Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/04/2022)

Nämä 10 epätavalliset nähtävyydet ympäri maailmaa hämmästyttävät sinut. Cinderella muotoinen korkokenkäkirkko, keijukukkulat, riippusillat, ja erityinen tunneli Englannissa – ovat vain muutamia erikoisia ja hieman outoja, nähtävyyksistä, joita sinun pitäisi käydä ympäri maailmaa.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Epätavalliset nähtävyydet ympäri maailmaa: Julian parveke

Hyvin harvat ihmiset eivät tiedä, että Romeon ja Julien tarina tapahtui Veronassa. Lisäksi, hyvin harvat ihmiset eivät tunne romanttista parvekekohtausta. Yksi ainutlaatuisimmista nähtävyyksistä Veronassa on Julian parveke. Parveke on osa taloa, jossa Cappellon perhe asui 1200-luvulla. kuitenkin, kuuluisa parveke lisättiin vain taloon vuonna 20luvulla.

Lisäksi, parvekkeesta on tullut yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä Euroopassa. Parvekkeella ei kuitenkaan ollut todellista roolia Romeon ja Julian tarinan ympäristössä, se houkuttelee satoja kävijöitä vuosittain. Rakastunut, lohduton, haaveilijat ja Shakespearen harrastajat, tulla jättämään muistiinpanojaan rakkaudesta, toiveita, ja graffitit seinällä Julian parvekkeen alla.

Rimini Veronaan junalla

Roomasta Veronaan junalla

Firenzestä Veronaan junalla

Venetsia Veronaan junalla

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Keiju Glen, Skye-saari

Kartion muotoinen, silkkivihreät kukkulat, lampien ja vesiputousten ympäröimä, Fairy Glen on yksi epätavallisimmista vierailukohteista Isle of Skylla. Vaikka ainutlaatuisen nimen alkuperää ei tunneta, Fairy Glenin maisemassa on erityinen viehätys.

Paras paikka upeille näkymille Fairy Glenille on Castle Owen. Tämä paikka ei ole todellinen linna, vaan pikemminkin kaukaa katsottuna linnaa muistuttava kalliomuodostelma. Fairy Glen on melko pieni; siksi, se on parasta yhdistää Kilt Rockin vierailuun, Storrin vanha mies, ja Fairy Pools.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Electric Ladyland Amsterdam

Maailman ensimmäinen fluoresoiva taidemuseo, sen sähköinen Ladyland-nähtävyys Amsterdamissa on yksi 10 epätavallisia nähtävyyksiä Euroopassa. Vaikka et olisikaan museoiden ystävä, tämä fluoresoiva museo on loistava kokemus lapsille ja aikuisille. Lisäksi huomattava kokoelma fluoresoivia mineraaleja, Ladyland esittelee upeita fluoresoivia taideteoksia 1950-luvulta. Lisäksi, vierailijat saavat korvaamattoman mahdollisuuden osallistua oman taideteoksensa luomiseen, värikkäässä valaistuksessa.

Tämä hämmästyttävä nähtävyys sijaitsee Amsterdamin Jordaanin alueen sydämessä, jossa tumma kellari valaisee värikkäissä valoissa. Nimetty Jimmy Hendrixin albumin Electric Ladyland mukaan, tämä viileä vetovoima on psykedeelistä taidetta ja 70-luvun musiikkia. Epäilemättä, Electric Ladyland Museum Amsterdamissa on yksi jännittävimmistä nähtävyyksistä maailmassa.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

4. Buden tunneli, Cornwell Englanti

Näyttää tavalliselta muovitunnelilta Cornwallin supermarketin pysäköintialueella, Buden tunneli on varsin poikkeuksellinen. Tämä epätavallinen nähtävyys on yksi parhaista 10 Englannin nähtävyyksiä tuhansien moniväristen LED-valojen ansiosta.

Sijaitsee unisessa Buden kaupungissa, sen 70 m tunneli on maaginen valaistuna. Paras aika tulla on illalla, äärimmäisen valon kokemukseen. Vaikka Buden tunneli näyttää tavalliselta päivällä, yöllä siitä tulee maailmanihme, houkuttelee vieraita kaikkialta Britanniasta. Bottom line, Buden tunneli voi olla a hauska pysähdys matkallesi ympäri Eurooppaa, jossa todellinen tekniikan ihme valaisee sekä nuorten että vanhojen silmiä ja sydämiä.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

 

5. Epätavalliset nähtävyydet ympäri maailmaa: Spreepark Saksa

Berliinin huvipuisto on tuntenut paremmat ajat, varsinkin huipussaan 1969. Spreepark houkutteli 1.5 miljoonaa kävijää, ratsastaa sen päällä 40 hyttejä 45 metrin maailmanpyörä. Speerpark oli Itä-Saksan suosituin nähtävyys vuoteen yhdistymiseen asti 1991.

Huipussaan, vierailijat voivat ajaa hullulla vuoristoradalla, Grand Canyonin vesimatka, ja jättiläisiä pyöriviä kuppeja. Puisto menetti suosionsa leikkausten vuoksi, ja hylkääminen, Spreepark pysyi hauskana vierailukohteena Berliinissä. Lisäksi, hylätystä huvipuistosta on tullut yksi Euroopan epätavallisimmista nähtävyyksistä, saatavilla ja avoin uteliaille vierailijoille.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Thames Town Kiinassa

Ei kaukana Shanghaista, pilvenpiirtäjistä ja muinaisista temppeleistä, löydät toisen arkkitehtonisen viehätyksen englantilaisen kaupungin kuvasta. Mukulakivikatuja, kirkko, keskiaikainen kaupungin aukio, ja kyltti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi Thames Towniin.

Thames Town oli osa suurta suunnitelmaa kansainvälisten esikaupunkien luomiseksi, mutta suunnitelma ei koskaan toteutunut. Niin, tänään Shanghain vierailijat voivat ihailla joitain maailman upeimmat pilvenpiirtäjät ja pysähtyä kiertelemään pienessä Lontoossa Kiinassa.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

Keskeytetty 100 metriä rotkon seiniä vasten, Caminito del Rey on yksi Espanjan upeimmista vierailukohteista. 2.9 km kävelysilta, 4.8 km pääsytietä, sen 7.7 km pitkä Camino oli ennen huoltopolku patolle. kuitenkin, nykyään se on yksi Malagan jännittävimmistä matkailukohteista.

Yksi syy, miksi Caminito houkuttelee monia matkailijoita, on sen sijainti. Sijaitsee Los Gaitanesin rotkon varrella, merkittävä kalkkikiven ja dolomiitin kanjoni. Siksi, kapeista ja riippuvista silloista huolimatta, epätavallinen nähtävyys Caminito del Rey on yksi Andalusian pakollisista nähtävyyksistä, erityisesti adrenaliinin ystäville.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. Giant Glass Slipper Church Taiwan

Avattu sisään 2016, korkokenkien lasi häät kirkolla on Guinnessin ennätys maailman suurimmasta korkokengänmuotoisesta rakenteesta. Jättiläinen lasitossu on kuuluisa hääpaikka, mutta sillä ei ole varsinaista uskonnollista tehtävää. kuitenkin, Jotkut saattavat sanoa, että jättimäinen lasinen korkokenkä näyttää Cinderellan kengältä.

Taiwanin korkokenkäkirkko on 17.76 metriä korkea ja koostuu yli 300 sävytetty sininen lasi, jättäen katsojiinsa henkeäsalpaavan vaikutuksen. Tämä epätavallinen nähtävyys sijaitsee Ocean View Parkissa Budain kylässä Taiwanissa.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Epätavalliset nähtävyydet ympäri maailmaa: Orangen taistelu Italiassa

Ivrean karnevaali järjestetään 3 päivää ennen rasvaista tiistaita. Tämä ainutlaatuinen loma tuo ihmiset erikoiseen “sota” kaduilla Ivreassa, heittelevät toisiaan appelsiineja. Vaikka kuulostaa hauskalta ruokataistelulta, oranssin taistelu voi käydä melko väkivaltaiseksi, ja monet osallistujat lähtevät mustelmina ja loukkaantuneina.

Väkivaltainen vetovoima syntyi väkivaltaisemman tapahtuman seurauksena. Sanotaan, että kerran paha markiisi katkaisi nuoren naisen pään. Vaikka ei ole selvää, onko tässä tarinassa totuutta, siitä huolimatta satoja ihmisiä osallistuu oranssikarnevaaliin joka vuosi. Täten, mikä tekee siitä yhden Italian epätavallisimmista nähtävyyksistä.

Milano Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

Testata

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Ylöspäin talo Fengjingin muinainen kaupunki

Tämä epätavallinen nähtävyys on ainutlaatuinen näky Fengjingin muinaisessa kaupungissa. Kiinan kuuluisa vanhakaupunki tunnetaan kanavistaan, ja siitä lähtien 2014 se tunnetaan Upsidedown-talon kotina. Sisään astuessaan vierailija löytää huonekaluja ja taloustavaroita, samanlainen kuin Puolan ylösalaisin oleva talo.

Sisään astuttaessa, löydät kaiken ylösalaisin, joten se ei koske vain ulkoa. Vaikka tässä vetovoimassa ei ole mitään tekemistä, tämä epätavallinen arkkitehtoninen suunnittelu ei voi olla innostunut ja kiehtova.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 10 epätavallisia nähtävyyksiä ympäri maailmaa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 epätavallista nähtävyyttä maailmanlaajuisesti" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Funusual-attractions-worldwide%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)