Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Cel mai bun preț bilete Eurail Global Pass

Aici puteți găsi toate informațiile despre Cel mai bun preț bilete Eurail Global Pass și Prețurile de călătorie Eurail și beneficii.

 

Subiecte: 1. Repere Eurail cu trenul
2. Despre Eurail 3. Informații de top pentru a obține biletul Eurail Global Pass
4. Cât costă biletele Eurail Global Pass 5. De ce este mai bine să iei oferta Eurail Pass, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre clasa I și a II-a și diferitele variante ale Eurail Global Pass 7. Există un abonament Eurail Global Pass
8. Cu cât înainte de plecare 9. Care este orarul trenurilor acceptate de Eurail
10. Ce stații și țări sunt deservite de Eurail Global Pass 11. Întrebări frecvente despre Eurail Global Pass

 

Repere Eurail cu trenul

  • Compania Eurail a fost lansată în 1959
  • Eurail este unul dintre cei mai mari susținători ai călătoriilor cu trenul la nivel global și ajută la simplificarea călătoriilor în Europa pentru mulți turiști.
  • Spre deosebire de biletele tradiționale de tren, Eurail Global Pass funcționează 33 operatorii feroviari din diferite țări în 1 Trece
  • De la trenuri de scurtă distanță la trenuri de lungă distanță, Eurail sprijină toate călătoriile cu trenul din regiunea europeană în țările pe care le deservește
  • Când călătoriți cu Eurail, asigurați-vă că vă verificați ceasul, deoarece unele țări au fus orar diferit
  • În prezent, majoritatea abonamentelor Eurail sunt compatibile cu dispozitivele mobile.

 

Despre Eurail

Eurail Global Pass este un serviciu care conectează cu trenul multe țări europene, Legăturile sunt din toată Europa, dar inclusiv Elveţia Turcia, și alții câțiva. in Europa, puteți găsi orașe precum Paris și Lille în Franța, Bruxelles, și Anvers în Belgia, și Rotterdam și Amsterdam în Țările de Jos care sunt incluse în Eurail Global Pass – În întregime 33 ţările şi 35 căile ferate sunt incluse în Eurail Global Pass.

De asemenea, poți ajunge cu trenul și în Bosnia și Marea Britanie, este disponibil și pentru destinații sezoniere. Toate trenurile care sunt acceptate de Eurail Global Pass nu costă mai mult decât achiziția inițială a permisului.

The Eurail Global Pass trenurile suportate circulă până la 320 km pe oră pe liniile de tren de mare viteză și pe liniile regionale regulate. De când Eurail a început să opereze în 1959, au fost construite linii noi în fiecare țară în care operează (Eurail este activ în 33 tari diferite) reducerea timpilor de călătorie cu mașina și a poluării pe continent. Ulterior, Eurail a lansat și produse Interrail și, de asemenea, servicii Pass pentru fiecare țară.

 

what is eurail

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta Bilete Eurail Global Pass

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

 

Informații de top pentru a obține biletul Eurail Global Pass

Numărul 1: Comandați Eurail Global Pass cât de mult puteți în avans

Eurail Global Pass poate fi folosit până la 11 luni de la cumpărare. Puteți rezerva un permis de tren în avans cu Eurail Pass pentru a vă asigura că aveți un permis de tren valid & bilet pentru trenurile cu care doriți să călătoriți (viteza mare, trenurile de noapte, și rute populare). Vă recomandăm să faceți acest lucru cu cât mai mult timp în avans.

Numărul 2: Călătoriți cu Eurail Global Pass în perioadele de vârf

Prețurile biletelor Eurail Global Pass sunt aceleași în perioadele de vârf, la începutul iernii, si chiar si pe timpul iernii. Dar Eurail are uneori promoții pe care le punem la dispoziție clienților noștri. Dar în perioadele de vârf, ai trenuri mai silențioase și mai multe locuri disponibile, biletele la mijlocul zilei emise de Eurail Global Pass sunt mai ușor de găsit sau seara târziu, pe parcursul sarbatorile publice si, de asemenea, in perioada sarbatorilor scolare locurile Eurail Global Pass și disponibilitatea scad.

Numărul 3: Comandați Global Rail Pass prin Eurail când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Eurail Global Pass este întotdeauna la mare căutare și în prezent, numai compania Eurail oferă acele abonamente care sunt disponibile în 33 tari diferite, prin urmare, nu există concurență. Eurail fiind singura companie care oferă acest produs special pentru atât de multe rute feroviare în toată Europa și nu numai, a impus anumite restricții. Depinde de tariful pe care îl cumpărați dacă poate fi schimbat, Unele permise nu pot fi schimbate sau rambursate, dar uneori poți găsi în cazuri extreme forumuri pe internet în care îți poți vinde Pass la mâna a doua. Asa de, Recomandare Salvați un tren pentru Călătorie Eurail este să rezervați când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie.

Numărul 4: Cumpărați abonamentele Eurail pe Save A Train

Salvați un tren are cele mai mari oferte de bilete de tren din Europa și din întreaga lume – și, de asemenea, Eurail Global Pass și abonamente pentru țări specifice, și din cauza puterii noastre, găsim cele mai bune treceri Eurail. Suntem conectați la mulți operatori și surse feroviare, iar algoritmii noștri tehnologici vă oferă întotdeauna cele mai bune abonamente Eurail și uneori există promoții.

 

Comandați Eurail Global Pass

 

Cât costă biletele Eurail Global Pass?

Prețurile biletelor pot începe la 195 € pentru timpul de promovare, dar poate ajunge până la 911 €. Prețuri Eurail Global Pass depinde de clasa pe care o alegeți. Iată un tabel rezumativ al prețurilor medii pe clasă, dar puteți călători în continuare în cadrul 33 țările în care permisul este valabil:

2Clasa a II-a 1st Clasa
4 Zile dintr-o lună 195 € 248 €
5 Zile dintr-o lună 225 € 284 €
7 Zile dintr-o lună 266 € 338 €
10 Zile înăuntru 2 Luni 318 € 405 €
15 Zile 352 € 448 €
22 Zile 412 € 523 €
1 Lună 533 € 676 €
2 Luni 580 € 738 €
3 Luni 718 € 911 €

* Eurail Global Pass este vândut numai nerezidenților din UE.

 

De ce este mai bine să iei oferta Eurail Pass, și nu călătoriți cu avionul?

1) Avantajul călătoriilor cu Eurail și trenul este că mergi și ajungi direct în centrul orașului în oricare dintre orașele din care călătorești, acest lucru este foarte unic trenurilor, deci dacă antrenați călătoriile de la Paris, Berlin, Milano, Viena, Istambul, Praga sau Zurich, acesta este un avantaj major pentru Trenuri. Cand vine vorba de Prețuri Eurail Rail Pass, variază dar dacă intenționați să călătoriți câteva zile și în mai multe orașe, Prețurile Eurail Pass câștigă întotdeauna. Dacă vă place să călătoriți fără probleme, Eurail și Trenurile sunt pentru tine!

2) Călătoria cu avionul are proceduri de securitate a aeroportului, și asta înseamnă că trebuie să fiți cel puțin 2 cu câteva ore înainte de plecarea programată, cu Eurail și Trenuri în general trebuie să fii mai puțin de 1 cu o oră înainte (Dacă nu este vorba de trenuri Eurostar sau de noapte cu control pașapoarte, și atunci ai nevoie de mai sus 1 O oră înainte de plecare). Tot cu zboruri, trebuie să faceți naveta spre aeroport din centrul orașului. Deci, dacă socotești întregul timp al călătoriei, Eurail & Trenurile câștigă întotdeauna în timpul total de călătorie.

3) Uneori prețurile trenurilor sunt mai mari decât cele ale unui avion pe valoarea nominală a biletului, dar comparația ar trebui să includă, cât te costă să iei orice mijloc de transport la aeroport, în afară de asta, în unele cazuri, mai aveți timp liber când călătorind cu trenurile cu Eurail, și în sfârșit cu Eurail & Trenuri nu ai taxe pentru bagaje și poți aduce cu tine o cantitate nelimitată de valize.

4) Avioanele sunt unul dintre motivele poluării mai mari a planetei noastre, la nivel de comparație, trenurile sunt mult mai ecologic, și dacă comparați avionul cu călătoria cu trenul, călătoria cu trenul este cu 20 de ori mai puțin poluator de carbon decât avioanele.

train vs airplane

 

Comandați Eurail Global Pass

 

Care sunt diferențele dintre clasa I și a II-a și diferitele variante ale Eurail Global Pass?

Trenurile care sunt susținute de Eurail Global Pass au mai multe servicii de clasă care sunt construite pentru orice buget, și orice tip de călător, indiferent dacă ești senior/adult/tiner sau bogat sau doar călător cu buget de agrement sau ambele 🙂

  • Tineretul devine 25% reducere și Senior 10%.

2Abonamente Eurail de clasa a II-a:

The Eurail Global Pass clasa a II-a este cel mai ieftin dintre toate permisele și tarifele disponibile. Cel mai bine este să comandați acest abonament de tren în avans, deoarece abonamentul Eurail de clasa a 2-a poate fi un preț foarte mic în comparație cu alte alternative. Călătorii care dețin un abonament Eurail de clasa a 2-a pot lua 2 valize + 2 bagaj de mână gratuit și uneori chiar mai mult (cu siguranță mai mult decât poți transporta la bordul unei companii aeriene). Pasagerii de pe Eurail clasa a 2-a se pot bucura, de asemenea, de WiFi gratuit în trenurile care îl acceptă și de selectarea locurilor. 2Abonamentul Eurail de clasa nd este uneori nerambursabil, așa că verificați condițiile.

1Abonamente EuRail clasa st:

Această clasă de trecere (1Sf) este mai scump decât clasa a 2-a desigur, acest tip de bilet Eurail Global Pass clasa I, cel 1Abonament Eurail clasa st oferă servicii suplimentare. Pe lângă avantajele Eurail Pass de clasa a II-a despre care am scris mai sus, Eurail Pass 1st Class oferă locuri mai frumoase, cu mai mult spațiu pentru picioare, pe unele țări și trenuri, reviste și ziare se oferă gratuit, și vi se servește o masă ușoară și băuturi la locul dvs. la bordul multor căi ferate care sunt susținute de acest permis. 1Biletele St Class Eurail Global Pass sunt modificabile uneori cu o taxă și alteori fără – in functie de tariful dvs.

 

Există un abonament Eurail Global Pass?

Într-un fel, Eurail Pass-urile sunt un abonament, din 3 zile de bilete gratuite dacă ați cumpărat permisul până la 3 luni de călătorie gratuită cu trenul dacă dețineți permisul potrivit.

Dar abonamentele diferite Eurail nu te fac să plătești în fiecare lună sau în fiecare an, sunt achiziționate o singură dată de fiecare dată.

 

Cu cât înainte de plecare?

Pentru a obține trenurile la care ați avut acces cu Eurail Pass și pentru a fi la timp, calea ferată vă recomandă să ajungeți cel puțin 30 cu câteva minute înainte de plecarea trenului (Cu excepția cazului în care călătoriți între țări care necesită controlul pașapoartelor și atunci trebuie să fiți cel puțin 1 cu oră înainte de plecare). Noi, cei de la Save A Train, deoarece am călătorit mult în Europa cu diverse trenuri care sunt susținute de Eurail, garantăm că este suficient timp și în cazul în care călătoriți în afara UE – ar putea fi o coadă la controlul pașapoartelor, dar nu va dura mult, vă puteți bucura, de asemenea, de magazine și de a obține acele elemente de care aveți nevoie pentru călătoria cu trenul să fie cât mai lină posibil.

 

Comandați Eurail Global Pass

 

Care este orarul trenurilor acceptate de Eurail?

Aceasta este o întrebare dificilă și una la care Salvați un tren poate răspunde în timp real, accesați pagina noastră de pornire și introduceți originea și destinația, și puteți găsi cele mai precise Eurail a acceptat orarele trenurilor Sunt, Există trenuri de dimineața devreme până seara târziu către oricare dintre rutele acceptate de Eurail și pe rutele cele mai ocupate, cum ar fi Paris la Londra sau Bruxelles la Paris sau Berlin la Frankfurt, ai trenuri care circulă la fiecare oră în jumătate de oră, trebuie doar să alegeți biletul de tren Eurail potrivit prin intermediul acestuia Aplicația Eurail Rail Planner care este confortabil pentru programul dvs. de călătorie.

 

Comandați Eurail Global Pass

 

Ce stații și țări sunt deservite de Eurail Pass?

33 Țările sunt deservite prin Eurail Global Pass:

Austria
Belgia
Bulgaria
Bosnia si Hertegovina
Republica Cehă
Croaţia
Danemarca
Estonia
Marea Britanie
Franţa
Finlanda
Ungaria
Germania
Grecia
Irlanda
Italia
Lituania
Luxemburg
Letonia
Macedonia de Nord
Muntenegru
Olanda
Norvegia
Polonia
Portugalia
România
Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Elveţia
Curcan

 

Fiecare gară din fiecare dintre țările de mai sus este deservită printre cele mai mari Paris Gare du Nord, Gara Centrală din Berlin, Gara Centrală din Istanbul, si multe altele. toate gările principale sunt în centrul orașelor. odată ce vă eliberați un bilet de tren prin intermediul aplicației pentru permise, intri în gară și poți ajunge pe peronul tău și poți călători cu trenul.

 

Întrebări frecvente Eurail

Ce ar trebui să aduc cu mine la Eurail Travel?

Este esențial să vă aduceți la călătoria cu Eurail, dar pe deasupra ar trebui să vă asigurați că aveți Eurail Global Pass sau alt document de călătorie cu permis, alt must-have este un pașaport valabil și este întotdeauna bine sa ai asigurare de calatorie.

Ce companie deține Eurail?

Nicio companie nu deține Eurail, Eurail face parte dintr-o coaliție de mai multe căi ferate, printre care SNCF, căile ferate belgiene SNCB, feroviare germane, și alți operatori feroviari europeni.

Întrebări frecvente Eurail despre Unde pot merge cu permisele Eurail?

După cum am menționat mai sus în secțiune “Ce stații și țări sunt deservite de Eurail” puteți călători cu Eurail Global Pass către toate gările din acestea 33 țări, Austria, Belgia, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Republica Cehă, Croaţia, Danemarca, Estonia, Marea Britanie, Franţa, Finlanda, Ungaria, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, și Turcia.

Va trebui să plătesc suplimentar pentru a mă urca în tren dacă am cumpărat Eurail Global Pass?

Pe trenurile regionale, raspunsul este nu, dar pe trenurile de mare viteză și pe trenurile de noapte, unele dintre ele ar trebui să cumpărați o rezervare de loc pentru o taxă suplimentară în avans, dar taxa este foarte mică în comparație cu cumpărarea unui bilet obișnuit fără Eurail Global Pass.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru trenurile Eurail Support?

Când ajungeți în gara și în zona desemnată, folosești biletul de tren obținut în aplicația Eurail și îl scanezi, atunci trebuie să treci printr-un control de securitate dacă călătorești în afara UE (în interiorul UE fără coadă de securitate – Trenurile Eurostar au coadă de securitate), apoi mergi spre trenul tău și pe drum ai mai multe magazine.

Ce servicii sunt pe trenurile susținute de Eurail?

Pe unele trenuri există un loc în tren care este dedicat băuturilor și alimentelor ușoare, Meniul include sandvișuri, fulgi de ciocolată, snacks-uri, tablete de ciocolata, cafea, ciocolată caldă, sau ceai. Puteți apoi mânca și bea în acest restaurant feroviar sau puteți lua ceea ce ați cumpărat înapoi pe scaun. Puteți folosi sloturi de alimentare lângă scaunul dvs. în trenurile mai noi.

Care este diferența dintre zilele de utilizare a diferitelor abonamente Eurail?

Sunt 2 tipuri de abonamente Eurail,

A. Eurail flexi pass – Un permis flexi este utilizabil pentru un anumit număr de zile de călătorie în perioada de valabilitate generală a acelui abonament feroviar.

B. Trecere continuă Eurail – Continuu (sau consecutive) abonamentele feroviare precum Eurail Global Pass, sunt valabile pentru un număr nelimitat de zile de călătorie cu trenul în intervalul de timp menționat pe permis.

Există internet WiFi în trenuri pe care îl puteți lua cu Eurail Global Pass??

Te poti bucura Internet WiFi gratuit în majoritatea trenurilor si se va mentiona cand intrati in cabina trenului, langa usa.

 

Dacă ai ajuns până departe, știți tot ce trebuie să știți despre diferitele tipuri de abonamente Eurail și sunteți gata să cumpărați abonamentul Eurail SaveATrain.com

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !