Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Junamatkojen Italiassa tarjoavat paitsi mukavuuden vaikuttavia näkymiä. Yksi parhaista asioita ottaen Junan Italiassa on mahdollisuus tarkastella kaunis maisema kun matkustaa paikasta toiseen. Joissakin osissa Italiassa, on luonnonkaunis juna reittejä, jotka ovat enemmän kuin vain muotoja kuljetus. Nämä luonnonkaunis junat kohtelee sinua rannikon näkymät, dramaattisia vuoristomaisemia, kuohuviini järvet ja paljon muuta. Tässä on 5 kauneimmat junamatkat Italiassa.

 

Avatkaamme luettelo 5 kauneimmat junamatkat Italiassa – Levanto La Speziaan – Viisi maata

Juna reitit, jotka noudattavat Italian dramaattinen rannikot ovat kaikkein nautittavaa. The Cinque Terre rautatie palvelee alueen viittä Italian Rivieran kylää dramaattisella tavalla. Rentoudu panoraamaikkunoiden takana ja nauti kauniista vuorista, turkoosi meri, paimen viinitarhoja, ja oliivi. Junalla välillä Levanto ja La Spezian lyhyeen mutta kaunis kuvankaunis matkaa. Kun olet saavuttanut määränpää, voit viettää vaellus- hämmästyttävä kylä.

Firenze Levanto Junat

Firenze La Spezia Junat

Rooma La Spezia Junat

La Spezian Levanto Junat

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Cinque Terre Italian jakama viesti (@cinqueterre_love)

Napoli Sorrento

Matkusta Napolista Sorrentoon ja kulje Herculaneumin ja Pompejin arkeologisten kohteiden läpi. Tämä upea matka on näköala Vesuvius ja Napolinlahdelle varrella. Tämä junamatka on varmasti yksi kauneimmat junamatkat Italiassa.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Bari Napoli Junat

Rooma Napoli Junat

 

 

Rimini Catania – yhdessä Italian itärannikolla

Paras tapa matkustaa Pohjois-Italia Etelä-Italiaan on alas East Coast junalla. Linja kulkee rinnakkain rannikolle koko kuuden tunnin uskomattomia maisemia. Aloita Rimini, napata istuin menosuuntaan päin ja ottaa piknikille teitä upea matka! Matkalla Catania, juna ylittää sitruunapuutarhat ja laava virrat, kanssa pysähtyy mielenkiintoisilla asemilla koko matkan ajan.

Messina Catania Junat

Syracuse Catania Junat

Taormina Catania Junat

Palermo Catania Junat

 

Venetsia Firenze – 5 kauneimmat junamatkat Italiassa

Tutustu kaksi Italian kuuluisat kaupungit kaunis junamatka siltä väliltä. The matkan päässä Venetsiasta kohtaan Firenze vie pitkin henkeäsalpaavia maisemia ja viehättävä kaupunkeja. Tämä matka on vain kaksi tuntia pitkä, mutta on todella rikastuttava kokemus. Ei ole parempaa tapaa matkustaa kahden kaupungin välillä.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Milan Florence Junat

Venetsia Firenze Junat

 

Milano Bolzano on viimeinen valinta varten 5 luonnonkaunis junamatkoja Italiassa

Koe ihana junamatkan päässä Milano Bolzano. Sinulle lähtöpisteeseen muoti pääoman maailmassa rosoinen ja dramaattisia Kalliovuoret jotka muodostavat Italian Alpeilla. Katso Italian vanhojen kaupunkien, upea maaseutu ja kaunein ja valokuvattu vuoristossa Euroopassa. Syöttäminen Bolzano on kuin jättää Italiassa ja liikkuessaan Saksassa, Tämä pieni kaupunki on saksalainen näköisiä, koska se oli osa Itävalta Ennen ensimmäistä maailmansotaa. Tämä luonnonkaunis juna matka on maaginen!

Trento Bolzano Junat

Milano Bolzano Junat

Bologna Bolzano Junat

Venetsia Bolzano Junat

 

Ajatellut ottaa junan suosikki eurooppalainen kaupunki? Siirry sivuillamme Saveatrain.com tarkistaaksesi kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)