Jotta junalippu NYT

Halvat ICE-junaliput ja matkareitit

Täältä löydät kaikki tiedot Saksasta Halvat ICE-junaliput ja ICE matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. ICE by Train Highlights
2. Tietoja ICE-junasta 3. Parhaat käsitykset halvan ICE-junalipun hankkimiseksi
4. Paljonko ICE-liput maksavat? 5. Matkareitit: Miksi on parempi to ottaa ICE-juna, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitä eroa on Standard-luokan ja ensimmäisen luokan välillä ICE:llä 7. Onko ICE-tilausta
8. Kuinka kauan ennen ICE-junan lähtöä saapua 9. Mitkä ovat ICE-juna-aikataulut
10. Mitä asemia palvelee ICE 11. ICE-junien UKK

 

ICE by Train Highlights

 • Nopein juna Saksassa on ICE-juna nopeudella 300 km / h.
 • TSaksan rautatiejärjestelmän lippulaiva ICE-juna yhdistää kaikki Saksan kaupungit.
 • Kaikista junista, jotka kulkevat Saksan rautatiejärjestelmä, ICE kuuluu luokkaan A.
 • ICE-junat on suunniteltu kilpailemaan lentokoneiden kanssa mukavuuden ja määräajan suhteen.
 • ICE: n kansainvälisiin reitteihin kuuluu Ranska, Belgia, Tanska, Itävalta, Alankomaat, ja Sveitsissä.

 

Tietoja ICE-junasta

Intercity-Express tai sen pikanimellä ICE on järjestelmä suurnopeusjunien omistaa Deutsche Bahn, Saksan kansallinen junayhtiö. The ICE-junat tunnetaan ylellisyydestä, nopeus, ja mukavuus, koska ne yhdistävät kaikki Saksan kaupungit.

Nopeudella jopa 300 km tunnissa, ICE-junalla matkustaminen on nopein tapa matkustaa kaukaisten kaupunkien, kuten Kölnin ja Hampurin, välillä.

ICE-matkareitit eivät ole rajoittuneet Saksaan. Juna kulkee kansainvälisillä reiteillä Itävaltaan, Ranska, Belgia, Sveitsi, Tanska, ja Alankomaat.

ICE Trains in a train station

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junaliput jääjunille

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Parhaat käsitykset halvan ICE-junalipun hankkimiseksi

Määrä 1: Varaa ICE lippusi etukäteen niin paljon kuin mahdollista

Jos haluat saada halvat ICE-liput, mitä aikaisemmin ostat niitä, sitä suuremmat mahdollisuudet saada ne halvalla. On 3 edullisten ICE-hintatyyppien tyypit ja kaikki kolme lipputyyppiä ovat saatavilla alkuperäisellä myyntihetkellä, mutta säästäjä maksaa, Säästöhinta, ja Super sparpreis eivät välttämättä ole käytettävissä lähtöpäivän lähestyessä. Voit varata säästölipun liput jo 6 kuukautta ennen lähtöä.

Määrä 2: Tilaa ICE-junaliput, kun olet varma matkareissustasi

Varmasti matkasi ja lähtöpäivä säästät rahaa palautusmaksuihin. Palautusaste ja käyttämättömien ICE-lippujen palautusmahdollisuus riippuvat ostamasi lipun tyypistä. Myös, hyvitysmaksu on alhaisempi säästölippujen kuin tavallisten hintalippujen osalta. Huomaa, että DB ei palauta sinulle käteistä, kun palautat lippusi. DB-hyvitykset suoritetaan DB-tositteilla, jonka avulla voit maksaa kaikista heidän tarjoamistaan ​​palveluista. Voit myös myydä ICE-junaliput verkossa Internet-foorumeilla, jos haluat saada rahat takaisin.

Määrä 3: Matkusta ICE-junalla ruuhka-aikojen ulkopuolella

ICE-liput ovat halvempia ruuhka-aikoina (tiistai, keskiviikkoisin, torstaisin, ja lauantaisin). Ruuhka-aikoina, halvat liput myydään erittäin nopeasti, jättäen vain Flexpreis-liput. Matkustaa huippupäivinä, varaa etukäteen säästää lippujen saamiseksi. Jos et pääse säästöhintaan, liput, Muista matkustaa myöhään aamun ja varhain iltapäivällä (liikematkustajien takia) koska Flexpreis -liput olisivat silloin halvempia. Lopuksi, vältä matkustamista julkinen ja koululomat koska myös ICE-lippujen hinnat nousevat.

