Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 31/12/2021)

Luonnonkauniit näkymät, salaperäisiä kyliä, piilossa olevia linnoja, ja epätavallisia taloja, nämä 10 upeat pysähdykset Euroopassa saattavat vaatia oleskelusi pidentämistä, mutta ne ovat vierailun arvoisia.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Upeita pysähdyksiä Euroopassa: Rakotzbrucke, Saksa

Piilotettu pieneen puistoon Saksin osavaltiossa, Paholaisen silta, tunnetaan myös nimellä Rakotzbrucke, on täysin haastavan matkan arvoinen Berliinistä. Kierre kivisilta alkaen 1860, on nähtävyys, joka kiehtoo ja kiehtoo matkailijoita ainutlaatuisen muotonsa ja rakenteensa ansiosta. Terävät tornit molemmilla puolilla ja erittäin kierresilta, näyttävät siltä, ​​että paholainen olisi voinut tehdä ne, mutta itse asiassa kaikki ihmisen tekemä.

Lisäksi, tarinoiden mukaan miehet rakentavat sillan uhriksi paholaiselle tuolloin, mutta nykyään se on vain maaginen paikka. Lähistöllä ei ole paljon tekemistä, siksi on parasta yhdistää käynti Rakotzbruckessa Kromlau-puistoon.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Gorgeous & Amazing stops In Europe: Rakotzbrucke, Germany

 

2. Samppanja-Ardenne, Ranska

Reheviä laaksoja ja loputon horisontti viinitarhoja ja valkoviiniä. Niin, vieraileva Champagne-Ardenne voi olla upea pysähdys matkallesi Italiaan viinialue, Toscana. Samppanjamaa sijaitsee Pariisin ja Lorrinen välissä. Siksi, pysähdys yhdessä upeita viinitarhoja Champagne-Ardennessa voi olla loistava lisäys a tytöt’ matka Pariisiin.

Lisäksi, on ylellisen kuohuvan samppanjan koti, tällä alueella on suuri historiallinen merkitys. Esimerkiksi, hämmästyttävä Jeanne d'Arc tuli Domremyn kylästä. Niin, luultavasti kuulet uskomattomia tarinoita maistelemalla viiniä viehättävässä ranskalaisessa viinitarhassa. Bottom line, Champagne-Ardenne on yksi 5 upeimmat pysäkit Ranskassa.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

The Amazing Champagne-Ardenne, France

 

3. Upeita pysähdyksiä Euroopassa: Oberhofenin linna, Sveitsi

Rannalla kaunis järvi elastinen, Oberhofenin linna on yksi Sveitsin upeimmista linnoista. Oberhofenin linna sijaitsee Bernin välissä, Interlaken, ja Luzernjärvi. Niin, vierailu Oberhofenin linnassa ja Thun-järvellä on upea pysähdyspaikka pitkällä kauniilla tiellä.

Lisäksi, linnaksi muuttuneessa museossa, joka juontaa juurensa 1200-luvulle, on upea puutarha, jossa voit ihailla monia eksoottisia puita, kukat, ja näkymät Alpeille. Täten, voit muuttaa puolen päivän matkan koko päivän matkaksi Oberhofeniin, ja kaunis läheinen puisto kokea hiljainen seesteisyys ja luonnonkauniit näkymät, kun väkijoukot kiirehtivät Luzerniin.

Interlaken kaupunkiin Zürich junalla

Luzern Zürichiin junalla

Bern kaupunkiin Zürich junalla

Geneve - Zürich junalla

 

Amazing stops by the lake: Oberhofen Castle, Switzerland

 

4. Vorarlberg, Itävalta

Näköala kauniille Bodenjärvelle, Vorarlberg on kuuluisa eeppisistä järvi- ja vuoristonäkymistä. Itävaltalainen kaupunki sijaitsee Vorarlbergin juurella, upea luonnonsuojelualue suurista vuorista, ja vihreitä polkuja. Matkustitpa sitten Liechtensteinista Itävaltaan tai Saksaan, Vorarlberg on upea pysäkki junamatkallasi kaikkialla Euroopassa.

Vuoristo aamiainen, tai rauhallinen viikonloppu luonnossa ennen kiireistä kaupunkia, sinun pitäisi varata aika Vorarlbergiin. Tämä kaupunki ei ole kovin tunnettu matkailijoiden keskuudessa, kuitenkin, Vorarlberg on paikka, jossa voit kokea itävaltalaista kulttuuria ja ruokaa. Lisäksi, sinua ympäröivät henkeäsalpaavimmat Itävallan maisemat, kyliä, ja luonnonkaunis näkymä – parasta, mitä Itävallalla on tarjota, kaukana turistikohteista.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Vorarlberg, Austria

 

5. Upeita pysähdyksiä Euroopassa: Freudenberg, Saksa

Lumoava keskiaikainen Freudenbergin kaupunki on yksi Saksan kaupungeista, ja Euroopan kauneimpia kaupunkeja. Päänähtävyys täällä on 80 tai niin puurunkoisia valkoisia taloja, näyttää erityisen kauniilta talvella. Täten, matka lumen peittämään Freudenbergiin on unohtumaton kokemus, joka vie sinut ajassa taaksepäin ja satujen maihin.

