Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Kirkkaat värilliset julkisivut, sen suurten kaupunkien sydän Euroopassa, ja koti maailman vaikuttavimmille maamerkeille, nämä 10 hämmästyttävän upeat neliöt vetävät matkailijoita kaikkialta maailmasta. Pariisin kauneimmat kadut, Lontoo, Moskova, ja München johtaa sinut näille upeille vanhankaupungin aukioille.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Vanhankaupungin aukio Praha

Rokokoo, Barokki, goottilainen arkkitehtoninen sekoitus, ja kivikatto luovat upeimmat neliöt Euroopassa. Vanhankaupungin aukio Prahassa, hallitsee Euroopan merkittävimpien ja muinaisimpien aukioiden luetteloa, 12 -luvulta lähtien.

Kun seisot neliön keskustassa, hämmästyt kauneudesta, muistomerkit, ja maamerkkejä ympäri. Jokainen upeista sivustoista kertoo sinulle tarinan Prahasta rikas historia. Neliö on todella yksi kauneimmista paikoista Prahassa ja voit helposti omistaa koko päivän aukiolle yksin: vierailemalla Neitsyt Marian kirkossa ennen Tynia, Pyhän Nikolauksen kirkko, Kinskyn palatsi, ja enemmän.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Prague's Old Town Square

 

2. Hämmästyttävän upea aukio Belgiassa: Grand Place Bryssel

Goottilainen Hotel de Ville, kaupungintalo, ja sen kellotorni hallitsevat näkymää Brysselin Grand Placen kauneudelle. Tämä rakennus hallitsee kaikkia kuvia ja postikortteja, yhdessä kuninkaan talon kanssa, kuninkaan talo.

Täten, Grand Place on upea esimerkki kaupungin rikkaudesta, suuruus, ja loisto vuosisatojen ajan. Tämä hämmästyttävä aukio on hyvin säilynyt, ja a Unescon maailmanperintökohde siitä asti kun 1998. Siksi, se on monien festivaalien keskus Brysselissä ympäri vuoden: kuuluisa kukka matto festivaali elokuussa, joulukuusi, ja konsertteja.

Luxemburgista Brysseliin junalla

Antwerpen Brysseliin junalla

Amsterdamista Brysseliin junalla

Pariisista Brysseliin junalla

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. San Marcon aukio, Venetsia

Venetsian matalin kohta, ainoa Piazza Venetsiassa, kaunis San Marco -aukio on ensimmäinen tulva, kun siellä on Acqua alta. Siksi, Jos et ole käynyt tällä hämmästyttävän upealla aukiolla Italiassa - kiire ja parasta kesäkaudella.

San Marcon neliö on suorakaiteen muotoinen, kahviloiden kanssa kaikilla puolilla, ja satoja turisteja, jotka ottavat kuvia ja selfietä St.. Markuksen basilika, Dodgen palatsi, Kampaniili, ja taustalla Museo Correr. Kivetty lattia, basilikan koristeet, tai muutamia kauneimmista ominaisuuksista, neliön koosta puhumattakaan. Vaikka se on hämmästyttävä päivänvalossa, ilmapiiri ja valo auringonlaskun aikaan tekevät San Marco -aukiosta vieläkin kauniimman.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Hämmästyttävän upea aukio Venäjällä: Punainen tori Moskova

Venäjän kielellä "Punainen neliö" tarkoittaa "Kaunis aukio", joten ei ole yllättävää, että Moskovan suurin aukio, on myös hämmästyttävän kaunis aukio. Punainen tori on kooltaan hämmästyttävä, ja huomaat, että kuuluisat maamerkit ovat vielä suurempia kooltaan ja kauneudeltaan.

Kukkamaalattu St.. Basil's Cathedral, Kremlin puna-kalliorakennus, valtion historiamuseo, kaikki tekevät Punaisesta torista näyttävän kuvan, joka on otettu vanhasta lasten sadusta. Värit, ja julkisivut, ovat henkeäsalpaavia kesällä, ja vielä enemmän valkoisella lumisella taustalla talvella.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Pariisi

Pariisin suurin aukio on yksi 10 hämmästyttävän upeita aukioita Euroopassa. Place de la Concorde on aukko kävellä pitkin Champs-Elyseesia, ja koti kultaiselle obeliskille, josta on näkymät kaupunkiin. Lisäksi, La Concorde -aukiolla voit ihailla 3 n kauniita suihkulähteitä Euroopassa, kuten Fountain of the Seas.

