Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Matkustajat saattavat ajatella, että junaan tuominen kiellettyjen esineiden luettelo koskee kaikkia rautatieyhtiöitä maailmanlaajuisesti. kuitenkin, näin ei ole, ja muutamia esineitä saa tuoda junaan yhdessä maassa, mutta kiellettyä toisessa. Kuitenkin, auttaisi, jos et olisi huolissasi matkatavaroiden pakkaamisesta liikaa, Muista, että voit säilyttää pussin pään yläpuolella olevaan telineeseen, istuinten välissä, tai sille varatulle alueelle sisäänkäynnin vieressä.

Euroopan junat ovat maailman parhaita, aluksella on tilat, jotka tarjoavat fantastisen matkakokemuksen. Junalla matkustaminen on joskus parempi kuin lentäminen, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. kuitenkin, kuten lentokentät, junissa on luettelo rajoitetuista tavaroista.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

Ole kiltti, katso täydellinen luettelo kohteista, joita matkustajat eivät saa matkustaa junissa:

  • Kaiken tyyppiset aseet: tikarit, veitset, räjähteitä, ja luvattomia ampuma-aseita.
  • Alkoholi
  • Kaasusäiliöt ja muut syttyvät aineet.
  • Lentävät esineet (kuten heliumpallot) tai pitkiä esineitä johdon kosketuksen pelossa, sähköpula, ja sähköiskun vaara.
  • Radioaktiiviset aineet.
  • Tavarat ja matkatavarat ylittävät 100 cm.

Tämä lyhyt luettelo kohteista on samanlainen kuin lentokenttien luettelo. Vaikka lista on sama, matkustaminen junalla lentämisen sijaan säästää huomattavasti aikaa, koska rautatieasemalla ei tarvitse käydä turvatarkastuksen läpi. Lisäksi, ei tarvitse kirjautua sisään tai saapua rautatieasemalle 3 tuntia ennen lähtöaikaa. Nämä tekijät vaikuttavat valtavasti matkustuskokemukseen Euroopassa. Lopullinen rivi, matkustaa junalla Euroopassa on yksi merkittävimmistä tavoista tutkia maanosaa ja maisemaa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

Ohje: Mitä esineitä ei sallita junissa

Onko tupakointi sallittu junissa?

Rautatieyhtiöt’ etusijalla ovat matkustajat’ turvallisuuden takaamiseksi sekä parhaan matkakokemuksen tarjoamiseksi. Tällä tavalla, Tupakointi junissa on kiellettyä, jotta kaikki matkustajat voivat nauttia savuttomasta matkasta. Tupakoitsijoiden on otettava tämä käytäntö huomioon matkustaessaan pitkälle ja edessä on pitkä junamatka.

Mahdollinen ratkaisu tähän ongelmaan on monen kaupungin junamatkan suunnittelu. Esimerkiksi, Matkan jakaminen pariin päivään on ihanteellinen, jos sinulla on riittävästi aikaa. Toinen olennainen huomioitava asia on, että tupakointi on sallittu vain merkityillä paikoilla rautatieasemalla, tai alustoja, kuten Sveitsin rautatieasemilla.

Bryssel Utrecht Junat

Antwerpenin Utrecht Junat

Berliini Utrecht Junat

Pariisi Utrecht Junat

 

Ovatko ajoneuvot sallittuja junissa?

Moottorikäyttöiset ajoneuvot ovat kiellettyjä junissa. Matkustajat voivat tuoda käsimatkatavaroiksi kokoontaitettavia polkupyöriä ja skoottereita. Kunhan jaksat säilyttää laukut, kevyet kulkuvälineet ovat sallittuja junissa ilman lisämaksua.

Lisäksi, matkustajat voivat tuoda junissa urheiluvarusteita, kuten hiihtovarusteet. Täten, voit matkustaa suoraan lentokentältä vaihtamatta junaa ja viettää upean hiihtoloma. Lisäksi, esineille, jotka eivät taivu, kuten surffilaudat, on parasta neuvotella suoraan rautatieyhtiön kanssa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

Ovatko lemmikit sallittuja junissa?

Haitan minimoimiseksi, matkustajat voivat matkustaa lemmikkiensä kanssa tietyin rajoituksin. Kotieläimet kuten koirat, kissat, ja fretit ovat sallittuja junissa. Matkustajat voivat tuoda lemmikkinsä junaan ostamatta lippua lisämaksusta, elleivät lemmikkieläimet’ paino ylittää 10 kg. Tässä tapauksessa, matkustajien tulee ostaa junalippu ja tuoda lemmikki käsimatkatavarana. Lisäksi, koirat ovat sallittuja junissa, jos ne ovat hihnassa ja voivat istua matkustajan sylissä. Esimerkiksi, Itävallan liittovaltion rautatie OBB:llä, voit tuoda koirasi ilmaiseksi.

kuitenkin, matkustajat voivat matkustaa isojen koirien kanssa italialaisella punainen nuoli, Hopea nuoli, ja Frecciabiana junia lisämaksusta, vain ensimmäisessä ja toisessa luokassa, mutta ei johdossa. Lisäksi, kansainvälisillä reiteillä Ranskassa, koirat ovat sallittuja junissa. kuitenkin, matkustajan on ostettava heille junalippu. Täten, herkkupakkaaminen on yksi tärkeimmistä vinkeistä matkustaa junissa lemmikkien kanssa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Onko junissa matkatavararajoituksia??

Parasta junalla matkustamisessa on se, ettei matkatavaroita rajoita. Toisin kuin lennot ja lentokentät, junissa ei ole matkatavaroiden valvontaa. Niin, voit tuoda jopa neljä laukkua, kunhan asennat matkatavarat kunnolla kaikkien matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi. kuitenkin, nauttiaksesi eniten lomastasi Euroopassa, valmistele käsimatkatavarasi viisaasti, jotta voit nauttia matkastasi.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Suuri junamatka alkaa parhaiden junalippujen löytämisellä upeimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan ja löytämään parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Mitä esineitä ei sallita junissa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)