moro og Fontana del Nettuno.

derimot, det italienske torget, Navona, oversettes som "stort skip" siden det ble oversvømmet tidligere. Torget var en gang et sted for mock marine kamper. I dag, Berninas Fontana di Quattro Fiumi tiltrekker seg reisende hver dag for et bilde med den vakre fontenen. Fontenen er en skildring av møtepunktet for de fire elvene: Ganges, Nilen, Donau, og Rio de la Plata. Saint Agnes-kirken på en gang er et annet landemerke som vil forbløffe deg på besøket på Piazza Navona. Berninis Four Rivers-fontenen er foran kirken.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palace Square St.. Petersburg

Enorm, stort, og med utsikt over vinterpalasset, Palace Square i St.. Petersburg er en av de utrolig vakre torgene i Europa. Mens du kan besøke mange palasser i Europa, dette vinterpalasset er enestående i skjønnhet takket være de lyse fargene på fasaden.

Den fremtredende bygningen har 1500 rom, okkuperer 9 hektar, så det er vanskelig å savne, og beundre alt dette. Eremitasjen, bygningsarbeid, og Alexander-kolonnen er symboler på de nasjonale og historiske hendelsene og tok 8 år å bygge. Den første bygningen ble hjemmet til russiske keisere, men i dag er det det viktigste offentlige torget i St.. Petersburg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Utrolig fantastiske kvadrater i Europa: Piazza del Duomo, Firenze

Marmorfasader i flerfarget, katedralen Santa di Maria del Fiore dominerer Piazza del Duomo. Duomo dominerer Firenzes skyline og det gamle sentrum, og den praktfulle arkitekturen vil overraske deg fra første øyekast. Stående i nærheten er dåpskirken St.. John, og Giottos klokketårn ligger i sentrum av de mest utrolig vakre torgene i Europa.

Så, det viktigste som gjør denne italienske piazzaen til en av de nydelige i verden, er arkitekturen. Torget er omgitt av kafeer og flotte bygninger. Med mange steder å sitte og beundre utsikten over en av de vakreste byene i Italia, fra alle vinkler.

Rimini til Firenze med tog

Roma til Firenze med tog

Pisa til Firenze med et tog

Venezia til Firenze med tog

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en av disse 10 utrolig fantastiske torg i Europa. Du kan enkelt reise med tog til noen av disse byene i Europa, fra de fleste om ikke alle togstasjonene i Europa.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 utrolig fantastiske kvadrater i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fstunning-squares-europe%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)