Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/08/2021)

Kun matkustaja mainitsee vierailevien Ranskassa, Useimmat ihmiset heti ajatella Paris. kuitenkin, Ranskan pääkaupunki ei ole ainoa kaupunki kannattaa vierailla tässä kauniissa maassa, Matkustaminen Strasbourgiin on uusi IN. Monissa muissa paikoissa ovat arvoinen arvostusta kaikkien upeita nähtävyyksiä ja kokemukset ne voivat tarjota.

Strasbourg on yksi niistä kaupungit että voisimme arvostaa enemmän, sekä sen kauneutta ja runsaasti tekemistä siellä. Junalla Strasbourgiin Euroopan suurkaupunkien menossa ottamaan sanattomaksi. Katsotaanpa tarkemmin, miten voit matkustaa tähän loistava kohde ja mitä voit nähdä ja tehdä siellä:

 

Matkustaessaan Strasbourg Visit The Strasbourgin katedraali

Katedraalit keskiajalta ovat kiehtovia, kunnioitusta herättävä, ja yksinkertaisesti ihana tutkia. Ja Strasbourgin katedraali komeilee joukossa - kirjaimellisesti, koska se käytti olla korkein rakennus maailmassa vuoteen 1874! Jotkut osat siitä päivämäärästä jo vuonna 1100, joka on todellinen osoitus siitä, kuinka kauan tämä historiallinen rakenne on seissyt. Onko haluat tutkia sisä- tai kiinni tarkkailemalla julkisivun, aiot vaikuttunut.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

Ota kuvia La Petite France

Traveling to Strasbourg to La Petite France

 

Astumassa La Petite France tuntuu melkein kuin menisi ajassa taaksepäin. Viehättävä mustavalkoinen ristikkorakennetaloja rakenteita pinottu piirin, jotka kuuluivat kauppiaiden kaikenlaisia, mukulakivikadut, ja perinteiset ravintolat, se on paikka täytyy kokea. Ottaa valokuvia ja kuvitella itsesi kertaa kaukana takanapäin.

Marseillen Strasbourgiin Junat

Dijon Strasbourgiin Junat

Antwerpen Strasbourgiin Junat

Lyon Strasbourg Junat

 

Hemmottele itseäsi paikallisia herkkuja

varten ruokaa turisteja, siellä erityinen gastronominen hoitoon josta näyte otetaan matkustaessaan Strasbourgiin: Alsacen ruoka, ja poikkeuksellinen viini ja olut. Strasbourg hallitsee Alsace, viinit ovat enimmäkseen lajikkeisiin, ja kaksi tärkeintä yrittää ovat Gewürztraminer ja Riesling. Parittaa jälkimmäinen paistettua karppia tai Choucroute garnie, tunnettu Alsatian klassikoita, ja ilahduttaa ruokahalusi.

Köln Strasbourgiin Junat

Lille Strasbourg Junat

Zurich Strasbourg Junat

Metz Strasbourg Junat

 

 

Lähde veneretkelle Strasbourgin

petite France

 

Toinen erinomainen tapa tutustua Strasbourg on kautta venematkan. Se on kaunis mahdollisuus tarkistaa joitakin kaupungin kauneimmista nähtävyyksistä ja oppia sen historiasta samalla. On runsaasti venematkan vaihtoehtoja mistä valita, ja saatat saada pari ideoita siitä, joka hotspot vierailla ensi.

 

Matkustamasta Strasbourgiin Junalla

Strasbourg on toiseksi suurin rautatieasema Ranskassa, heti Pariisi. Saavuttamassa junalla on suhteellisen yksinkertaista, ja sinulla on mahdollisuus ottaa suurnopeusjuna TGV (pikajuna) Se voi viedä sinut Pariisista Strasbourgiin vain 2 tuntia ja 20 minuutit, sijaan tavallinen 4 tuntia autolla.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että matka- muista Euroopan suurkaupungeista ovat myös huomattavasti lyhyempi. Jos olet matkoilla Strasbourgiin Sveitsi, Belgia, Alankomaat, Saksa, ja muissa Euroopan maissa ja kaupungeissa, voit saada Strasbourgiin helposti ja nopeasti. Etsiä yö yhteydet jos olet on tiukempi budjetti koska nuo liput ovat yleensä halvempia.

 

Valmiina on aikaa elämäsi tutkia viehättävän Strasbourgin kaupungin? Varaa junalippuja nyt, ja nauttia sekä matkaa ja määränpää.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)