Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влак ICE и цени за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Германия Евтини билети за влак ICE и ДВГ цени за пътуване и ползи.

 

Теми: 1. ICE с влак Акценти
2. Относно ICE Train 3. Най-добри статистики за получаване на евтин билет за влак ICE
4. Колко струват билети ICE 5. Пътеки за пътуване: Защо е по-добре to вземете влака ICE, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между стандартен клас и първи клас на ICE 7. Има ли абонамент за ICE
8. Колко време преди тръгването на ICE влака да пристигне 9. Какви са разписанията на влаковете ICE
10. Кои станции се обслужват от ICE 11. Често задавани въпроси за ICE влакове

 

ICE с влак Акценти

 • Най-бързият влак в Германия е влакът ICE със скорост 300km / hr.
 • тводещият ICE влак от германската железопътна система свързва всеки град в Германия.
 • От всички влакове, които се движат по Германска железопътна система, ДВГ принадлежи към категория А.
 • Влаковете ICE са проектирани да се конкурират със самолетите по отношение на комфорта и времето до дестинацията.
 • Международните маршрути на ICE включват Франция, Белгия, Дания, Австрия, Холандия, и Швейцария.

 

Относно ICE Train

Intercity-Express или в името на прекия път ICE е система от високоскоростни влакове собственост на Deutsche Bahn, Германия е национален доставчик на влакове. В ICE влакове са известни с лукса, скорост, и комфорт, тъй като свързват всеки град в Германия.

Със скорости до 300 км в час, пътуването с влак ICE е най-бързият начин за пътуване между далечни градове като Кьолн и Хамбург.

ICE Пътеки за пътуване не са ограничени до Германия. Влакът се движи по международни маршрути до Австрия, Франция, Белгия, Швейцария, Дания, и Холандия.

ICE Trains in a train station

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене влакове билети за ледени влакове

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Най-добри статистики за получаване на евтин билет за влак ICE

номер 1: Резервирайте билетите си ICE предварително колкото можете

Ако искате да вземете евтини билети ICE, колкото по-рано ги купите, толкова по-големи са шансовете ви да ги получите евтино. Има 3 видове евтини билети за ICE и трите вида билети са на разположение в началния момент на продажба, но спестяването цени, Спестяваща цена, и Super sparpreis може да не са налични, тъй като денят на заминаване се приближава. Можете да резервирате билети за спестени билети още по-рано 6 месеци преди заминаването.

номер 2: Поръчайте вашите билети за влак ICE, когато сте сигурни в маршрута си

Ако сте сигурни в пътуването и датата на заминаване, ще спестите пари в таксите за възстановяване. Степента на възстановяване и възможността за връщане на неизползвани билети за ICE зависи от вида на билета, който купувате. Също, таксата за възстановяване е по-ниска за билети за спестяване, отколкото за стандартни билети. Имайте предвид, че DB няма да ви върне пари в брой, когато върнете билета си. Възстановяването на средства за DB се извършва чрез ваучери за DB, които можете да използвате, за да платите за всяка услуга, която предлагат. Можете също да продадете своя Билети за влак ICE онлайн на интернет форуми, ако искате да си върнете парите.

номер 3: Пътувайте с ICE влак през извън пиковите периоди

Билетите на ICE са по-евтини в извън пиковите периоди (вторник, сряда, четвъртък, и събота). През пиковите дни, евтините билети се разпродават много бързо, оставяйки само билетите на Flexpreis. За да пътувате в пикови дни, резервирайте предварително, за да вземете билети за спестени тарифи. Ако не можете да вземете билети за спестени тарифи, не забравяйте да пътувате между късната сутрин и ранния следобед (заради бизнес пътници) тъй като билетите за Flexpreis биха били по-евтини тогава. накрая, избягвайте да пътувате нататък публично и училищни ваканции тъй като цените на билетите ICE също биха се увеличили.

номер 4: Купете си билети ICE в Save A Train

На нашия уебсайт ще намерите най-доброто предложение за билети за влак ICE в Европа, Запазете влак. Имаме най-големите предложения за влакови билети в Европа и света. С нашата връзка с безброй железопътни оператори и правилните алгоритми, предлагаме ви най-евтините билети ICE, които някога можете да намерите. Също, намираме евтини алтернативи за влакове, различни от ICE.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Arriving ICE Train

 

Колко струват билети ICE?

Цената на билет ICE зависи от вида на билета и класа на седалките, които искате. В общи линии, немски ж.п. е известен със своята ниски цени на билетите за ICE. Има три вида билети за влака ICE - стандартният или билетът Flexpreis, билетите за билети за Supersaver или Supersparpreis, и тарифата за спестяване или билетите за Sparpreis ICE. Билетите за спестени тарифи са по-евтини от стандартните билети, но наличните билети намаляват, тъй като денят на отпътуване се приближава. Цени на билети ICE зависи от избрания от вас клас и тук е обобщена таблица на средните цени за клас:

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Премиум 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Бизнес 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Дюселдорф до Мюнхен Влаковете

Дрезден до Мюнхен Влаковете

Нюрнберг до Мюнхен Влаковете

Бон до Мюнхен Влаковете

 

Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да вземете влака ICE, и не пътувайте със самолет?

1) Избягвайте процедурите за предварително качване на борда. Ако имате полет от 9 съм, по-добре е да сте на летището поне до 7 следователно към момента, в който трябва да сте преминали през предварителните процедури за качване и проверките за сигурност, почти ще дойде време да се качите на самолета.

С ICE влакове, можете да пристигнете по всяко време преди заминаването, стига да го вкарате във влака преди да се движите. Това е възможно, тъй като няма процедури за предварително качване на борда или дългосрочни проверки за сигурност. Просто се покажете на гарата, намерете влака си върху индикатора, и борда!

Общо време за пътуване, ICE печели над самолетите в Германия, както и на цена. Освен загуба на време в процедурите преди качване на борда, самолетите губят повече като цяло време за пътуване в пътуването до работното място (от летището до точното място).

2) Такси за багаж. Можете да сте сигурни, че ще плащате допълнително за куфарите, ако пътувате със самолет. въпреки това, Ако пътувате с ICE Trains, плащането на такси за багаж е допълнителен разход, който няма да направите, ако купувате евтини билети за влак ICE. Да се ​​изяснят, с евтини цени ДВГ, няма да трябва да плащате за всеки куфар, с който пътувате. Това прави ICE по-евтин и по-добър вариант за пътуване.

3) Влаковете са по-екологични. В ICE влак Също така е по-щадящи околната среда отколкото самолетите, което допринася за замърсяването на въздуха. Пътуването с влак е 20 пъти по-малко замърсяващи въглеродните емисии, отколкото пътуването по въздух.

Берлин до Хамбург Влаковете

Бремен до Хамбург Влаковете

Хановер до Хамбург Влаковете

Кьолн до Хамбург Влаковете

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Какви са разликите между стандартния клас и първия клас на ICE?

За разлика от други влакове с билети за различни купета (стандарт, бизнес, изпълнителен, и т.н.) както в Трениталия, Германският ICE е малко по-различен. Във всеки ICE влак има два класа - първият клас и вторият клас. Основните разлики между двете категории са цената, гъвкавост, и предлаганите услуги.

Що се отнася до билетите и отделенията за клас във влака ICE, всеки тип билети може да бъде в първи клас. Това означава, че дори евтини билети за влак ICE, спестяващата цена, и Super sparpreis могат да си позволят първокласни седалки. въпреки това, цената варира и за двата класа, както се вижда по-горе.

Билети за първи клас ICE:

Първокласната ICE определя стандарта за лукс, комфорт, и превъзходно обслужване в германската железопътна система. Създаден за съперничество на самолети, Влаковете ICE осигуряват комфорт при пътувания на дълги разстояния. Допълнително, първокласните купета съставляват около една трета от влака и могат да бъдат до три купета в зависимост от взетия ICE влак.

Седалките на първокласното отделение са по-големи и подредени по различен начин в a 2-1 подредба, а не а 2-2 във втория клас. И това освобождава повече пространство за пътеки за пътниците. освен това, седалките в първия клас на ICE също са покрити с изкуствена кожа и са по-големи от тези във втория клас. Тъй като бизнесмените обикновено използват първия клас, има стабилни маси за пътниците, които искат да свършат работа по пътя.

Допълнителните услуги, които отличават първия клас от втория клас на влаковете ICE, включват безплатни, ежедневници, безплатен неограничен WI-FI, и специални усилватели за предотвратяване на прекъсвания в приемането на мобилни телефони. Пътниците от първа класа също могат да поръчат храната си от местата си, ако не искат да отидат до ресторанта на влака.

Друго предимство, ограничено до ICE първокласни пътници, е запазване на места. Всички билети за първокласни, включително евтини билети ICE, насладете се на тази полза. Не е нужно да се притеснявате, че ще получите произволно място на прозореца; можете да изберете каква седалка да желаете, докато резервирате, и да я запазите.

Цени на влакове от Офенбург до Фрайбург

Цени на влакове от Щутгарт до Фрайбург

Цени на влакове от Лайпциг до Фрайбург

Цени на влакове от Нюрнберг до Фрайбург

 

 

Билети за втори клас ICE:

Купетата за втори клас не са толкова далеч от Първия клас по комфорт. В допълнение, местата във второкласното отделение са по-добри от средните авиокомпании. Плюс това, те са ергономични, идват с облегалка за глава, и са покрити с шарени тъкани. Това прави удобно пътуване на дълги разстояния.

На влак ICE има повече купета от втора класа, отколкото тези от първа класа. Особено, разположението на седалките във втория клас е малко по-строго от това на първокласното отделение. Има четири места на ред (2-2 подреждане на седалките), с всяка две седалки, които споделят средната облегалка.

още, пътниците от втория клас имат достъп до някои от услугите от първия клас, но с ограничения. Вземете например WI-FI. Във втория клас, Wi-Fi не е неограничен, както е за пътниците от първи клас. Пътниците от втора класа също нямат безплатен достъп до ежедневни вестници, така че ако искате да вземете вестник от втория клас, ще трябва да купите такъв.

Пътниците от втора класа трябва да отидат до ресторанта, ако искат да поръчат храна. Те не могат да поръчват от местата си, както е в ICE първокласното отделение. Също, ICE второкласните билети както при Flexpreis, така и при спестявания не покриват автоматично резервации на места. Ако искате да резервирате място във Втори клас, ще трябва да платите допълнителна сума от 6 евро. По същия начин както пътниците от първи, така и от втори клас имат електрически контакт на всяка седалка.

Нюрнберг до Бамберг Влаковете

Франкфурт на Бамберг Влаковете

Щутгарт до Бамберг Влаковете

Дрезден до Бамберг Влаковете

 

Има ли абона за ICEТА?

ICE предлага железопътни пропуски на евтини ICE цени на влакове за неограничено пътуване из Германия или Европа. Има три вида железопътни проходи:

Германски железопътен проход

Германският железопътен пропуск е за неограничено пътуване в рамките на Германия. Също, това е за пътници, които не живеят в Европа, Турция, и Русия. Няколко предимства на немската железопътна карта включват:

 • Притежателите на железопътния пропуск могат да посетят определени бонус места извън Германия (Залцбург, Венеция, и Брюксел)
 • Намалени билети за влак ICE за всички под 28 години
 • Неограничено пътуване из цяла Германия
 • Двама души могат да спестят повече пари, като използват Twin Pas, когато пътуват заедно
 • Гъвкавостта позволява на притежателите на немския железопътен пропуск да пътуват навсякъде по всяко време

Притежателите на немския пропуск могат да избират 3 да се 15 последователни дни за пътуване в рамките на месец при закупуване на пропуск.

Eurail Pass

Проходът Eurail позволява на неевропейци, които живеят извън Русия, Европа, и Турция да пътуват неограничено из Европа. Някои предимства включват:

 • Ваучери и отстъпки за туристически атракции.
 • Различни категории за избор - възрастни, Старши, и Младежта.
 • Неограничено пътуване през 31 европейски държави, включително Турция.

Пропуск InterRail

Пропускът InterRail предоставя на хората, които живеят в Русия, Турция, или Европа неограничено пътуване из цяла Европа. Персоните от този пропуск включват:

 • Отстъпки от Билети за влак ICE както за по-млади, така и за възрастни хора.
 • Неограничено пътуване до 33 страни в Европа
 • Безплатни пътувания с влак за притежателите на Pass, които пътуват с до две деца под 11 години.
 • Период на пътуване за 3 дни до 3 месеца на индивид.

Всеки пропуск е наличен и трябва да бъде активиран в рамките на 11 месеци на закупуване.

Мюнхен до Залцбург Влаковете

Залцбург до Пасау

Виена до Залцбург Влаковете

Залцбург до Виена Влаковете

 

Колко време преди тръгването на ICE влака да пристигне?

За да сме сигурни, че пристигате навреме, за да се качите, установявам се, и дори разгледайте магазините, съветваме ви да пристигнете поне 30 минути преди часа на заминаване.

 

Какви са разписанията на влаковете ICE?

Разписанията на влаковете не са фиксирани, което затруднява да се отговори. въпреки това, можете да получите достъп до разписанията на влаковете на ICE в реално време на началната страница Save A Train. Въведете своя произход и дестинация и получете незабавен достъп до всички разписания на влаковете ICE. Най-ранният влак на ДВС тръгва от 6 съм, с влакове, тръгващи от всеки 30 минути до основните дестинации.

 

Кои станции се обслужват от ICE?

Международните маршрути на ICE тръгват от няколко международни гари, сред тях са Брюксел Midi Zuid (Брюксел Midi South Station на английски), Арнем Централ, и Централна Амстердам, и много други.

За пристигане, ICE влакове стигнете до 11 Немски гари и една Швейцария. Също, основните станции за пристигане включват Оберхаузен, Дуисбург, Дюселдорф, Кьолн, Летище Франкфурт (Летище Франкфурт на Майн), Манхайм, Зигбург, и други.

още, Дюселдорф е красив град, разположен по поречието на Рейн с богата културна история и усещане. Има много забележителни културни и исторически забележителности, които трябва да се видят и живописни маршрути за разходки и чудесна зона за пазаруване. Това е идеалното място за бягство през уикенда с приятели или семейство.

От централната част на Амстердам (Centraal е на холандски и означава Централна гара), можете да пристигнете във Франкфурт, градът, известен като финансовата столица на Европа. Какво още, има красиви плажове, музеи, и ресторанти за посещение.

Кьолн е център на изкуството, архитектура, и богата история. С влак ICE от Amsterdam Centraal, можете да пристигнете в Кьолн, за да се потопите в красотата, която е в този град.

Наистина, има невероятно красиви ботанически градини, ресторанти с широка гама от кулинарни шедьоври, зоологически градини, музеи, и кръчми, за да се насладите. Също, ако не сте сигурни каква станция да изберете, нашият алгоритъм ще ви помогне да изберете.

Франкфурт на Хайделберг Влаковете

Щутгарт до Хайделберг Влаковете

Нюрнберг до Хайделберг Влаковете

Бон до Хайделберг Влаковете

 

Често задавани въпроси за ICE влакове

Какво трябва да донеса със себе си в ДВГ?

Освен себе си? Вземете вашия документ за пътуване, валиден паспорт, и застраховката за пътуване не е задължителна, но този документ е полезен за вашето здраве.

Каква компания притежава ICE?

Intercity-Express (ЛЕД) е собственост на националния доставчик на влакове в Германия, Deutsche Bahn, и DB е собственост на германското федерално правителство.

Къде мога да отида с ДВГ?

ICE основно преминава през всички градове в Германия. Има някои международни ICE маршрути за пътуване до някои страни, граничещи с Германия.

Какви са процедурите за качване на влакове ICE?

Няма фантазионни процедури за качване. Когато пристигнете на гарата, проверете индикаторните табла, за да намерите вашия влак. Допълнително, след това можете да се качите на влака по всяко време, преди да е планирано да тръгне.

Какви услуги има във влака ICE?

ICE Train предлага трапезария в транзит, където менюто съдържа ястия, леки закуски, и напитки от всички видове. Освен това, до всяка седалка има портове за зареждане, безплатен лай фай (неограничен в първи клас), и усилватели за непрекъснато приемане на мобилен телефон (само за първи клас).

Най-търсените често задавани въпроси за ICE – Трябва ли предварително да резервирам място на ICE?

Не е нужно да резервирате място предварително, но можете да направите резервация на място, ако искате. Ако закупите билет за първи клас, автоматично се квалифицирате за безплатно запазено място.

Има ли WiFi интернет вътре в ДВГ?

да, има. В отделение от втори клас, WI-FI интернет е безплатен, но не неограничен, както е в първи клас.

Констанц до Линдау Влаковете

Меминген до Линдау Влаковете

Биберах да Линдау Влаковете

Улм до Линдау Влаковете

 

DB ICE Train First class Seat type

 

накрая, Ако сте стигнали дотук, знаете всичко, което трябва да знаете за влаковете ICE и сте готови да закупите билета си за влак ICE SaveATrain.com.

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

 • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / de на / nl или / fr и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !