Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete de tren ICE ieftine și prețuri ale rutelor de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Germania Bilete de tren ICE ieftine și Prețurile călătoriei ICE și beneficii.

 

Subiecte: 1. Repere ICE de trenuri
2. Despre ICE Train 3. Informații de top pentru a obține un bilet de tren ICE ieftine
4. Cât costă biletele ICE 5. Rute de călătorie: De ce este mai bine to luați trenul ICE, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre Standard Class și First Class pe ICE 7. Există un abonament ICE
8. Cât de mult înainte de a ajunge plecarea trenului ICE 9. Care sunt programele ICE pentru trenuri
10. Ce stații sunt deservite de ICE 11. Întrebări frecvente despre trenurile ICE

 

Repere ICE de trenuri

 • Cel mai rapid tren din Germania este trenul ICE cu o viteză de 300 km / oră.
 • TTrenul-pilot ICE al sistemului feroviar german leagă fiecare oraș din Germania.
 • Dintre toate trenurile care circulă pe Sistemul feroviar german, ICE aparține categoriei A.
 • Trenurile ICE sunt concepute pentru a concura cu avioanele în ceea ce privește confortul și timpul până la destinație.
 • Rutele internaționale ale ICE includ Franța, Belgia, Danemarca, Austria, Olanda, și Elveția.

 

Despre ICE Train

Intercity-Express sau în denumirea sa rapidă ICE este un sistem de trenuri de mare viteză deținută de Deutsche Bahn, Furnizorul național de trenuri din Germania. The Trenuri ICE sunt cunoscute pentru lux, viteză, și confort în timp ce conectează fiecare oraș din Germania.

Cu viteze de până la 300 km pe oră, călătoria cu un tren ICE este cea mai rapidă cale de a călători între orașe îndepărtate, cum ar fi Köln și Hamburg.

Rute de călătorie ICE nu sunt limitate la Germania. Trenul circulă pe rute internaționale către Austria, Franţa, Belgia, Elveţia, Danemarca, și Olanda.

ICE Trains in a train station

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru Ice Trains

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Informații de top pentru a obține un bilet de tren ICE ieftine

Numărul 1: Rezervați biletele ICE în avans cât de mult puteți

Dacă doriți să obțineți bilete ICE ieftine, cu cât le cumperi mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele de a le obține ieftin. Sunt 3 tipurile de tarife ICE ieftine și toate cele trei tipuri de bilete sunt disponibile la momentul vânzării inițiale, dar tarifele mai economice, Prețul economic, și Super sparpreis poate să nu fie disponibile pe măsură ce ziua de plecare se apropie. Puteți rezerva bilete de economisire cât mai devreme 6 cu câteva luni înainte de plecare.

Numărul 2: Comandați-vă biletele de tren ICE când sunteți sigur de itinerariul dvs.

Dacă sunteți sigur de data călătoriei și a plecării, v-ați economisi bani în taxe de rambursare. Rata rambursării și opțiunea de returnare a biletelor ICE neutilizate depind de tipul de bilet pe care îl cumpărați. De asemenea, taxa de rambursare este mai mică pentru biletele cu tarif mai ieftin decât pentru biletele cu tarif standard. Rețineți că DB nu vă va rambursa în numerar la returnarea biletului. Rambursările DB se fac prin cupoane DB, pe care îl puteți utiliza pentru a plăti orice serviciu pe care îl oferă. Puteți vinde, de asemenea Bilete de tren ICE online pe forumurile de pe internet dacă doriți să obțineți banii înapoi.

Numărul 3: Deplasare cu trenul ICE în perioadele de vârf

Biletele ICE sunt mai ieftine în perioadele off-peak (marţi, Miercurea, joi, și sâmbăta). În zilele de vârf, biletele ieftine se vând foarte repede, lăsând doar biletele Flexpreis. Pentru a călători în zilele de vârf, Rezervați în avans pentru a obține biletele de economisire. Dacă nu puteți obține biletele de economisire, asigurați-vă că veți călători între dimineața târzie și după-amiaza devreme (din cauza călătorilor de afaceri) deoarece biletele Flexpreis ar fi mai ieftine atunci. în cele din urmă, evita să călătorești mai departe public și vacanțele școlare deoarece și prețurile biletelor ICE ar crește.

Numărul 4: Cumpărați biletele ICE de la Save A Train

Pe site-ul nostru veți găsi cea mai bună ofertă de bilete de tren ICE din Europa, Salvați un tren. Avem cele mai mari oferte de bilete de tren din Europa și din lume. Cu conexiunea noastră cu nenumărați operatori feroviari și algoritmii corecți, vă oferim cele mai ieftine bilete ICE pe care le puteți găsi vreodată. De asemenea, găsim alternative ieftine pentru trenuri, altele decât ICE.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Arriving ICE Train

 

Cât costă biletele ICE?

Prețul unui bilet ICE depinde de tipul biletului și de clasa de locuri dorite. În general, feroviare germane este renumit pentru prețuri mici ale biletelor ICE. Există trei tipuri de bilete pentru trenul ICE - biletul standard sau Flexpreis, biletele tarifare Supersaver sau Supersparpreis, și tariful de economisire sau biletele Sparpreis ICE. Biletele de economisire a biletelor sunt mai ieftine decât biletele standard, dar biletele disponibile se reduc pe măsură ce ziua de plecare se apropie. Prețurile biletelor ICE depinde de clasa pe care o alegeți și aici este un tabel sumar al prețurilor medii pe clasă:

Bilet dus Dus-întors
Standard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
premiu 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Afaceri 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

Rute de călătorie: De ce este mai bine să iei trenul ICE, și nu călătoriți cu avionul?

1) Evitați procedurile de pre-îmbarcare. Dacă aveți un zbor cu 9 a.m, e mai bine să fii la aeroport cel puțin până acum 7 în consecință, până când trebuie să fi trecut prin procedurile de pre-îmbarcare și verificările de securitate, aproape că va fi timpul să vă urcați în avion.

Cu trenurile ICE, puteți ajunge oricând înainte de plecare, atât timp cât îl urcați în tren înainte de a vă deplasa. Acest lucru este posibil, deoarece nu există proceduri de pre-îmbarcare sau controale de securitate de lungă durată. Arătați-vă doar la stație, localizați trenul pe indicator, și bord!

În timpul total de călătorie, ICE câștigă avioanele din Germania la fel ca și la preț. În afară de timpul pierdut în procedurile pre-îmbarcare, avioanele pierd mai mult în general timp de calatorie în navetă (de la aeroport la locația exactă).

2) Taxe pentru bagaje. Puteți fi sigur că veți plăti suplimentar pentru valize dacă călătoriți cu un avion. in orice caz, Dacă călătoriți cu trenurile ICE, plata taxelor pentru bagaje este o cheltuială suplimentară pe care nu o veți face dacă cumpărați bilete de tren ICE ieftine. Pentru a clarifica, cu preturi ieftine ICE, nu va trebui să plătiți pentru nicio valiză cu care călătoriți. Acest lucru face ca ICE să fie o opțiune de călătorie mai ieftină și mai bună.

3) Trenurile sunt mai ecologice. The Tren ICE este de asemenea mai ecologic decât avioanele, care contribuie la poluarea aerului. Călătoria cu trenul este cu 20 de ori mai puțin poluantă cu emisiile de carbon decât călătoria cu avionul.

Berlin Trenurile Hamburg

Bremen Trenurile Hamburg

Hanovra către trenuri Hamburg

Koln pentru trenuri Hamburg

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Care sunt diferențele dintre clasa standard și clasa întâi pe ICE?

Spre deosebire de alte trenuri cu bilete pentru diferite compartimente (standard, Afaceri, executiv, etc.) ca în Trenitalia, ICE-ul Germaniei este puțin diferit. Există două clase în fiecare tren ICE - prima clasă și a doua clasă. Principalele diferențe dintre ambele categorii sunt prețul, flexibilitate, și serviciile oferite.

În ceea ce privește biletele și compartimentele clasei din trenul ICE, orice tip de bilet poate fi în clasa I. Aceasta înseamnă că chiar și bilete de tren ICE ieftine, prețul mai economisitor, iar Super sparpreis își pot permite locuri de primă clasă. in orice caz, prețul variază pentru ambele clase, după cum s-a văzut mai sus.

Bilete ICE First Class:

Prima categorie ICE stabilește standardul pentru lux, confort, și un serviciu superb în sistemul feroviar german. Proiectat pentru avioane rivale, Trenurile ICE oferă confort pentru călătoriile pe distanțe lungi. În plus,, compartimentele de primă clasă alcătuiesc aproximativ o treime din tren și ar putea avea până la trei compartimente în funcție de trenul ICE luat.

Scaunele de compartiment de primă clasă sunt mai mari și sunt aranjate diferit în a 2-1 aranjament, mai degrabă decât a 2-2 în clasa a doua. Și acest lucru eliberează mai mult spațiu pe culoar pentru pasageri. în plus, scaunele din prima clasă ICE sunt, de asemenea, acoperite cu piele artificială și sunt mai mari decât cele din clasa a doua. Deoarece oamenii de afaceri folosesc în mod normal prima clasă, există mese ferme disponibile pentru pasagerii care doresc să lucreze în timpul drumului.

Serviciile suplimentare care disting prima clasă de clasa a doua pe trenurile ICE includ gratuit, cotidiene, WI-FI gratuit nelimitat, și amplificatoare speciale pentru a preveni întreruperile în recepția telefonului mobil. Pasagerii clasei întâi își pot comanda mesele de pe scaune dacă nu vor să meargă la restaurantul de la bordul trenului.

Un alt avantaj limitat la călătorii de primă clasă ICE este rezervare de locuri. Toate biletele pentru clasa I, incluzând bilete ICE ieftine, bucurați-vă de acest beneficiu. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea aleatorie a unui loc la fereastră; puteți alege ce loc doriți în timpul rezervării și să-l rezervați.

Prețuri trenuri Offenburg - Freiburg

Prețuri trenuri Stuttgart - Freiburg

Prețuri pentru trenurile de la Leipzig la Freiburg

Prețuri trenuri Nürnberg - Freiburg

 

 

Bilete ICE de clasa a doua:

Compartimentele de clasa a II-a nu sunt atât de departe de clasa I în confort. în plus, scaunele din compartimentul clasei a doua sunt mai bune decât scaunele medii ale companiei aeriene. Plus, sunt ergonomice, vin cu tetiera, și sunt acoperite cu țesături modelate. Acest lucru face pentru o călătorie confortabilă pe distanțe lungi.

Există mai multe compartimente de clasa a doua pe tren ICE decât cele de clasa întâi. În special, amenajarea scaunelor din clasa a doua este puțin mai strânsă decât cea din compartimentul de primă clasă. Există patru locuri pe rând (2-2 aranjament scaun), cu fiecare două locuri care împart tetiera mijlocie.

Mai departe, pasagerii din clasa a doua au acces la unele servicii din prima clasă, dar cu limite. Luați WI-FI, de exemplu. În clasa a doua, Wi-Fi-ul nu este nelimitat, așa cum este pentru pasagerii de primă clasă. De asemenea, pasagerii clasei a doua nu au acces gratuit la ziarele zilnice, deci dacă doriți să obțineți un ziar din clasa a doua, va trebui să cumpărați unul.

Pasagerii de clasa a doua trebuie să meargă la restaurant dacă doresc să comande mâncare. Nu pot comanda de pe scaune, așa cum se întâmplă în compartimentul ICE de primă clasă. De asemenea, Biletele ICE pentru clasa a II-a, atât în ​​tarifele Flexpreis, cât și în cele de tip economie, nu acoperă automat rezervările de locuri. Dacă doriți să rezervați un loc în clasa a doua, va trebui să plătiți o sumă suplimentară de 6 €. În mod similar, atât pasagerii din clasa I, cât și cei din clasa a doua au o priză electrică la fiecare scaun.

Nürnberg la trenuri Bamberg

Frankfurt Trenurile Bamberg

Stuttgart la trenuri Bamberg

Dresda Trenuri Bamberg

 

Există un abonament ICETION?

ICE oferă abonamente feroviare la prețuri ICE de tren ieftine pentru călătorii nelimitate în toată Germania sau Europa. Există trei tipuri de pasaje feroviare:

Pasul feroviar german

Permisul feroviar german este pentru călătorii nelimitate în Germania. De asemenea, este pentru călătorii care nu locuiesc în Europa, Curcan, și Rusia. Câteva beneficii ale German Rail Pass includ:

 • Posesorii pasului feroviar pot vizita anumite locații bonus din afara Germaniei (Salzburg, Veneția, și Bruxelles)
 • Bilete de tren ICE la preț redus pentru toți cei sub 28 ani
 • Călătorie nelimitată în toată Germania
 • Două persoane pot economisi mai mulți bani folosind Twin Pas atunci când călătoresc împreună
 • Flexibilitatea permite deținătorilor pasajului feroviar german să călătorească oriunde în orice moment

Posesorii permisului german pot alege 3 la 15 zile consecutive de călătorie într-o lună la cumpărarea unui permis.

Eurail Pass

Pasajul Eurail permite non-europenilor care trăiesc în afara Rusiei, Europa, și Turcia să călătorească nelimitat în jurul Europei. Unele avantaje includ:

 • Vouchere și reduceri pentru obiectivele turistice.
 • Diferite categorii de la - Adult, Senior, și Tineret.
 • Călătorie nelimitată prin 31 tari europene, inclusiv Turcia.

InterRail Pass

Pasul InterRail acordă persoanelor care locuiesc în Rusia, Curcan, sau Europa călătorii nelimitate în toată Europa. Avantajele acestui permis includ:

 • Reduceri la Bilete de tren ICE atât pentru persoanele mai tinere, cât și pentru cele mai în vârstă.
 • Călătorie nelimitată către 33 țări din Europa
 • Plimbări cu trenul gratuit pentru deținătorii de Pass care călătoresc cu până la doi copii sub 11 ani.
 • Perioada de călătorie pentru 3 zile până 3 luni pentru fiecare persoană.

Fiecare pas este disponibil și ar trebui activat în interior 11 luni de cumpărare.

München la trenuri Salzburg

Salzburg Passau

Viena Trenurile Salzburg

Salzburg Trenurile Viena

 

Cât de mult înainte de a ajunge plecarea trenului ICE?

Pentru a vă asigura că ajungeți la timp pentru îmbarcare, a se stabili, și chiar răsfoiți magazinele, vi se recomandă să ajungeți cel puțin 30 minute înainte de ora de plecare.

 

Care sunt programele ICE pentru trenuri?

Programul de tren nu este stabilit, ceea ce îngreunează răspunsul. in orice caz, puteți accesa programele de tren ICE în timp real pe pagina de pornire Save A Train. Introduceți originea și destinația și obțineți acces imediat la toate programele de tren ICE. Primul tren ICE pleacă pe lângă 6 a.m, cu trenurile care părăsesc fiecare 30 minute până la destinațiile majore.

 

Ce stații sunt deservite de ICE?

Rutele internaționale ICE pleacă din mai multe stații internaționale, printre ei se numără Bruxelles Midi Zuid (Stația de Sud Bruxelles Midi în engleză), Arnhem Central, și Amsterdam Central, si multe altele.

Pentru sosire, Trenuri ICE a ajunge la 11 Stații germane și o stație Elveția. De asemenea, principalele stații de sosire includ Oberhausen, Duisburg, Dusseldorf, Koln, Aeroportul Frankfurt (Aeroportul principal din Frankfurt), Manheim, Siegburg, si altii.

Mai departe, Dusseldorf este un oraș frumos situat de-a lungul Rinului, cu o istorie culturală bogată. Există multe atracții culturale și istorice notabile de văzut și trasee pitorești pentru plimbări și o zonă comercială excelentă. Este o locație perfectă pentru un escapadă de weekend cu prietenii sau familia.

Din Amsterdam Central (Centraal este în olandeză și înseamnă stație centrală), puteți ajunge în Frankfurt, orasul cunoscut sub numele de capitala financiara a Europei. Mai mult, Sunt plaje frumoase, muzee, și restaurante de vizitat.

Colonia este centrul artei, arhitectură, și istorie bogată. Cu un tren ICE de la Amsterdam Centraal, poți ajunge la Köln pentru a te cufunda în frumusețea care este în acest oraș.

Intr-adevar, există grădini botanice incredibil de frumoase, restaurante cu o gamă largă de capodopere culinare, grădini zoologice, muzee, și pub-uri pentru a se bucura. De asemenea, dacă nu sunteți sigur ce stație să alegeți, algoritmul nostru vă va ajuta să alegeți.

Frankfurt Trenurile Heidelberg

Stuttgart la trenuri Heidelberg

Nürnberg la trenuri Heidelberg

Bonn la trenuri Heidelberg

 

Întrebări frecvente despre trenurile ICE

Ce ar trebui să aduc cu mine la ICE?

În afară de tine? Aduceți documentul de călătorie, un pașaport valabil, iar asigurarea de călătorie nu este obligatorie, dar acest document este bun pentru sănătatea dumneavoastră.

Ce companie deține ICE?

Intercity-Express (GHEAŢĂ) este deținut de furnizorul național de trenuri din Germania, Deutsche Bahn, iar DB este deținut de guvernul federal german.

Unde pot merge cu ICE?

ICE traversează în principal toate orașele din Germania. Există unele internaționale Trasee de călătorie ICE în unele țări care se învecinează cu Germania.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru trenurile ICE?

Nu există nicio procedură de îmbarcare elegantă. Când ajungi la gară, verificați panourile indicatoare pentru a găsi trenul. În plus,, puteți urca oricând în tren înainte de a pleca.

Ce servicii există în trenul ICE?

ICE Train oferă mese în tranzit în care meniul conține mese, gustări ușoare, și băuturi de toate tipurile. În plus, există porturi de încărcare lângă fiecare scaun, WiFi gratuit (nelimitat în clasa I), și amplificatoare pentru recepția neîntreruptă a telefonului mobil (numai pentru clasa I).

Cele mai solicitate întrebări ICE – Trebuie să rezerv un loc în avans pe ICE?

Nu trebuie să rezervați un loc în avans, dar puteți face rezervarea unui loc dacă doriți. Dacă achiziționați un bilet de primă clasă, sunteți automat calificat pentru un loc rezervat gratuit.

Există internet WiFi în interiorul ICE?

da, există. În compartimentul clasei a doua, Internetul WI-FI este gratuit, dar nelimitat, deoarece este în clasa întâi.

Konstanz la trenuri Lindau

Memmingen la trenuri Lindau

Biberach la trenuri Lindau

Ulm la trenuri Lindau

 

DB ICE Train First class Seat type

 

In cele din urma, Dacă ai ajuns până departe, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile ICE și sunteți gata să achiziționați biletul de tren ICE pe SaveATrain.com.

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !