Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Indiferent dacă este prima oară sau a patra oară când călătorești cu trenul, experiența dvs. de călătorie cu trenul se poate îmbunătăți întotdeauna. Iată punctele selectate de urmat pentru experiența supremă a călătoriei cu trenul, dacă încă nu sunteți sigur cum să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

Faceți o listă de verificare înainte de plecare

Călătoria cu trenul este mai puțin stresantă decât călătoria cu avionul, dar pregătirea pentru o călătorie cu trenul necesită totuși planificare. Realizarea unei liste de verificare înainte de plecare este o modalitate fantastică de a asigura călătoria cu trenul cea mai confortabilă și fără stres. Următoarele lucruri sunt o necesitate absolută de menționat în lista de verificare înainte de plecare atunci când vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul:

Viza și cartea de identitate: pașaport sau act de identitate cu fotografie. în plus, dacă plănuiți o călătorie în mai multe țări cu trenul, atunci este obligatoriu să verifici dacă țara de destinație necesită viză.

Bilete de tren: descărcarea unei aplicații feroviare este o idee grozavă, deci nu trebuie să imprimați bilete de tren pe hârtie, și poate afișa pur și simplu un eTicket.

Asigurare de calatorie: păstrați cardul de asigurare de călătorie împreună cu pașaportul și biletele de tren.

Medicamente: în cazul în care aveți tendința de a dezvolta migrene din cauza stresului de a vă pregăti, stomac sensibil, sau orice probleme legate de sănătate.

Mică schimbare: întotdeauna o idee bună să aduci bani în călătoriile lungi cu trenul, in mod deosebit, în cazul în care rămâneți fără gustări, băuturi, sau citește. Lenjeria de pat este disponibilă la un cost suplimentar pentru unele călătorii lungi cu trenul, ca o călătorie peste noapte.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Beautiful View From a Train Window

Luați în considerare obținerea unui permis feroviar

Călătoria cu trenul este o modalitate excelentă de a explora mai multe orașe dacă aveți timp limitat. Pentru un singur lucru, călătoria cu trenul este mai ieftină decât rezervarea a numeroase zboruri. În al doilea rând, trenurile de scurtă distanță sunt un mod elegant de a călători în Europa. De exemplu, obținerea unui permis de tren în Țările de Jos este ideală pentru a călători în Amsterdam și pentru a face excursii de o zi în orașele din apropiere, ca Utrecht.

 

 

Purtare confortabilă

Îmbrăcămintea confortabilă este unul dintre lucrurile care pot face o călătorie de succes cu trenul. Îmbrăcămintea confortabilă este esențială atunci când vă pregătiți pentru o călătorie lungă cu trenul, mai ales o călătorie cu trenul peste noapte. De exemplu, împachetarea în straturi atât de îmbrăcăminte ușoară, cât și de îmbrăcăminte caldă poate fi o salvare atât iarna, cât și vara.

Unele trenuri se pot simți înfundate și prea calde iarna, și poate fi prea frig vara. Prin urmare, straturi și îmbrăcăminte confortabilă este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le planificați atunci când vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul. Asa de, dacă de obicei împachetați în ultimul moment, de data asta, acordă-ți cel puțin câteva zile pentru a-ți da seama de toate articole esentiale a face bagajele pentru o calatorie cu trenul.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Împachetarea pentru călătoria cu trenul

Acest sfat este esențial atunci când te pregătești pentru o călătorie cu trenul, deoarece trebuie să alegi între a lua un troler și un rucsac. În ciuda faptului că avea trenuri de mare viteză, multe dintre gări sunt greu de deplasat cu un cărucior.

Prin urmare, când te pregătești pentru a călătorie cu trenul în Europa, este esențial să verificați facilitățile din gară și să împachetați lumina. Dacă trebuie să folosiți scările pentru a schimba platformele, geanta ta se va simți la fel de ușoară ca o pană. în plus, cand împachetarea pentru tren, cel mai bine este să puneți toate elementele esențiale la îndemână, deci nu este nevoie să-ți despachetezi toate bunurile de pe podeaua murdară a trenului doar pentru a găsi căști, medicament, sau pulovere.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

How To Prepare For A Train Trip

Verificați opțiunile de rezervare a locurilor

Dacă vă întrebați cum să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul, verificarea rezervării unui loc este ideală cu mult timp înainte. Scaunele grozave se vând rapid, iar dacă vrei să profiti la maximum de călătorie, verificați opțiunile de locuri, deoarece companiile feroviare tind să aibă o selecție largă de locuri la diferite clase și intervale de preț.

De exemplu, dacă intenționați să luați un tren de noapte, atunci confortul este o prioritate dormi în tren și ar trebui să rezervi un loc de primă clasă. în plus, dacă vrei să ai cele mai bune priveliști pe drum, atunci vederile din stânga și din dreapta pot diferi. Prin urmare, Verificarea rezervărilor de locuri, dacă sunt disponibile, este recomandabilă ca parte a pregătirii călătoriei.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Train Ride Aesthetics

Cele mai bune priveliști pitorești

Unul dintre principalele motive pentru a călători cu trenul este că aveți șansa de a vedea mai mult din țară, spre deosebire de călătoria cu avionul. Prin urmare, atunci când vă pregătiți pentru un itinerariu de călătorie cu trenul, priveliștile de pe drum sunt un lucru important de luat în considerare. De exemplu, uneori este mai bine să faci o călătorie lungă cu trenul pentru a avea priveliști spectaculoase, precum călătoria cu trenul expres din Orient.

în plus, dacă căutați cele mai bune priveliști în avans, vă poate ajuta și să rezervați un loc în tren. Uneori decizi între un scaun la fereastră, partea stângă sau dreaptă poate face diferența între o călătorie cu trenul de neuitat și doar o călătorie decentă cu trenul.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Best Scenic Train Rides

Descărcați Entertainment For The Journey

Călătoria cu trenul este o oportunitate grozavă de a reveni la lectură și podcasturi. Când vă pregătiți pentru călătoria cu trenul, descărcați câteva cărți, podcasturi, și niște muzică de ascultat în tren pentru că nu toate companiile feroviare oferă Wi-Fi gratuit. în plus, cel mai bine este să fii pregătit din timp și să ajungi în ziua de călătorie relaxat și plin de spirit.

În plus,, descărcarea de aplicații utile este esențial înainte de a călători. De exemplu, descărcați hărți offline, astfel încât să puteți profita la maximum de călătorie și să planificați următoarele etape ale călătoriei. O altă aplicație grozavă de descărcat este Save A Train pentru a găsi bilete de tren și rute grozave de tren.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

O călătorie grozavă cu trenul începe cu găsirea celor mai bune bilete de tren pe cea mai minunată și confortabilă rută de tren. Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul și să găsiți cele mai bune bilete de tren la cele mai bune prețuri.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Cum să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)