Concorde-aukiolla on ollut monia nimiä vuosisatojen ajan, Luis XV -aukiolta Place de la Revolution -aukiolle, missä Marie Antoinette ja Louis XVI giljotinoitiin. Sisään 1839 arkkitehti Louis Phillipe I hyväksyi tehtävän tehdä aukio uudelleen, joten siitä tulee pikemminkin kauneuden kuin politiikan paikka. Siksi, tänään näet kaksi kauneinta suihkulähdettä, Fontaine des Mers ja Fountaine de Fleurs.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square Lontoo

Sijaitsee Westminsterin kaupungissa, ennen Kansallisgalleriaa, Trafalgar Square on Lontoon kaunein aukio. Nelsonin sarake on merkittävä aukion muistomerkki, patsas, joka edustaa Trafalgarin taistelua vuonna 1805. Leijonaveistosten lisäksi, ja upea suihkulähde.

Trafalgar Square houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja ja on keskeinen paikka konserteille, kulttuuritapahtumia, ja hangout-paikat lontoolaisille.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

 

7. Marienplatz Münchenin aukio

Kaikki kauniit kadut johtavat Münchenin sydämeen, Marienplatz-aukio. Siitä asti kun 1158, Tämä upea aukio on ollut paikka, jossa voit nauttia jokaisesta suuresta tapahtumasta Münchenissä ja upeaa arkkitehtuuria. Alkaen Baijerin suojelijan kultaisesta patsaasta, Neitsyt Marie, ja unohtamatta mieleenpainuvaa uutta ja vanhaa salia.

Kaksi salia symboloivat aukiota pisteeksi, jossa uusi ja muinainen historia, kulttuuri, ja elämä herää eloon. Kun astut hämmästyttävän upeaan Marienplatz-aukioon, olet hämmästynyt Baijerin mestariteoksen kunniasta ja kauneudesta.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Rooma

Aikaisempi Domitian-stadion, Piazza Navona on Rooman kaunein aukio. Keskustassa, löydät upean suihkulähteen, Berninin veistosten kanssa, ja järjestivät gladiaattoritaisteluja. Piazzaa pitkin on kolme suihkulähdettä: Neljän joen suihkulähde, Fontana del Moro ja Fontana del Nettuno.

kuitenkin, italialaisen neliön nimi, Navona, käännetään "suureksi alukseksi", koska se oli aikaisemmin tulva. Aukiolla oli aikoinaan pilkkaa meritaisteluita. Tänään, Berninin Fontana di Quattro Fiumi houkuttelee matkailijoita päivittäin kuvaamaan kauniilla suihkulähteellä. Suihkulähde kuvaa neljän joen kohtaamispaikkaa: Ganges, Niili, Tonava, ja Rio de la Plata. Pyhän Agnesin kirkko agonessa on toinen maamerkki, joka hämmästyttää sinua vierailulla Piazza Navonalle. Berninin Neljän joen suihkulähde on kirkon edessä.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palatsiaukio St. Pietari

Valtava, valtava, ja näkymät talvipalatsille, Palatsiaukio St.. Pietari on yksi hämmästyttävän kauniista aukioista Euroopassa. Vaikka voit vierailla monissa palatseissa Euroopassa, tämä talvipalatsi on kauneudeltaan erinomainen julkisivun kirkkaiden värien ansiosta.

Näkyvä rakennus on 1500 Huoneet, miehittää 9 hehtaaria, joten sitä on vaikea hukata, ja ihailla kaikkea sitä. Eremitaaši, yleishenkilöstön rakennus, ja Aleksanteri-sarake ovat kansallisten ja historiallisten tapahtumien symboleja 8 vuotta rakentaa. Ensimmäisestä rakennuksesta tuli venäläisten keisarien koti, mutta tänään se on St. Pietari.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Hämmästyttävän upeat neliöt Euroopassa: Tuomiokirkon aukio, Firenze

Moniväriset marmorijulkisivut, Santa di Maria del Fioren katedraali hallitsee Piazza del Duomoa. Duomo hallitsee Firenzen taivaanrantaa ja vanhaa keskustaa, ja upea arkkitehtuuri hämmästyttää sinut ensi silmäyksellä. Lähistöllä on Pyhän Pietarin kastekappeli. Johannes, ja Giotton kellotorni on Euroopan upeimpien aukioiden keskellä.

Niin, tärkein asia, joka tekee tästä italialaisesta Piazzasta yhden upeista maailmassa, on arkkitehtuuri. Neliötä ympäröivät kahvilat ja upeat rakennukset. Runsaasti paikkoja istua ja ihailla näkymiä yhdestä Italian kauneimmista kaupungeista, jokaisesta kulmasta.

Rimini - Firenze junalla

Rooma Firenzeen junalla

Pisa - Firenze junalla

Venetsiasta Firenzeen junalla

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnitellessasi yhden näistä 10 hämmästyttävän upeita aukioita Euroopassa. Voit matkustaa helposti junalla mihin tahansa näistä kaupungeista Euroopassa, useimmista ellei kaikista Euroopan rautatieasemista.

 

 

Haluatko upottaa blogisi "10 hämmästyttävän upeaa neliötä Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fstunning-squares-europe%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)