Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/08/2021)

On vaikea valita vain 5 Helppo tehdä päiväretkiä Milanosta Junalla kertoa teille. Italian muotipääkaupunki on täynnä vaihtoehtoja matkailijoille. Ei vain se täynnä muoti, mutta se on uskomaton historia, arkkitehtuuri, ja kaunis maisema kirjoittaa kotiin.

 

1. 5 Päivämatkoja Milano Junalla: Como

Ensimmäinen helppo päiväretki Milanosta on Italian kolmanneksi suurin järvi päivä junalla, ja kokea ylellinen risteily ympäri vesillä. Mikä olisikaan parempi tapa kokea upeita Alppien maisemat keulasta veneen, sekä saada mahdollisuus ottaa vilkaista kaunista meren ominaisuuksia sen rannalla.

Keskeisellä alueella Como on eniten vierailtu osa järven, ja vaikka pohjoisen ja etelän alueita järven myös niiden mielenkiintoiset nämä ovat yleensä vähemmän vaikuttavia: tietysti, joilla on kaikki tärkeimmät nähtävyydet melko lähekkäin on myös kätevä vierailijoille rajoitetun ajan.

Huomaa, että joskus kaupungit ovat lähellä toisiaan, mutta erotettu järven! Ei ongelmaa, on säännöllinen lauttoja järvelle niin matkustaa ympäri on helppoa (autolautat harvemmin ja toimivat vähemmän laivaterminaaleista kuin matkustaja-aluksiin).

Firenze Como Junat

Milan Como Junat

Turin Como Junat

Genova Kuinka Junat

Como on paras päivämatkoja Milano Junalla

 

2. st. Moritz, Sveitsi

Saatat yllättyä tietää, että Sveitsi on vain päivämatkan päässä Italian pääkaupunki. Hop Bernina Express Tiranosta ja olet siellä vain kaksi ja puoli tuntia.

Itse matka on sen arvoista: tämä on jyrkimmän junamatkan maailmassa, nousevassa 429 metristä aina yli 1800 Sveitsin vuorilla. Upea Alppien maisemat katsottuna junan ikkunasta tarkoittaa et halua lähteä junan.

Päädyt Sveitsin kaupungin St. Moritz, yksi Sveitsin kuuluisimmista vuoristokohteissa. Tässä on rikas ja kuuluisa viettää lomansa tai oman chalet.

st. Moritz ei ole tyypillinen luonnonkaunis alppikaupungissa. Mielestämme ylellinen on sopivampi kuvaus kuin kaunis. Ympäröivä alue on kaunis vaikka ja yhdessä ainutlaatuisen ilmapiirin kaupungin, ihana loma on täysin varmaa.

st. Moritz tekee täydellinen tukikohta etelään kantonin Graubunden. Se ei ole hyvä tukikohta päiväretkille muualle Sveitsissä, sillä se vie liikaa Matkustusaika. se on, kuitenkin, yksi tärkeimmistä 5 Päivämatkoja Milano Junalla vaikka! Lukuun ottamatta yöelämä kaupungin, tärkeimmät toiminnot täällä ovat ulkona. Jos pidät vaellus, pyöräily, tai Talviurheilulajit, voit nauttia itse viikkoja tämän upean alueen.

Zurich St Moritz Junat

Zermatt St Moritz Junat

Basel St Moritz Junat

Bergamo Tirano Junat

 

 

3. 5 Päivämatkoja Milano Junalla: Bergamo

Käynti Bergamo on usein yhdistetty matka Como, mutta se on sen arvoista oma paikkansa meidän 5 Päivämatkoja Milano Junalla lista!

Historiallinen seinät venyttely viisi kilometriä saartaa vanhaankaupunkiin, ja runsas keskiaikaista arkkitehtuuria tarkastella, se on merkittäviä juonittelu matkailijoille haluavat kaunis paikka viettää päivä.

Ride köysirata alhaalta huipulle kaupungin, ja katsomaan Bergamon merkittävien muistomerkkien, kuten St. Maria Maggiore katedraali ja Colleoni kappeli.

Kestää, mutta ei vähäisimpänä, älä unohda hetki arvostella Bergamon uskomatonta ympäristöä, kukkuloita venyttely kilometrikaupalla, myöten kaukaisiin Como.

Milano Bergamo Junat

Mantovan Bergamo Junat

Miten Bergamo Junat

Junat Cremona Bergamo

Bergamo on yksi päivämatkoja Milano Junalla

 

4. Franciacortan

Franciacortan alue tarjoaa upeita, palkittuja viinejä, joista voit maistella, keskuudessa upea Italian maisemia.

Saada mahdollisuus tavata viinintuottajien itse! Kysyä prosessi viininvalmistuksen, ja mikä tekee niiden tuotemerkin niin herkullinen.

Franciacortan DOCG alue koostuu noin 3,000 hehtaaria viiniköynnöksiä, jotka kattavat ihanan luonnonkauniita liikkuvia alueita Iseo -järven eteläpuolella Italiassa Lombardian alueella. Tämä on sisällä sylkeminen päässä monista muista kuuluisa italialainen viininviljelyalueilla, kuten Piemonte länteen ja Conegliano Valdobbiadene (koti super premium Prosecco) itään.

Tämä erinomaisella paikalla tekee Franciacortan täydellinen kohde romanttiselle lomalle tai hyvin ansaittu viinimatkan, tunnin matka Milanosta, se on saatavilla ja kaunis yhtä lailla.

Boutique viinitilat Franciacortan todella tarjoavat jotain erityistä, mutta ostos on myös suuri liian! Franciacortan muotoilu ulostulo on runsaasti löytöjä tarjota taju shopper, joten varmista saada käsiinsä tavaroita täällä.

Cremona Brescia Junat

Bergamo Brescia Junat

Milan Brescia Junat

Treviglio Brescia Junat

Franciacorta on yksi päivämatkoja Milano Junalla

 

5. 5 Päivämatkoja Milano Junalla: Venetsia

Lista 5 Päivämatkoja Milano Junalla ei olisi täydellinen ilman lukien Venetsia! Mikä voisi olla parempi kuin ottaa päiväretki Milanosta yksi Italian arvokkain romanttisimmista kaupungeista, Venetsia? Vaikka kaikkia Venetsian herkkuja on vaikea sovittaa yhteen päivään, voit varmasti kokeilla.

Wander sen jäähtyä, mukulakivikatuja. Nauttia kahvia kuuluisa San Marcon. Ehkä jopa venyttää ratsastus gondoli kautta Kanavat todella erikoinen kokemus.

Et varmasti sopivasti ihastui kuohuviini laguuni. Nauti Italian upeasta arkkitehtuurista Suosituimmat kaupungit turisteille.

Jos sinulla on vielä aikaa, pään yli yksi Venetsian lähisaaret. Murano on kuuluisa lasinpuhalluksen perinteiden, ja ehkä ostaa muistoesine ottamaan takaisin kotiin.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

Venetsia Italia

 

Valmis kokemaan 5 Päivämatkoja Milano Junalla? Pään yli Save A Train Nyt! Ei piilotettuja maksuja, ei hässäkkää!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Helppo Päivämatkoja Milano Junalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-milan-train%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)