Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 04/11/2022)

Reizigers zouden kunnen denken dat de lijst met voorwerpen die niet in de trein mogen worden meegenomen, van toepassing is op alle spoorwegmaatschappijen wereldwijd. Echter, dat is niet het geval, en een paar items mogen in het ene land in een trein worden meegenomen, maar zijn in een ander land verboden. niettemin, het zou helpen als u zich niet te veel zorgen hoeft te maken over het inpakken van uw bagage, let erop dat je de tas in het rek boven je hoofd kunt opbergen, tussen de stoelen, of in een daarvoor bestemde ruimte naast de ingang.

De treinen in Europa behoren tot de beste ter wereld, met faciliteiten aan boord die een fantastische reiservaring bieden. De trein nemen is soms beter dan vliegen, omdat het tijd en geld kan besparen. Echter, zoals luchthavens, er is een lijst met beperkte items die in treinen mogen worden meegenomen.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

Alstublieft, bekijk de volledige lijst met items die passagiers niet in treinen mogen:

  • Alle soorten wapens: dolken, messen, explosieven, en niet-vergunde vuurwapens.
  • Alcohol
  • Gasflessen en andere brandbare stoffen.
  • Vliegende voorwerpen (zoals heliumballonnen) of lange voorwerpen uit angst voor draadcontact, elektrisch tekort, en het risico op elektrische schokken.
  • Radioactieve stoffen.
  • Koffers en bagage overschrijden 100 cm.

Deze korte lijst met items is vergelijkbaar met die van luchthavens. Terwijl de lijst hetzelfde is, door met de trein te reizen in plaats van te vliegen, bespaart u veel tijd omdat u niet door de veiligheidscontrole op het treinstation hoeft te gaan. Bovendien, het is niet nodig om in te checken of aan te komen op het treinstation 3 uur voor vertrektijd. Deze factoren maken een enorm verschil in de reiservaring in Europa. het komt neer op, reizen met de trein in Europa is een van de meest opmerkelijke manieren om het continent en het landschap te verkennen.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

FAQ: Welke items zijn niet toegestaan ​​in treinen?

Is roken toegestaan ​​in treinen?

De spoorwegmaatschappijen’ topprioriteit zijn de passagiers’ veiligheid en om de beste reiservaring te bieden. Op deze manier, roken in treinen is verboden, zodat alle passagiers kunnen genieten van een rookvrije reis. Rokers moeten rekening houden met dit beleid als ze ver reizen en een lange treinreis voor de boeg hebben.

Een mogelijke oplossing voor dit probleem is het plannen van een treinreis met meerdere steden. Bijvoorbeeld, het opdelen van de reis in een paar dagen is ideaal als je voldoende tijd hebt. Een ander essentieel ding om op te merken is dat roken alleen is toegestaan ​​op aangewezen plaatsen op treinstations, of platforms, zoals in Zwitserse treinstations.

Brussel naar Utrecht Treinen

Antwerpen naar Utrecht Treinen

Berlijn naar Utrecht Treinen

Parijs naar Utrecht Treinen

 

Zijn voertuigen toegestaan ​​in treinen?

Gemotoriseerde voertuigen zijn verboden in treinen. Passagiers mogen vouwfietsen en scooters meenemen als handbagage. Zolang je de tassen maar kunt opbergen, lichte transportmiddelen zijn zonder extra kosten toegestaan ​​in treinen.

In aanvulling op, passagiers kunnen sportuitrusting meenemen in treinen, zoals ski-uitrusting. Dus, u kunt rechtstreeks vanaf het vliegveld reizen zonder over te stappen en een fantastische skivakantie hebben. verder, voor items die niet vouwen, zoals surfplanken, het is het beste om rechtstreeks met de spoorwegmaatschappij te overleggen.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

 

Zijn huisdieren toegestaan ​​in treinen?

Om de overlast tot een minimum te beperken, passagiers mogen onder bepaalde beperkingen met hun huisdieren reizen. Huisdieren zoals honden, katten, en fretten zijn toegestaan ​​in treinen. Passagiers kunnen hun huisdieren meenemen in de trein zonder een kaartje te kopen tegen een meerprijs, tenzij de huisdieren’ gewicht overschrijdt 10 kg. In dit geval, Passagiers dienen een treinkaartje te kopen en het huisdier mee te nemen als handbagage. Bovendien, honden zijn toegestaan ​​in treinen als ze aangelijnd zijn en op de schoot van de passagier kunnen zitten. Bijvoorbeeld, op de Österreichische Bundesbahn OBB, u kunt uw hond gratis meenemen.

Echter, passagiers kunnen reizen met grote honden op Italiaans rode pijl, Zilveren Pijl, en Frecciabiana treinen voor extra tarief, alleen in de eerste en tweede klas, maar niet in de uitvoerende macht. Bovendien, op internationale routes in Frankrijk, honden zijn toegestaan ​​in treinen. Echter, de passagier moet een treinkaartje voor hen kopen. Dus, het inpakken van een traktatie is een van de essentiële tips voor reizen in treinen met huisdieren.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Zijn er bagagebeperkingen op treinen?

Het beste aan reizen met de trein is dat er geen bagagebeperkingen zijn. In tegenstelling tot vluchten en luchthavens, er is geen bagagecontrole in treinen. Zo, u kunt maar liefst vier tassen meenemen, zolang u uw bagage maar op de juiste manier opbergt om de veiligheid van alle passagiers te behouden. Echter, om optimaal te genieten van uw vakantie in Europa, bereid je handbagage voor wijs, zodat u kunt genieten van uw reis.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Een geweldige treinreis begint met het vinden van de beste treinkaartjes op de mooiste en meest comfortabele treinroute. wij bij Red een trein helpt u graag bij de voorbereiding van een treinreis en vindt de beste treinkaartjes tegen de beste prijzen.

 

 

Wil je ons blogbericht "Welke items zijn niet toegestaan ​​in treinen" insluiten op je site?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)