Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 04/11/2022)

Пътуващите може да си помислят, че списъкът с предмети, които е забранено да се носят във влака, се отнася за всички железопътни компании по света. въпреки това, не е така, и някои предмети са разрешени за внасяне във влак в една страна, но са забранени в друга. Въпреки това, би помогнало, ако не се притеснявате да опаковате багажа си твърде много, имайте предвид, че можете да приберете чантата в багажника над главата си, между седалките, или на специално място до входа.

Влаковете в Европа са едни от най-добрите в света, със съоръжения на борда, които предлагат фантастично изживяване при пътуване. Хващането на влак понякога е по-добро от летене, тъй като може да спести време и пари. въпреки това, като летищата, има списък със забранени предмети за внасяне във влаковете.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

Моля те, вижте пълния списък на артикулите, на които пътниците не се допускат във влаковете:

  • Всички видове оръжия: ками, ножове, експлозиви, и неразрешени огнестрелни оръжия.
  • алкохол
  • Газови туби и други запалими вещества.
  • Летящи предмети (като балони с хелий) или дълги предмети от страх от контакт с проводник, електрически недостиг, и риска от токов удар.
  • Радиоактивни вещества.
  • Багажи и багаж надвишаване 100 см.

Този кратък списък от елементи е подобен на този за летищата. Докато списъкът е същият, пътуването с влак, вместо със самолет, ви спестява значително време, тъй като няма нужда да преминавате през контрола за сигурност на гарата. освен това, няма нужда да се регистрирате или да пристигате на гарата 3 часа преди часа на излитане. Тези фактори правят огромна разлика в изживяването при пътуване в Европа. Долния ред, пътуване с влак в Европа е един от най-забележителните начини за изследване на континента и пейзажа.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

ЧЗВ: Какви предмети не са разрешени във влаковете

Разрешено ли е пушенето във влаковете?

Железопътните компании’ основен приоритет са пътниците’ безопасност, както и да осигури най-доброто изживяване при пътуване. По този начин, пушенето във влаковете е забранено, така че всички пътници да могат да се насладят на пътуване без тютюнев дим. Пушачите трябва да вземат предвид тази политика, когато пътуват надалеч и им предстои дълго пътуване с влак.

Възможно решение на този проблем е планирането на пътуване с влак в няколко града. Например, разделянето на пътуването на няколко дни е идеално, ако разполагате с достатъчно време. Друго съществено нещо, което трябва да се отбележи е, че пушенето е разрешено само на определените за това места на гарите, или платформи, като в швейцарските гари.

Брюксел до Утрехт Влаковете

Антверпен до Утрехт Влаковете

Берлин до Утрехт Влаковете

Париж до Утрехт Влаковете

 

Допускат ли се превозни средства във влаковете?

Моторизирани превозни средства са забранени във влаковете. Пътниците могат да носят сгъваеми велосипеди и скутери като ръчен багаж. Стига да можете да приберете чантите, леките транспортни средства се допускат във влаковете без допълнителна такса.

В допълнение, пътниците могат да носят спортна екипировка във влаковете, като ски оборудване. По този начин, можете да пътувате направо от летището, без да сменяте влака и да имате фантастична ски ваканция. Освен това, за елементи, които не се сгъват, като дъски за сърф, най-добре е да се консултирате директно с железопътната компания.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

 

Допускат ли се домашни любимци във влаковете?

За да сведете неудобството до минимум, пътниците могат да пътуват с домашните си любимци при някои ограничения. Домашните животни като кучета, котки, а поровете са разрешени във влаковете. Пътниците могат да носят своите домашни любимци във влаковете без закупуване на билет срещу допълнително заплащане, освен ако домашните любимци’ теглото надвишава 10 килограма. В такъв случай, пътниците трябва да закупят билет за влак и да носят домашния любимец като ръчен багаж. освен това, кучетата се допускат във влаковете, ако са на каишка и могат да седят в скута на пътника. Например, на Австрийската федерална железница OBB, можете да доведете кучето си безплатно.

въпреки това, пътниците могат да пътуват с големи кучета на италиански Червена стрела, Сребърна стрела, и Frecciabiana влакове срещу допълнителна такса, само в първи и втори клас, но не и в изпълнителен. освен това, по международни линии във Франция, кучетата са разрешени във влаковете. въпреки това, пътникът трябва да закупи билет за влак за тях. По този начин, опаковането на лакомство е един от основните съвети за пътуване във влак с домашни любимци.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Има ли ограничения за багаж във влаковете?

Най-хубавото при пътуването с влак е липсата на ограничения за багаж. Противно на полетите и летищата, във влаковете няма контрол на багажа. Така, можете да носите до четири чанти, стига да подредите правилно багажа, за да запазите безопасността на всички пътници. въпреки това, за да се насладите максимално на почивката си в Европа, пригответе ръчния си багаж разумно, за да можете да се насладите на пътуването си.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Страхотното пътуване с влак започва с намирането на най-добрите билети за влак по най-прекрасния и удобен влак маршрут. Ние в Запазете влак ще се радваме да ви помогнем да се подготвите за пътуване с влак и да намерите най-добрите билети за влак на най-добрите цени.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „Какви предмети не са разрешени във влаковете“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / пл да / FR / или де и повече езици.