Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

Reisende tror kanskje at listen over gjenstander som er forbudt å ta med på et tog gjelder for alle jernbaneselskaper over hele verden. derimot, det er ikke tilfelle, og noen få gjenstander er tillatt å ta med på et tog i ett land, men forbudt i et annet. likevel, det ville hjelpe hvis du ikke bekymret deg for å pakke bagasjen for mye, Husk at du kan oppbevare vesken i stativet over hodet, mellom setene, eller i et anvist område ved siden av inngangen.

Togene i Europa er noen av de beste i verden, med fasiliteter om bord som tilbyr en fantastisk reiseopplevelse. Noen ganger er det bedre å ta toget enn å fly, siden det kan spare tid og penger. derimot, som flyplasser, det er en liste over begrensede gjenstander å ta med på tog.

 

Vær så snill, se på den fullstendige listen over elementer passasjerer ikke er tillatt på tog:

  • Alle typer våpen: dolker, kniver, eksplosiver, og ulisensierte skytevåpen.
  • Alkohol
  • Gassbeholdere og andre brennbare stoffer.
  • Flyvende gjenstander (som heliumballonger) eller lange gjenstander av frykt for ledningskontakt, elektrisk mangel, og fare for elektrisk støt.
  • Radioaktive stoffer.
  • Kofferter og bagasje overstiger 100 cm.

Denne korte listen over varer ligner på en av flyplasser. Mens listen er den samme, å reise med tog i stedet for å fly sparer deg betydelig tid siden det ikke er nødvendig å gå gjennom sikkerhetskontrollen på jernbanestasjonen. Dessuten, det er ikke nødvendig å sjekke inn eller ankomme jernbanestasjonen 3 timer før avgangstid. Disse faktorene utgjør en stor forskjell i reiseopplevelsen i Europa. Bunnlinjen, reiser med tog i Europa er en av de mest bemerkelsesverdige måtene å utforske kontinentet og landskapet på.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

FAQ: Hvilke varer er ikke tillatt på tog

Er røyking tillatt på tog?

Jernbaneselskapene’ topp prioritet er passasjerene’ sikkerhet samt å gi den beste reiseopplevelsen. På denne måten, røyking på tog er forbudt, så alle passasjerer kan nyte en røykfri reise. Røykere må ta disse retningslinjene i betraktning når de reiser langt og det er en lang togreise foran seg.

En mulig løsning på dette problemet er å planlegge en togreise med flere byer. For eksempel, å dele reisen inn i et par dager er ideelt hvis du har tilstrekkelig med tid. En annen viktig ting å merke seg er at røyking kun er tillatt på anviste steder på togstasjoner, eller plattformer, som på sveitsiske togstasjoner.

Brussel til Utrecht Togene

Antwerpen til Utrecht Togene

Berlin til Utrecht Togene

Paris til Utrecht Togene

 

Er kjøretøy tillatt på tog?

Motoriserte kjøretøy er forbudt på tog. Passasjerer kan ta med sammenleggbare sykler og scootere som håndbagasje. Så lenge du kan oppbevare posene, lette transportmidler er tillatt på tog uten tilleggsavgift.

I tillegg, passasjerer kan ta med seg sportsutstyr på tog, som skiutstyr. Dermed, du kan reise rett fra flyplassen uten å bytte tog og ha en fantastisk skiferie. Dessuten, for gjenstander som ikke brettes, som surfebrett, det er best å konsultere direkte med jernbaneselskapet.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Er kjæledyr tillatt på tog?

For å holde plagene på et minimum, passasjerer kan reise med kjæledyrene sine under visse begrensninger. Husdyr liker hunder, katter, og ildere er tillatt på tog. Passasjerer kan ta med kjæledyrene sine på tog uten å kjøpe billett mot en ekstra kostnad, med mindre kjæledyrene’ vekten overstiger 10 kg. I dette tilfellet, passasjerer bør kjøpe en togbillett og ta med kjæledyret som håndbagasje. Dessuten, Hunder er tillatt på tog hvis de er i bånd og kan sitte på passasjerens fang. For eksempel, på den østerrikske forbundsjernbanen OBB, du kan ta med hunden din gratis.

derimot, passasjerer kan reise med store hunder på italiensk rød pil, Sølvpil, og Frecciabiana tog for tilleggspris, kun i første og andre klasse, men ikke i utøvende stilling. Dessuten, på internasjonale ruter i Frankrike, hunder er tillatt på tog. derimot, passasjeren må kjøpe en togbillett for dem. Dermed, pakke en godbit er et av de viktigste tipsene for reiser på tog med kjæledyr.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Er det bagasjebegrensninger på tog?

Det beste med å reise med tog er ingen restriksjoner på bagasjen. I motsetning til fly og flyplasser, det er ingen bagasjekontroll på tog. Så, du kan ta med så mange som fire bagger så lenge du oppbevarer bagasjen riktig for å opprettholde sikkerheten til alle passasjerer. derimot, for å få mest mulig ut av ferien i Europa, klargjør håndbagasjen klokt slik at du kan nyte reisen.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

En flott togreise begynner med å finne de beste togbillettene på den mest fantastiske og komfortable togruten. Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å forberede en togtur og finne de beste togbillettene til de beste prisene.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "Hvilke varer er ikke tillatt på tog" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)