Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/10/2022)

Eurooppa on täynnä joitakin kauneimmista kaduista. Tyylikkäimmistä ja värikästä epätavalliseen. Jotkut kauneimmista kaduista Euroopassa ovat jo löytäneet ja vakiintunut turisti tiellä, mutta toiset ovat todellisia piilotetuista helmistä että vain ne tietävät voi etsiä. Olemme koonneet meidän top-listalla!

 

1. Kaunein katu Euroopassa: Cremieux katu, Pariisi, Ranska

On jotain monivärisiä taloja ja viehättävä, mukulakivikatuja Cremieux katu jotka tekevät laskemisesta kameraa alas mahdotonta! Tämä upea pariisilainen katu on vuorattu pinkit, vihannekset, keltaiset, ja blues, tahansa väri vastaamaan kaikki varusteet, että pakollinen kuvauksissa. Tee se gram, te!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. Toledon kautta, Napoli, Italia

Via Toledo on ikivanha katu ja yksi Napolin kaupungin tärkeimmistä ostoskaduista, Italia. Tämä 1.2 kilometrin katu on yksi kauneimmista kaduista Euroopassa. Se alkaa Piazza Dante ja päättyy Piazza Trieste e Trento, lähellä Piazza del Plebiscito.

Rakentaminen kadun määräsi varakuningas Napoli, Pedro Alvarez de Toledo, sisään 1536. Via Toledo tuli tunnetuksi seurauksena Grand Tour matkat 18. ja 19. vuosisatojen ja kiitos napolilainen kappaleita, jossa se on mainittu usein.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Kaunein katu Euroopassa: Kynance Mews, Lontoo, Englanti

Muratti katettu taloja ja salainen portaikko. Kynance Mews Kensingtonissa on ylivoimaisesti kauneimmista kaduista Euroopassa. Syksyllä, katu hehkuu vihreänä ja viininpunainen lehdet, ja kun kevät saapuu, talot muuttuu violetti metsä. Tämä alue Lontoossa on jokin Bloggerin ajatus taivaan!

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Kukkien kuja, Cordoba, Espanja

Calleja de las Flores on yksi suosituimmista turistikohteista kaduilla Cordoba kaupunki Andalusiassa, Espanja. Siksi se on myös Euroopan kauneimpien katujen luettelossamme. Sijoitettu risteyksen katua Velazquez Bosco, on kapea katu, joka päättyy Plaza.

Valkoiset seinät on vuorattu lukemattomia, maalaismainen kukkaruukut täynnä geranium- ja neilikat, antaa loistava pop väriä tähän todella erityinen osa kaupunkia. Yhdessä sen kapea, mukulakivisiä lattia, kivi holvikäytävät, ja tietysti kaunis seinäkoriste, Mezquita katedraali on näkymä seinien väliin tehdä täydellinen lisäksi jo täydellinen valokuva.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Kaunein katu Euroopassa: Chalcot-aukio, Lontoo, Englanti

Piilotettu sisään a pieni neliö lähellä Primrose Hillia, löydät yhden Euroopan kauneimmista kaduista sekä useimmissa Instagrammable! Kuva rivi melko pastelli rivitaloja, jotka erottuvat korkealla, kaartuu noin pieni, vihreä puisto, joka on Chalcot Square. Se on kivenheiton päässä Regents Park ja kuuluisa Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, käytetty, Belgia

Jos olet katsellut elokuvan, Brugge Colin Farrell. Silloin tiedät mitä puhumme. Tämä on luultavasti yksi kaikkein idyllinen paikkoja, että postikortti hetki! Rozenhoedkaai voi olla vähemmän kadulla kuin kuin muualla tällä listalla, kuitenkin, ajattelimme silti ansaitsee erityismaininnan. Riippumatta aikaan vuodesta, Rozenhoedkaai hehkuu kävijöille. Siinä on jotain niin lumoava noin satu arkkitehtuuri ja roju puu, joka melkein uppoaa kanava veteen.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Kaunein katu Euroopassa: Victoria Street, Edinburgh, Skotlanti

Nauti kävellä Edinburgh mukulakivikujien Victoria Street hauskoja, ainutlaatuisia kauppoja, ja ruokapaikat. Victoria Street on kiinteä osa kaupungin historiasta ja sen kiviseinät ja vanhoja charmia houkuttelee kävijöitä eri puolilta. Varmista, että olet kävellä Grassmarketin joka sai alkunsa 14-luvulla ja myy kaikenlaisia ​​paikallisia tuotteita ja bitit poimia.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, Kööpenhamina, Tanska

Nyhavn tikuttaa laatikkoa kuvankauniiksi sataman sivukaduksi, joka täynnä värejä, idyllinen veneen mastot, makeat kahvilat, ja tyylikkäät ravintolat, jotka reunustavat molempia puolia. Tämä kaupunki sijaitsee Kööpenhaminan omituinen ilmapiiri ja hipster fiilis sekä kauneimpia kadulla kaupungin. Mikään Kööpenhaminan matka ei kuitenkaan ole täydellinen ilman kävelyä ja valokuvaa täällä.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Kaunein katu Euroopassa: Burano, Venetsia, Italia

Kävely (tai venematkan) alas tämän kauniin kadulla Venetsia on kuin ottaisi kierros sateenkaaren. Burano on saari keskellä Venetsian laguunin, mutta jos olet joskus onni vierailla sinulta tarttumalla kameran (kännykkä) heti. Talot on kaunis kanava, joka alkaa suoraan läpi sen tehdä se niin lumoava. Se on sellainen paikka, joka voi nostaa kenenkään mielialaa hetkessä.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

Burano, Venice, Italy

 

10. East Side Gallery, Berliini, Saksa

Kävele maailmankuulu East Side Gallery. Katu, jonka todellinen ulkona galleria rapattu kaikki yhdessä edelleen Berliinin muurin. On Insta yllin kyllin alas tällä kadulla kuin kuvamateriaali on uskomaton, mutta se on myös hyytävä muistutus Berliinin historiasta ja kylmästä sodasta.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Oletko valmis menemään ja vierailla kauneimmista kaduista Euroopassa? Varmista, että olet varata Tallenna juna Ei ylimääräisiä maksuja, ei hössötystä, vain hauskaa!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Kauneimmista kaduista Euroopassa Tutkitaan” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)