Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Jokainen tosi viinin ystävä tietää, että viini kaupungeissa Euroopassa tarjoavat edullisia ja hämmästyttävä viini. From Ranskasta Italiaan, ja kauemmas, Näiden maiden tunnistetaan monien mielestä on paras viinejä maailmassa.

Osittain, Tämä johtuu siitä, että ihanteellinen ilmasto kasvuolosuhteet, mutta se on silti taidetta. Kaikki eivät osaa tehdä kaikkein herkullinen viinejä.

Viinin ystävät tietävät, että joissakin paikoissa ovat hieman vaikea päästä junalla, koska ne ovat juurtuneet maaseutu. Onneksi, Länsi-Eurooppa on useita kaupunkeja, jotka voivat edelleen tarjota sinulle parhaita viinejä Euroopassa. Plus, sinun ei tarvitse vaivata itseäsi löytää tapa saada niitä, sillä kaikki nämä ovat pääsee junalla. Jos lähtökohtana on mitään suuria Euroopan maissa, sinun on helppoa aikaa sinne.

Kun kaikki tämä mielessä, Katsotaanpa katsomaan lopullinen lista parhaista viinin kaupungeissa Euroopassa ja miten käymään junalla.

 

Koblenz, Saksa

Koblenz Wine Kaupungit Euroopassa

 

Valitettavasti ei kaikkien tiedossa, Reinin laaksossa Saksassa on täynnä laatu viinitarhat. Ne tuottavat parhaita viinejä kaikkialla Saksassa, ja useimmat niistä saavuttavat Koblenz.

Tämä pieni kaupunki sijaitsee joen Rein ja tarjoaa joitakin parasta viiniä baareja ja ravintoloita alueella. Se on erityisen kaunis, pidä joissakin muissa suurissa kaupungeissa alueella.

Viinitarhoja alueella ovat kuuluisa siitä maailman paras Riesling viiniä. Jos päätät vierailla luonnonkaunis kaupunki Koblenz, sinun täytyy yrittää lasi tai kaksi kylmää valkoviiniä.

Getting Koblenz on melko helppoa, koska se on yksi parhaista paikoista kaikkien Reininlaakson viini kaupungeissa. Se on puolessa välissä kahden suuren Saksan kaupungeissa - Köln ja Frankfurt, ja nopeat junat tulevat Koblenz Sekä. Lisäksi, Kaupunki sijaitsee annetun suosimissa Reininlaakson luonnonkaunis juna reitti.

Lopussa, kaupunki on suhteellisen lähellä raja Alankomaat, Belgia, Luxemburg, ja Ranska. Se tarkoittaa, että on mitään vaikeuksia löytää juna näissäkin maissa.

Berliini Koblenz Junat

Frankfurt Koblenz Junat

Luxemburg Koblenz Junat

Stuttgart Koblenz Junat

 

Wien, Itävalta

Wien ei ole vain yksi parhaista kaupungeista asua; se on myös yksi parhaista viini kaupungeista Euroopassa. Maasta tulee paljon viiniä yleensä, joista suurin osa on peräisin viinitarhoja Tonavan laaksossa. Wien itsessään on yksi harvoista maailman pääkaupungeissa joka tuottaa viiniä kaupungin sisällä.

Kaikki tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus yrittää parhaita viinejä maa on tarjota, aivan Wien. Lisäksi, sinun pitäisi tietää, että pullon viiniä nauttia on Weissburgunder.

Wien on pääoman Itävalta ja yksi suurimmista kaupungeista Euroopassa, tarkoittaa voit nopeasti sinne junalla. Se on keskeinen rautatie napa, joka on yhteyksiä useisiin naapurimaihin.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Meidän ilmeinen valinta Top 5 viini kaupungeissa Euroopassa on Bordeaux, Ranska

Bordeaux Wine Kaupungit Euroopassa

 

Ne teistä perehtynyt viinien, tietävät, että Bordeaux Ranskassa on yksi tunnettu viini pääkaupungeissa maailman. Siksi se on luettelossa parasta viiniä kaupungeista Euroopassa. Kaikki viini tällä kuuluisan alueella virtaa kaupungin nautittavaksi.

Bordeaux viinit ovat kuuluisia mineraali ja hedelmiä muistiinpanoja, mistä kirpeä hedelmät makeampi kypsää hedelmää. Nämä viinit on myös hämmästyttävä kyky hyvään vanhuuteen. Päättäjät jättävät usein ne Ikä useita vuosikymmeniä.

Luonnollisesti, sinun ei tarvitse yrittää vanhoja viinejä, jotka maksaa omaisuuksia kokea alueen parhaita viinejä. On paljon kohtuuhintaisia ​​viinejä poikkeuksellisen hinta-arvo suhde. Top viini sinun täytyy yrittää tässä Punainen Bordeaux.

Tavoittaminen kaupunki ei ole ongelma, missä asut Länsi-Euroopassa. Lisäksi, useimmat rautatieasemille menossa Bordeaux tarjous suurnopeusjunien. Tarvitset vain muutaman tunnin päästä kaupungin mistä tahansa Ranskassa. Juna Pariisin saavuttaa Bordeaux alle 3 tuntia!

Toulouse Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Firenze, Italia on viimeinen viini kaupungit Euroopassa

Helmi Toscanan, elleivät kaikki Italiassa, Florence on täydellinen kaupunki parhaita viinejä maassa. On olemassa useita kyliä ympäri kaupunkia, jotka tuottavat ihana Sangiovese viiniä ja niitä kaikkia ansaitsevat tulla luettelossa viinin kaupungeista Euroopassa. Näitä upeita kyliä ja upea Italian sisustus on vaikea päästä käsiksi, mutta Firenzeen ei ole.

Voit päästä kaupungin junalla kaikkialta Italiasta, tai edelleen, Kuten Sveitsi ja Ranska. On säännöllinen, suurnopeusjunien jotka menevät useita kertoja joka päivä Milanossa ja Roomassa, mutta myös Venetsia. Nämä matkat kestää alle kaksi tuntia, ja saat mahdollisuuden nähdä kauniita kukkuloita ja Italian kentät.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Pisa Firenze Junat

Venetsia Firenze Junat

 

 

Joten oletko valmis nauttimaan viiniä kaupunkiin Euroopassa? SaveATrain.com auttaa saat tahansa kaupunkiin Euroopassa, nopeasti, halpa, ja hymyillen!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)