Lisäksi, Freudenberg sijaitsee vihreiden kukkuloiden keskellä, kanssa 160 km vaellusreitit ja mahtavia näkökulmia. Westfalenin alue on ihana keväällä, kun kaikki on vihreää ja kukkii. The 6 tunnin junamatka Berliinistä on sen arvoista, vilauksen yhdestä tärkeimmistä viehättäviä vanhoja kaupunkeja Saksassa.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

 

6. Jättiläisten tie, Pohjois-Irlanti

Näkymät yli 40,000 Giant's Causewayn siniseen valtamereen laskeutuvat kuusikulmainen basalttipylväät ovat aivan luonnonkauniita. Luonnon ihmeet ovat yli 6 miljoonaa vuotta vanhoja, tavoitettavissa vihreän kautta, punainen, ja siniset polut. Ainutlaatuisen muotonsa vuoksi, nämä sarakkeet asettavat Giant's Causewayn oikealle 7 muita maailman ihmeitä.

Siksi, on tarpeetonta sanoa, Giant's Causeway on yksi niistä 10 upeimmat pysäkit Irlannissa. Matkustitpa sitten Belfastista tai Dublinista, varaa aikaa tämän tekemiseen upea päiväretki Pohjois-Irlannissa. Ympäröivät vehreät irlantilaiset maisemat, ja sininen valtameri sen jaloissa, jokainen askel näiden tulivuoren pylväiden varrella vie sinut lähemmäksi matkaasi löytääksesi maan parhaat ja merkittävimmät.

 

Rainbow over Giant's Causeway, Northern Ireland

 

7. Upeita pysähdyksiä Euroopassa: Zermattissa, Sveitsi

Suuret Alpit ovat niin laajoja, että mikä tahansa kohta, johon päätät pysähtyä, salpaa henkeäsi. kuitenkin, ei ole mitään muuta kuin upeat näkymät Sveitsin Alpit Zermattissa. Vaikka Zermatt on suosittu upeista laskettelurinteistään, se näyttää upealta keväällä ja kesällä.

Zermatt on koti yksi niistä Euroopan kauneimpia vuoristoja, Matterhorn. Vaikka se näyttää majesteettiselta ja kauas ulottuvalta, Zermattin kauneus on junamatkan päässä Baselista, Bern, ja Genevessä. Niin, voit tulla viikonlopuksi tai pidentää lyhyttä pysähdystäsi ikimuistoiselle lomalle Sveitsin Alpeilla.

Interlakeniin Baselista junalla

Geneve - Zermatt junalla

Bernistä Zermattiin junalla

Luzern - Zermatt junalla

 

Amazing stops for ski In Europe: Zermatt, Switzerland

8. Alberobello Italia

Epätavallinen Trulli kiehtoo sinua, upealla Salenton alueella. Pronssikaudelta peräisin olevat kartiomaiset kodit, joissa on valkoiset julkisivut ja koristellut katot. Näiden ainutlaatuisten rakennusten piti olla väliaikaisia, mutta monet ovat selvinneet ajasta ja säästä, ihanassa Alberobellon kaupungissa. Alberobello on yksi Etelä-Italian kauneimmista kaupungeista, ja loistava pysäkki Italian rannikolla.

Vaikka tämä kaupunki on pieni, voit helposti matkustaa Alberobellon ja Trullin vyöhykkeelle paikallisjunilla. Tällä tavalla, voit tehdä muutaman pysähdyksen muissa viehättävissä kaupungeissa, kuten muinainen Lecce, merenranta bari, ja Trani. Lisäksi, nämä upeat kaupungit ovat vähän syrjässä Italiassa ja vapaa turistijoukoista.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Alberobello Village In Italy

9. Upeita pysähdyksiä Euroopassa: Beaulieu-Sur-Merin kylä Ranskassa

Monacon ja Nizzan välillä, upealla Ranskan Rivieralla, Beaulieu-sur-Mer on upea paikka pysähtyä merenrannalla ja hypätä virkistävälle pulahdukselle Välimereen. Yksityiset rannat, ylellisiä huviloita, ja upeat näkymät Saint-Jean-Cap-Ferratin niemimaalle, se ei ole tämän unelmampaa Euroopassa.

Beaulieu-sur-Merin lisäksi, Les Cornichesin varrella on monia henkeäsalpaavia pysäkkejä, kalliot tiet Ranskan Rivieralla. 30 kilometrin ajomatka alkaa Nizzasta ja päättyy Mentoniin, Yksi Euroopan värikkäimmät paikat. Vaikka matkaa on vain 30 km, niitä on ainakin 10 upeita pysähdyksiä tällä luonnonkauniilla tiellä Euroopassa.

Dijon - Provence junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

Amazing stops In Europe: Beaulieu-Sur-Mer Village France

10. Giethoorn, Alankomaat

Olkikattoisten maalaistalojen maa ja 170 saaret, Giethoorn on a mystinen kylä Alankomaissa. Lisäksi, viemässä kanavia pitkin, puisten siltojen alla, vihermaiden ja kukkien ympäröimänä, on kokemus, jota et koskaan unohda.

Viehättävä pieni Giethoornin kylä kansallispuisto Weerribben-Wieden on hämmästyttävä pysäkki matkalla Hollannin halki. Vaikka tämä pieni kylä on jäätynyt 1700-luvulla, modernin ansiosta julkinen liikenne, voit nyt päästä Giethoorniin Amsterdamista alle 2 tuntia.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

Giethoorn, the Netherlands is very unique stop

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 10 upeita pysähdyksiä Euroopassa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 hämmästyttävää pysäkkiä Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Famazing-stops-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)