Määrä 4: Osta ICE-lippusi Tallenna juna -tuotteelta

Löydät Euroopan parhaat ICE-junalipputarjoukset verkkosivuiltamme, Tallenna juna. Meillä on suurin junalippujen tarjonta Euroopassa ja muualla maailmassa. Yhteytemme lukemattomiin rautatieoperaattoreihin ja oikeat algoritmit, Tarjoamme sinulle halvimmat ICE liput, jotka voit koskaan löytää. Myös, löydämme halpoja vaihtoehtoja muille junille kuin ICE.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Arriving ICE Train

 

Paljonko ICE-liput maksavat??

ICE-lipun hinta riippuu lipun tyypistä ja haluamastasi istuinluokasta. Yleisesti, Saksan rautateiden on kuuluisa alhaiset ICE-lippujen hinnat. ICE-junalle on kolme lipputyyppiä - vakio- tai Flexpreis-lippu, Supersaver-liput tai Supersparpreis, ja säästö- tai Sparpreis ICE -liput. Säästäväiset liput ovat halvempia kuin tavalliset liput, mutta saatavilla olevat liput vähenevät, koska lähtöpäivä lähenee. ICE-lippujen hinnat riippuvat valitsemastasi luokasta ja tässä on yhteenvetotaulukko luokan keskimääräisistä hinnoista:

Menolippu Meno-paluu matka
standardi 17 € – 50 € 30 € – 120 €
palkkio 21 € – 70 € 58 € – 152 €
liiketoiminta 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

Matkareitit: Miksi on parempi ottaa ICE-juna, eikä matkusta lentokoneella?

1) Vältä lennolle pääsyä edeltäviä menettelyjä. Jos sinulla on lento 9 olen, sinun on parempi olla ainakin lentokentällä 7 näin ollen siihen mennessä, kun sinun on suoritettava lennolle pääsyä edeltävät menettelyt ja turvatarkastukset, on melkein aika tulla nousemaan lentokoneeseen.

ICE-junien kanssa, Voit saapua milloin tahansa ennen lähtöä, kunhan pääset junalle ennen muuttoa. Tämä on mahdollista, koska lennolle pääsyä edeltäviä menettelyjä tai pitkäkestoisia turvatarkastuksia ei ole. Näytä vain asemalle, etsi juna mittarista, ja lauta!

Kokonaismatka-aika, ICE voittaa lentokoneita Saksassa aivan kuten myös hinnalla. Esiin menoa edeltäviin menetyksiin menevän ajan lisäksi, lentokoneet menettävät enemmän Matkustusaika työmatkalla (lentokentältä tarkkaan sijaintiin).

2) Matkatavaroiden maksut. Voit olla varma, että maksat matkalaukkuista ylimääräisen, jos matkustat lentokoneella. kuitenkin, Jos matkustat ICE-junilla, matkatavaramaksujen maksaminen on ylimääräinen kustannus, jota et tee ostaessasi halvat ICE-junaliput. Selventää, kanssa halvat ICE-hinnat, sinun ei tarvitse maksaa matkustamasi matkalaukusta. Se tekee ICEstä halvemman ja paremman matkavaihtoehdon.

3) Junat ovat ympäristöystävällisempiä. The ICE-juna on myös ympäristöystävällisempi kuin lentokoneet, mikä vaikuttaa ilman pilaantumiseen. Junamatka on 20 × vähemmän hiilidioksidipäästöjä saastuttavaa kuin lentomatka.

Berliini Hampuri Junat

Bremen Hampuri Junat

Hannover Hampuri Junat

Köln Hampuri Junat

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Mitä eroja ICE-luokan ja ensimmäisen luokan välillä on?

Toisin kuin muut junat, joilla on liput eri osastoille (standardi, liiketoiminta, johtaja, jne.) kuten Trenitaliassa, Saksan ICE on hieman erilainen. Jokaisessa ICE-junassa on kaksi luokkaa - ensimmäinen luokka ja toinen luokka. Suurimmat erot molempien luokkien välillä ovat hinta, joustavuus, ja tarjotut palvelut.

Koska se koskee lippuja ja luokkaosastoja ICE-junassa, mikä tahansa lipputyyppi voi olla ensimmäisen luokan. Tämä tarkoittaa, että jopa halvat ICE-junaliput, säästöhinta, ja Super sparpreis voi varata ensiluokkaisia ​​paikkoja. kuitenkin, hinta vaihtelee molemmissa luokissa, kuten yllä.

Ensimmäisen luokan ICE-liput:

ICE: n ensiluokkainen standardi asettaa ylellisyyttä, mukavuus, ja erinomaista palvelua Saksan rautatiejärjestelmässä. Suunniteltu kilpaileville lentokoneille, ICE-junat tarjoavat mukavuutta pitkän matkan matkoille. Lisäksi, ensimmäisen luokan osastot muodostavat noin kolmanneksen junasta ja voivat olla jopa kolme osastoa riippuen ICE-junasta.

Ensimmäisen luokan osastoistuimet ovat isompia ja järjestetty eri tavalla 2-1 järjestelyn sijaan 2-2 toisessa luokassa. Ja tämä vapauttaa matkustajille enemmän käytävän tilaa. Lisäksi, ICE: n ensimmäisen luokan istuimet on myös peitetty tekonahalla ja ovat suurempia kuin toisen luokan istuimet. Liikemiehet käyttävät yleensä ensimmäistä luokkaa, on tarjolla kiinteät pöydät matkustajille, jotka haluavat tehdä työtä matkan aikana.

Lisäpalvelut, jotka erottavat ICE-junien ensimmäisen luokan toisesta luokasta, sisältävät ilmaisen, päivälehdet, ilmainen rajoittamaton WI-FI, ja erikoisvahvistimet matkapuhelinten vastaanoton häiriöiden estämiseksi. Ensimmäisen luokan matkustajat voivat myös tilata ateriansa paikoiltaan, jos he eivät halua mennä ravintolaan junassa.

Toinen etu, joka on rajoitettu ICE: n ensiluokkaisiin matkustajiin, on istumapaikan varaus. Kaikki ensimmäisen luokan liput, sisältäen halvat ICE-liput, nauti tästä hyödystä. Sinun ei tarvitse huolehtia satunnaisesta ikkunapaikan saamisesta; voit valita varaamasi istuimen ja varata sen.

Offenburg - Freiburg-junien hinnat

Stuttgart - Freiburg-junien hinnat

Leipzig - Freiburg-junan hinnat

Nürnberg - Freiburg junien hinnat

 

 

Toisen luokan ICE-liput:

Toisen luokan osastot eivät ole niin kaukana ensimmäisestä luokasta mukavasti. Lisäksi, toisen luokan osaston istuimet ovat keskimääräisiä lentoyhtiön istuimia parempia. Plus, ne ovat ergonomisia, tule niskatuella, ja on peitetty kuviollisella kankaalla. Tämä tekee mukavan pitkän matkan.

ICE-junaa kohti on enemmän toisen luokan osastoja kuin ensimmäisen luokan. Erityisesti, toisen luokan istuinjärjestely on hieman tiukempi kuin ensimmäisen luokan lokeron. Riviä kohti on neljä paikkaa (2-2 istuimen järjestely), jokaisella kahdella istuimella jaetaan keskimmäinen käsinoja.

Edelleen, toisen luokan matkustajilla on pääsy joihinkin ensimmäisen luokan palveluihin rajoituksin. Otetaan esimerkiksi WI-FI. Toisessa luokassa, Wi-Fi ei ole rajaton, kuten se on ensimmäisen luokan matkustajille. Toisen luokan matkustajilla ei myöskään ole pääsyä päivittäisiin sanomalehtiin ilmaiseksi, joten jos haluat saada sanomalehden toiseen luokkaan, joudut ostamaan yhden.

Toisen luokan matkustajien on mentävä ravintolaan, jos he haluavat tilata ruokaa. He eivät voi tilata paikoiltaan, kuten ICE: n ensiluokkaisessa osastossa. Myös, ICE: n toisen luokan liput sekä Flexpreis- että säästöhinnoissa eivät automaattisesti kata paikkavarauksia. Jos haluat varata paikan toisessa luokassa, joudut maksamaan ylimääräisen 6 euron summan. Vastaavasti sekä ensimmäisen että toisen luokan matkustajilla on pistorasia jokaisessa istuimessa.

Nürnberg Bamberg Junat

Frankfurt Bamberg Junat

Stuttgart Bamberg Junat

Dresden Bamberg Junat

 

Onko olemassa ICE-tilaajaseen?

ICE tarjoaa junalippuja klo halvat ICE-junahinnat rajoittamattomalle matkalle ympäri Saksaa tai Eurooppaa. Rautatieliikennettä on kolme tyyppiä:

Saksan rautatiepassi

Saksan rautatiepassi on rajoittamaton matkustaminen Saksan sisällä. Myös, se on tarkoitettu matkailijoille, jotka eivät asu Euroopassa, Turkki, ja Venäjä. Muutamia Saksan rautatiepassin etuja ovat:

 • Rautatieluvan haltijat voivat käydä tietyissä bonuspaikoissa Saksan ulkopuolella (Salzburg, Venetsia, ja Bryssel)
 • Alennetut ICE-junaliput kaikille alle 28 vuotta
 • Rajoittamaton matka kaikkialla Saksassa
 • Kaksi ihmistä voi säästää enemmän rahaa käyttämällä Twin Pas: ta matkustettaessa yhdessä
 • Joustavuus antaa Saksan rautatieluvan haltijoille matkustaa minne tahansa milloin tahansa

Saksan passin haltijat voivat valita 3 kohtaan 15 peräkkäiset matkapäivät kuukauden sisällä ostaessasi passin.

Eurail Passi

Eurail-lippu sallii muiden kuin eurooppalaisten, jotka asuvat Venäjän ulkopuolella, Euroopassa, ja Turkki matkustaa rajoittamattomasti ympäri Eurooppaa. Jotkut edut sisältävät:

 • Kupongit ja alennukset matkailukohteille.
 • Eri kategoriat, joista valita - Aikuinen, Vanhempi, ja nuoriso.
 • Rajoittamaton matka läpi 31 eurooppalaiset maat, mukaan lukien Turkki.

InterRail Pass

InterRail-passi myöntää Venäjällä asuville ihmisille, Turkki, tai Eurooppaan rajoittamaton matka kaikkialle Eurooppaan. Tämän passin etuisuuksiin sisältyy:

 • Alennukset ICE-junaliput sekä nuoremmille että vanhemmille ihmisille.
 • Rajoittamaton matka kohteeseen 33 Euroopan maissa
 • Ilmaiset junamatkat passinhaltijoille, jotka matkustavat enintään kahden alle 11 vuotta.
 • Matka - aika 3 päivää - 3 kuukautta / henkilö.

Jokainen pääsy on saatavilla, ja se tulisi aktivoida sisällä 11 kuukausia ostosta.

München Salzburg Junat

Salzburg Passau

Wienistä Salzburg Junat

Salzburg Wien Junat

 

Kuinka kauan ennen ICE-junan lähtöä saapua?

Varmistetaan, että saavut ajoissa noustaksesi alukseen, asettua aloilleen, ja jopa selata kauppoja, sinua kehotetaan saapumaan ainakin 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

 

Mitkä ovat ICE-juna-aikataulut?

Juna-aikatauluja ei ole vahvistettu, mikä vaikeuttaa vastaamista. kuitenkin, pääset ICE-juna-aikatauluihin reaaliajassa Save A Train -sivulla. Syötä lähtö- ja määränpääsi ja pääset välittömästi käyttämään kaikkia ICE-junien aikatauluja. Varhaisin ICE-juna lähtee 6 olen, juna lähtee jokaisesta 30 minuuttia tärkeimpiin kohteisiin.

 

Mitä asemia palvelee ICE?

ICE: n kansainväliset reitit lähtevät useilta kansainvälisiltä asemilta, heidän joukossaan on Brysselin Midi Zuid (Brussels Midi South Station englanniksi), Arnhem Central, ja Amsterdam Central, ja paljon muuta.

Saapumiseen, ICE-junat saapua 11 Saksan asemat ja yksi Sveitsin asema. Myös, tärkeimpiin saapumisasemiin kuuluu Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Köln, Frankfurtin lentokenttä (Frankfurtin päälentokenttä), Manheim, Siegburg, ja muut.

Edelleen, Dusseldorf on kaunis kaupunki, joka sijaitsee Reinin varrella ja jolla on rikas kulttuurihistoria ja tunnelma. Nähtävillä on monia merkittäviä kulttuuri- ja historiallisia nähtävyyksiä Matkailureitit kävelyretkille ja upealle ostosalueelle. Se on täydellinen paikka a viikonloppuloma ystävien tai perheen kanssa.

Amsterdamin keskustasta (Centraal on hollannin kielellä ja se tarkoittaa keskusasemaa), voit saapua Frankfurtiin, kaupunki, joka tunnetaan nimellä Euroopan taloudellinen pääoma. Lisäksi, on kauniita rantoja, museot, ja ravintoloita.

Köln on taiteen keskus, arkkitehtuuri, ja rikas historia. ICE-junalla Amsterdamin Centraalista, voit saapua Kölniin uppoutuaksesi tämän kaupungin kauneuteen.

Todellakin, siellä on uskomattoman kauniita kasvitieteellisiä puutarhoja, ravintoloita, joissa on laaja valikoima kulinaarisia mestariteoksia, eläintarhoissa, museot, ja pubeja nauttimaan. Myös, jos et ole varma mitä asemaa valita, algoritmimme auttaa sinua valitsemaan.

Frankfurt Heidelberg Junat

Stuttgart Heidelberg Junat

Nürnberg Heidelberg Junat

Bonn Heidelberg Junat

 

ICE-junien UKK

Mitä minun pitäisi tuoda mukaani ICE: hen?

Lukuun ottamatta itseäsi? Ota mukana matkustusasiakirjasi, voimassa oleva passi, ja matkavakuutus ei ole pakollinen, mutta tämä asiakirja on hyödyllinen terveydellesi.

Mikä yritys omistaa ICE: n?

Intercity-Express (ICE) omistaa Saksan kansallinen junayhtiö, Deutsche Bahn, ja DB: n omistaa Saksan liittohallitus.

Mihin voin mennä ICE: n kanssa?

ICE kulkee ensisijaisesti kaikkien Saksan kaupunkien läpi. Jotkut ovat kansainvälisiä ICE-matkareitit joihinkin Saksan naapurimaihin.

Mitkä ovat ICE-junien nousu menettelytavat?

Ei ole mitään hienoa lennolle pääsyä. Kun saavut asemalle, tarkista merkkivalot löytääksesi junasi. Lisäksi, voit sitten nousta junaan milloin tahansa ennen kuin sen on tarkoitus lähteä.

Mitä palveluja ICE-junassa on?

ICE-juna tarjoaa kauttakulkuruokailun, jossa menu sisältää aterioita, kevyitä välipaloja, ja kaikenlaiset juomat. Lisäksi, jokaisen istuimen vieressä on latausportteja, WiFi (rajoittamaton ensimmäisessä luokassa), ja vahvistimet keskeytymätöntä matkapuhelinten vastaanottoa varten (vain ensimmäiselle luokalle).

ICE-kysymys – Pitääkö minun varata paikka etukäteen ICE: lle?

Sinun ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, mutta voit varata paikan varauksen, jos haluat. Jos ostat ensimmäisen luokan lipun, olet automaattisesti pätevä vapaana varattuun paikkaan.

Onko ICE: n sisällä langaton internetyhteys?

Joo, on. Toisen luokan osastossa, WI-FI-internet on ilmainen, mutta ei rajoittamaton, kuten se on ensiluokkainen.

Konstanzin Lindau Junat

Memmingen Lindau Junat

Biberach Lindau Junat

Ulm Lindau Junat

 

DB ICE Train First class Seat type

 

vihdoin, Jos pääsit niin pitkälle, tiedät kaiken, mitä sinun on tiedettävä ICE-junista, ja olet valmis ostamaan ICE-junalippusi SaveATrain.com.

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !