Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 19/02/2021)

A călătorie cu trenul ne obligă să oprim, privi pe fereastră și să aprecieze luxul de a lua timpul nostru. Călătorind este interesant, dar uneori poate dura chiar toată energia, o călătorie cu trenul lung este o șansă de a opri și relaxați-vă. Profitați la maximum de călători - aici sunt lucrurile noastre de top de făcut în timpul călătoriilor lungi de tren pentru a garanta fiecare călător o plimbare relaxantă și plăcută.

 

Ascultați muzică în timp ce a lua un lung Journeys tren

Pune pe căștile și încetini în timp ce ascultați muzica preferată. Nu există nici o modalitate mai bună de a se bucura de peisaj pitoresc. Relaxați-vă și urmăriți peisaj frumos papură trecut ca ai asculta artiștii preferați.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

Învață o limbă nouă

De ce să nu dezvolte o nouă abilitate în timpul călătoriei dumneavoastră? Dacă sunteți în deplasare într-o țară care vorbește o altă limbă, o călătorie cu trenul lung oferă posibilitatea de a ridica câteva cuvinte și expresii.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Lucruri de făcut în timpul călătoriilor lungi de tren

Este bine să cunoască elementele de bază ale oricărei limbi atunci când vizitează o țară străină. Din fericire, Sunt multe aplicații și podcast-uri puteți descărca care oferă cursuri, inclusiv popular spaniol, limba germana, Italiană, și engleză.

 

Citit

Lectura este mare pentru relaxare și este întotdeauna o modalitate plăcută de a trece timpul. Orele lungi de lucru și viața ocupat poate însemna mai puțin timp pentru citit, astfel încât o călătorie cu trenul lung reprezintă o oportunitate de a sări în cartea sau cartea electronică. Dacă vă simțiți leneș și doriți pe cineva să facă lectură pentru tine, un audio-book o alternativă.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Utilizare tehnologie

cu laptop-uri, iPad-uri, și smartphone-uri la dispoziția dumneavoastră, este ușor pentru a găsi divertisment la bord. Prinde pe dvs. seriale de televiziune preferate sau viziona filmul ăla ai fost dor sa ma uit.

Lucruri de făcut în timpul călătoriilor lungi de tren

Fie că există WIFI disponibil sau nu, este o idee bună pentru a descărca orice spectacol sau film aveți de gând să urmăriți înainte de a călători. Prinde pe poveștile de pe ecran mult-iubit și înainte să-l știi, vei fi la destinație.

Frankfurt Trenurile Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Vizitați cantină

Este ușor să se simtă obosit și lent în timpul unei călătorii cu trenul lung. După așezat pe un tren de ore, este important să se întindă picioarele atunci când este posibil. O scurtă plimbare la cantină va ajuta să utilizați timpul și să se simtă reîncărcat. Prin intermediul vagoanelor la cantină, uită-te la peisaj și se bucură de unele desert cu o băutură la alegere

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Bologna Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

 

Întâlnește oameni noi în timpul călătoriilor lungi de tren

Călătoria cu trenul poate fi o experiența socială. Întâlnind oameni noi în trenuri este mai ușor decât alte moduri de transport. Spre deosebire de un plan, aveți libertatea de a se deplasa și să se angajeze cu alți călători. Este fascinant ce poți învăța de la alți oameni și poveștile lor – vorbesc despre viata, muncă, și să vă dezvoltați rețeaua. Întrebați persoana de lângă dvs. despre cartea pe care o citește, ofera-le un dulce, sau pur și simplu inițiați o conversație despre destinaţie ei călătoresc la. Se trece conversații aveți în timp Europa care călătoresc cu trenul care creează amintiri de durată.

Lyon către Marsilia Trenuri

Paris Trenurile Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Bordeaux Trenuri Marsilia

 

Pregătiți-vă pentru următoarele dumneavoastră Journeys tren lung

Călătoriile lungi de tren sunt, uneori, singurele perioade de calm în timpul dumneavoastră excursie. Acesta poate fi o șansă fantastică pentru tine să realimenteze și să se pregătească pentru destinația aleasă. Bea o multime de apă, mâncați niște alimente, și dacă este posibil, dormi. Folosind călătoria cu trenul lung cu înțelepciune vă va ajuta să vă simțiți odihnit și plini de energie - gata pentru următoarea destinație.

 

Ce faci în timpul călătoriilor lungi de tren? Să ne anunțați prin noi ciripit la @SaveATrain! , Puteți găsi și alte canale noastre sociale pe Saveatrain

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)