Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 04/11/2022)

Az utazók azt gondolhatják, hogy azoknak a tárgyaknak a listája, amelyeket tilos a vonatra vinni, világszerte minden vasúttársaságra vonatkozik. azonban, nem így van, és néhány tárgyat az egyik országban fel lehet vinni a vonatra, de tilos egy másik országban. ennek ellenére, segítene, ha nem aggódna túlságosan a poggyász bepakolása miatt, ne feledje, hogy a táskát a feje feletti állványban tárolhatja, az ülések között, vagy a bejárat melletti kijelölt helyen.

Az európai vonatok a világ legjobbjai közé tartoznak, fantasztikus utazási élményt nyújtó létesítményekkel a fedélzeten. Vonatozni néha jobb, mint repülni, mivel időt és pénzt takaríthat meg. azonban, mint a repülőterek, van egy lista a vonatra hozandó, tiltott tárgyakról.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

Kérem, Tekintse meg azoknak a tételeknek a teljes listáját, amelyekben az utasok nem tartózkodhatnak a vonatokon:

  • Minden típusú fegyver: tőrök, kések, robbanóanyagok, és engedély nélküli lőfegyverek.
  • Alkohol
  • Gázpalackok és egyéb gyúlékony anyagok.
  • Repülő tárgyak (mint például a hélium léggömbök) vagy hosszú tárgyakat a vezeték érintkezésétől való félelem miatt, elektromos hiány, és az áramütés veszélye.
  • Radioaktív anyagok.
  • A csomagtartók és a poggyász túllépése 100 cm.

Ez a rövid lista hasonló a repülőterek listájához. Bár a lista ugyanaz, ha repülés helyett vonattal utazik, jelentős időt takarít meg, mivel nem kell átmennie a biztonsági ellenőrzésen a vasútállomáson. Ráadásul, nem kell bejelentkezni vagy megérkezni a vasútállomásra 3 órával az indulás előtt. Ezek a tényezők óriási változást hoznak az európai utazási élményben. Alsó vonal, vonattal utazni Európában az egyik legfigyelemreméltóbb módja a kontinens és a táj felfedezésének.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

GYIK: Milyen tárgyak nem engedélyezettek a vonatokon

Dohányzás megengedett a vonatokon?

A vasúttársaságok’ az utasok a legfontosabbak’ biztonság, valamint a legjobb utazási élmény biztosítása. Ily módon, A vonatokon tilos a dohányzás, így minden utas élvezheti a füstmentes utazást. A dohányosoknak ezt a szabályt figyelembe kell venniük, ha messzire utaznak, és hosszú vonatút áll előttük.

Egy lehetséges megoldás erre a kérdésre egy többvárosi vonatút megtervezése. Például, az utazás pár napra bontása ideális, ha elegendő idő áll rendelkezésére. Egy másik lényeges dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a pályaudvarokon csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni, vagy platformok, mint a svájci vasútállomásokon.

Brüsszel Utrecht Trains

Antwerpen Utrecht Trains

Berlin Utrecht Trains

Paris Utrecht Trains

 

Engedélyezett-e járművek a vonatokon?

Motoros járművek vonatokon tilos. Az utasok kézipoggyászként összecsukható kerékpárokat és robogókat hozhatnak magukkal. Amíg el tudod rakni a zacskókat, könnyű közlekedési eszközök a vonatokon külön díj nélkül engedélyezettek.

Továbbá, az utasok sportfelszerelést hozhatnak a vonatokra, mint a sífelszerelés. És így, egyenesen a repülőtérről utazhat anélkül, hogy átszállna, és fantasztikus sívakációban lehet része. Továbbá, nem összehajtható tárgyakhoz, mint a szörfdeszkák, legjobb, ha közvetlenül a vasúttársasággal konzultál.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

Bevihetők-e házi kedvencek a vonatokra?

A kellemetlenség minimálisra csökkentése érdekében, az utasok bizonyos korlátozások mellett utazhatnak kedvenceikkel. A háziállatok, mint a kutyák, macskák, a görényeket pedig felengedik a vonatokra. Az utasok felár ellenében jegyvásárlás nélkül vihetik fel házi kedvenceiket a vonatra, kivéve, ha’ súlya meghaladja 10 kg. Ebben az esetben, az utasoknak vonatjegyet kell vásárolniuk, és kézipoggyászként hozzák magukkal az állatot. Ráadásul, kutyák bevihetők a vonatra, ha pórázon vannak és az utas ölébe ülhetnek. Például, az Osztrák Szövetségi Vasúti OBB-n, ingyenesen hozhatja magával kutyáját.

azonban, az utasok nagytestű kutyákkal utazhatnak olasz nyelven piros nyíl, Ezüst Nyíl, és Frecciabiana vonatok felár ellenében, csak első és második osztályban, de nem a végrehajtó. Ráadásul, nemzetközi utakon Franciaországban, kutyák bevihetők a vonatokra. azonban, az utasnak vonatjegyet kell vásárolnia számukra. És így, a csemege bepakolása az egyik alapvető tipp vonaton utazni háziállatokkal.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Vannak-e poggyászkorlátozások a vonatokon?

A vonatozásban az a legjobb, hogy nincsenek korlátozások a poggyász tekintetében. Ellentétben a járatokkal és a repülőterekkel, a vonatokon nincs poggyászellenőrzés. Így, akár négy poggyászt is magával hozhat, ha megfelelően elhelyezi a csomagokat, hogy megőrizze minden utas biztonságát. azonban, hogy a legtöbbet élvezze európai nyaralásából, készítse elő kézipoggyászát bölcsen, hogy élvezhesd az utazást.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Egy nagyszerű vonatút a legjobb vonatjegyek megtalálásával kezdődik a legcsodálatosabb és legkényelmesebb vonatútra. Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít felkészülni egy vonatútra, és megtalálni a legjobb vonatjegyeket a legjobb áron.

 

 

Szeretné beágyazni a webhelyére a „Milyen tárgyak nem engedélyezettek a vonatokon” című blogbejegyzésünket?? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)