Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Este greu de a alege numai 5 Ziua Easy Excursii la Milano cu trenul la cota cu tine. Capitala modei din Italia este strălucitoare cu opțiuni pentru vizitarea turiștilor. Nu numai ca este umplut cu moda, dar are o istorie incredibila, arhitectură, și peisaj frumos pentru a scrie despre acasă.

 

1. 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul: Lacul Como

Prima noastră excursie de o zi ușor de la Milano este de a treia cea mai mare lac din Italia pentru a doua zi cu trenul, și experimenta o croazieră de lux în jurul valorii de apele sale. Ce modalitate mai bună de a experimenta asomarea peisaj alpin de la arcul de barca, precum si obtinerea sansa de a lua o scurtă incursiune la frumoasele proprietăți pe zona riverană malurile sale.

Zona centrală a Lacul Como este cel mai vizitat o parte a lacului, și, deși zonele de nord și de sud a lacului, de asemenea, locurile lor de interes, acestea sunt, în general, mai puțin impresionante: desigur, având toate principalele atracții destul de aproape împreună este, de asemenea, convenabil pentru vizitatorii cu timp limitat.

Rețineți că, uneori, orașele sunt apropiate, dar separate de lac! Nici o problema, există feriboturi regulate pe lac, astfel călătoresc în jurul este ușor (feriboturile auto sunt mai puțin frecvente și operează de la terminalele de feribot mai puține decât feriboturile de pasageri).

Florența la trenuri Como

Milano la Como Trenuri

Torino la trenuri Como

Genova Cum să Trenuri

Lake Como is the best Day Trips From Milan By Train

 

2. Sf. Moritz, Elveţia

S-ar putea fi surprins să afle că Elveția este doar o excursie de o zi departe de capitala Italiei. Hop pe Bernina Express din Tirano si vei fi acolo în doar două ore și jumătate.

Călătoria în sine este în valoare de ea: aceasta este cea mai abruptă transportul pe calea ferată din lume, ascendentă din 429 de metri până la peste 1800 în munții elvețieni. Uimitorul peisaj alpin privit din fereastra de tren va însemna că nu va dori să părăsească trenul.

Vei ajunge în orașul elvețian St. Moritz, una dintre cele mai renumite stațiuni montane din Elveția. Acest lucru este în cazul în care cei bogați și celebri își petreacă vacanța sau dețin o cabana.

Sf. Moritz nu este tipic oraș pitoresc alpin. Considerăm că luxos este o descriere mai adecvată decât frumoasa. Zona înconjurătoare este frumos, deși și combinate cu atmosfera specială a orașului, o vacanță minunată este absolut garantat.

Sf. Moritz face o bază perfectă pentru a explora sud de cantonul Graubunden. Nu este o bază bună pentru excursii de o zi la alte părți ale Elveției, întrucât acest lucru ar dura prea mult timp de calatorie. Este, in orice caz, unul dintre primii noștri 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul, deși! În afară de viața de noapte din oraș, principalele activități aici sunt în aer liber. Dacă vă place drumeții, ciclism, sau sporturi de iarna, vă puteți bucura-te de săptămâni în această regiune uimitoare.

Zurich către trenuri St Moritz

Zermatt la trenuri St Moritz

Basel Trenurile St Moritz

Bergamo la trenuri Tirano

 

 

3. 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul: Bergamo

O vizită la Bergamo este adesea combinat cu o excursie la Lacul Como, dar este bine în valoare de propriul loc pe noastre 5 Excursii de o zi din lista Milano Cu trenul!

Cu ziduri istorice se întind timp de cinci kilometri să încercuiască orașul vechi, și arhitectură medievală din belșug să se uite la, deține intrigi semnificative pentru turistii care doresc un loc destul pentru a petrece o zi.

Ride funicularul din partea de jos în partea de sus a orașului, și să ia o privire la monumente importante Bergamo, cum ar fi St. Catedrala Maria Maggiore și Capela Colleoni.

Ultimul, dar nu ultimul, nu uitați să luați un moment pentru a aprecia împrejurimile incredibile din Bergamo, cu dealuri se întinde de mile, tot drumul până la Lacul Como îndepărtat.

Milano Bergamo Trenuri

Mantua la trenuri Bergamo

Cum să Trenurile Bergamo

Trenurile Cremona Bergamo

Bergamo is one of the Day Trips From Milan By Train

 

4. Franciacorta

Regiunea Franciacorta oferă unele spectaculoase, vinuri premiate pentru a le gusta, în rândul decor italian splendid.

Ia șansa de a întâlni producătorilor de vin înșiși! Puneți întrebări despre procesul de vinificare, și ceea ce face marca lor special, atât de delicios.

Zona Franciacorta DOCG este format din aproximativ 3,000 hectare de viță de vie care acoperă un teritoriu minunat pitoresc, chiar la sud de lacul Iseo, în regiunea Italia Lombardia. Acest lucru este la distanță de scuiparea de numeroase alte celebre italiene regiuni viticole, cum ar fi Piemont la vest și Conegliano Valdobbiadene (Casa de super-premium Prosecco) spre est.

Această locație excelentă fac din Franciacorta o destinație perfectă pentru o evadare romantică sau o excursie de vinuri bine meritată, la doar o oră de călătorie de la Milano, este accesibil și frumos în egală măsură.

Vinăriilor de tip boutique de Franciacorta face cu adevarat ceva special oferta, dar de cumpărături este, de asemenea, prea mare! Priza de design Franciacorta are o multime de chilipiruri pentru a oferi un cumparator Savvy, astfel încât asigurați-vă că pentru a pune mâna pe bunurile aici.

Cremona la trenuri Brescia

Bergamo la trenuri Brescia

Milano la Brescia Trenuri

Treviglio la trenuri Brescia

Franciacorta is one of the Day Trips From Milan By Train

 

5. 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul: Veneția

Lista noastră de 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul nu va fi completă fără a include Veneția! Ce ar putea fi mai bine decât a lua o excursie de o zi de la Milano la unul dintre orașele cele mai apreciate romantice din Italia, Veneția? Deși este greu să încadrezi toate deliciile Veneției într-o singură zi, puteți încerca cu siguranță.

Wander rece sale, străzile pavate cu pietre. Au o cafea în faimoasa Piazza San Marco. Poate chiar întinde pentru a echitatie o gondola prin canale pentru o experiență cu adevărat specială.

Vei fi fermecat, fără îndoială, în mod corespunzător de către laguna spumante. Bucurați-vă de arhitectura fantastică care caracterizează una dintre cele din Italia Cele mai populare orașe pentru turiști.

Dacă încă mai aveți timp, peste cap de la una din Veneția în apropiere de insule. Murano este faimos pentru tradițiile de sticlă suflare, și, probabil, achiziționa un bibelou pentru a lua acasă înapoi.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

Venice Italy

 

Gata de experiență 5 Excursii de o zi de la Milano Cu trenul? Cap de pe la Salvați un tren Acum! Fără taxe ascunse, fara deranj!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Ziua Easy Excursii la Milano Cu trenul” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-milan-train/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)