Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Olipa kyseessä ensimmäinen tai neljäs kerta, kun matkustat junalla, junamatkakokemuksesi voi aina parantaa. Tässä on valittuja kohtia, joita seurata saadaksesi parhaan junamatkakokemuksen, jos et ole vielä varma, kuinka valmistautua junamatkaan.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

Tee lähtöä edeltävä tarkistuslista

Junalla matkustaminen on vähemmän stressaavaa kuin lentokoneella matkustaminen, mutta junamatkaan valmistautuminen vaatii silti suunnittelua. Lähtöä edeltävän tarkistuslistan tekeminen on loistava tapa varmistaa mukavin ja stressittömän junamatka. Seuraavat asiat on ehdottomasti kirjattava lähtöä edeltävään tarkistuslistaan, kun valmistaudut junamatkaan:

Visa ja henkilökortti: passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus. Lisäksi, jos suunnittelet usean maan matkaa junalla, sitten on pakollista tarkistaa, vaatiiko kohdemaa viisumin.

Junaliput: rautatiesovelluksen lataaminen on hyvä idea, joten sinun ei tarvitse tulostaa paperisia junalippuja, ja voi yksinkertaisesti näyttää eTicketin.

Sinun on myös esitettävä ne molemmat, kun Nepalin liikenneviranomaiset pysäyttävät sinut: säilytä matkavakuutuskorttisi passin ja junalippujen kanssa yhdessä.

Lääkkeet: jos sinulla on taipumus saada migreeni valmistautumiseen liittyvän stressin vuoksi, herkkä vatsa, tai muista terveyteen liittyvistä ongelmista.

Pieni muutos: aina hyvä idea tuoda rahaa pitkille junamatkoille, erityisesti, jos välipalat loppuvat, juomat, tai lukee. Vuodevaatteet ovat lisämaksullisia joillakin pitkillä junamatkoilla, kuin yhden yön matka.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Beautiful View From a Train Window

Harkitse junalipun hankkimista

Junalla matkustaminen on loistava tapa tutustua useisiin kaupunkeihin, jos aika on rajallinen. Yksi asia, junamatka on halvempi kuin useiden lentojen varaaminen. toiseksi, lyhyen matkan junat ovat tyylikäs tapa matkustaa Euroopassa. Esimerkiksi, Junalipun hankkiminen Alankomaissa on ihanteellinen matkustamiseen Amsterdamin sisällä ja päiväretkille lähikaupunkeihin, Kuten utrecht.

 

 

Mukava Wear

Mukavien vaatteiden pakkaaminen on yksi niistä asioista, jotka voivat tehdä onnistuneen junamatkan. Mukavien vaatteiden pakkaaminen on välttämätöntä, kun valmistaudut pitkälle junamatkalle, varsinkin yön junamatka. Esimerkiksi, Sekä kevyiden että lämpimien vaatteiden pakkaaminen voi olla hengenpelastaja sekä talvella että kesällä.

Jotkut junat voivat tuntua tukkoisilta ja liian kuumilta talvella, ja voi olla liian kylmä kesällä. Täten, kerrokset ja mukava pukeutuminen on yksi niistä asioista, jotka kannattaa suunnitella, kun valmistaudut junamatkaan. Niin, jos yleensä pakkaat viime hetken, tällä kertaa, anna itsellesi ainakin pari päivää selvittääksesi kaikki välttämättömät tavarat pakata junamatkalle.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Pakkaus junamatkalle

Tämä neuvo on välttämätön, kun valmistaudut junamatkaan, koska sinun on valittava vaunun ja repun välillä. Huolimatta nopeista junista, monilla juna-asemilla on vaikea liikkua vaunulla.

Siksi, kun valmistaudut a junamatka Euroopassa, on tärkeää tarkistaa rautatieaseman tilat ja pakata valoa. Jos sinun on käytettävä portaita tason vaihtamiseen, laukkusi tuntuu kevyeltä kuin höyhen. Lisäksi, kun pakkaaminen junaan, on parasta laittaa kaikki olennaiset käden ulottuville, joten sinun ei tarvitse purkaa kaikkia tavaroitasi junan likaiselle lattialle vain löytääksesi kuulokkeet, lääkitys, tai villapaidat.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

How To Prepare For A Train Trip

Tarkista Istuimen varausvaihtoehdot

Jos mietit kuinka valmistautua junamatkaan, istumapaikkavarauksen tarkistaminen on ihanteellista kauan etukäteen. Upeat istuimet myydään nopeasti loppuun, ja jos haluat tehdä matkasta parhaan mahdollisen, tarkista istuinvaihtoehdot, koska rautatieyhtiöillä on yleensä laaja valikoima paikkoja eri luokissa ja hintaluokissa.

Esimerkiksi, Jos aiot matkustaa yöjunaan, mukavuus on etusijalla nukkua junassa ja sinun pitäisi varata ensiluokkainen paikka. Lisäksi, jos haluat saada parhaat näkymät matkalla, silloin vasemmalla ja oikealla puolella olevat näkymät voivat vaihdella. Täten, Istumavarausten tarkistaminen, jos mahdollista, on suositeltavaa osana matkan valmistelua.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Train Ride Aesthetics

Parhaat luonnonkauniit näkymät

Yksi tärkeimmistä syistä matkustaa junalla on, että saat mahdollisuuden nähdä enemmän maata, toisin kuin lentäen. Siksi, kun valmistaudut junamatkan reittisuunnitelmaan, matkalla olevat näkymät ovat tärkeä huomioitava asia. Esimerkiksi, joskus on parempi tehdä pitkä junamatka upeiden näkymien saamiseksi, kuten itämainen pikajunamatka.

Lisäksi, Jos etsit parhaat näkymät etukäteen, se voi myös auttaa sinua varaamaan paikan junassa. Joskus päättää ikkunaistuimen välillä, vasen tai oikea puoli voi tehdä eron unohtumattoman junamatkan ja vain kunnollisen junamatkan välillä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Best Scenic Train Rides

Lataa Entertainment For The Journey

Junalla matkustaminen on loistava tilaisuus lukea ja lukea podcasteja. Kun valmistaudut junamatkaan, lataa pari kirjaa, podcastit, ja musiikkia kuunneltavaksi junassa, koska kaikki rautatieyhtiöt eivät tarjoa ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Lisäksi, on parasta olla valmiina hyvissä ajoin ja saapua matkapäivänä rennosti ja hyvällä tuulella.

Lisäksi, hyödyllisten sovellusten lataaminen on välttämätöntä ennen matkaa. Esimerkiksi, lataa offline-karttoja, jotta voit hyödyntää matkaa ja suunnitella matkasi seuraavat vaiheet. Toinen hyvä ladattava sovellus on Save A Train, josta löydät upeita junalippuja ja junalittejä.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Suuri junamatka alkaa parhaiden junalippujen löytämisellä upeimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan ja löytämään parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Kuinka valmistautua junamatkaan" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)