För en tågbiljett NU

Bästa pris Eurail Global Pass-biljetter

Här kan du hitta all information om Bästa pris Eurail Global Pass-biljetter och Eurail resepriser och fördelar.

 

ämnen: 1. Eurail med tåg Höjdpunkter
2. Om Eurail 3. Toppinsikter för att få Eurail Global Pass Ticket
4. Hur mycket kostar biljetter till Eurail Global Pass 5. Varför är det bättre att ta Eurail Pass-erbjudandet, och inte resa med flygplan
6. Vilka är skillnaderna mellan 1:a och 2:a klasser och de olika varianterna av Eurail Global Pass 7. Finns det ett Eurail Global Pass-abonnemang
8. Hur länge innan avresan ska komma 9. Vad är de Eurail-stödda tågscheman
10. Vilka stationer och länder betjänas av Eurail Global Pass 11. Eurail Global Pass FAQ

 

Eurail med tåg Höjdpunkter

  • Eurail-företaget lanserades i 1959
  • Eurail är en av de största förespråkarna för tågresor globalt och hjälper till att förenkla resor runt Europa för många turister
  • Till skillnad från traditionella tågbiljetter, Eurail Global Pass fungerar på 33 olika länder järnvägsoperatörer i 1 Passera
  • Från korta tåg till långväga tåg, Eurail stödjer alla tågresor i den europeiska regionen i de länder som den betjänar
  • Se till att kontrollera din klocka när du reser med Eurail, eftersom vissa länder har en annan tidszon
  • Nuförtiden är de flesta Eurail-pass mobilvänliga.

 

Om Eurail

Eurail Global Pass är en tjänst som förbinder många europeiska länder med tåg, Anslutningarna är från hela Europa, men även inklusive Schweiz Turkiet, och flera andra. i Europa, du kan hitta städer som Paris och Lille i Frankrike, bryssel, och Antwerpen i Belgien, och Rotterdam och Amsterdam i Nederländerna som ingår i Eurail Global Pass – Allt som allt 33 länder och 35 Järnvägar ingår i Eurail Global Pass.

Också, du kan ta tåg i Bosnien och Storbritannien också, den finns också tillgänglig för säsongsbestämda destinationer. Alla tåg som stöds av Eurail Global Pass kostar inte mer än det första köpet av Pass.

De Eurail Global Pass stödda tåg färdas på upp till 320 km i timmen även på höghastighetstågslinjer och vanliga regionala linjer. Sedan Eurail började verka i 1959, nya linjer har byggts i varje enskilt land det är verksamt i (Eurail är verksamt inom 33 olika länder) minska restiderna med bil och föroreningarna på kontinenten. Eurail lanserade senare också Interrail-produkter och även land-för-land-baserade Pass-tjänster.

 

what is eurail

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter Eurail Global Pass-biljetter

Spara en tåg iPhone-app

Spara en tåg Android-app

 

 

Toppinsikter för att få Eurail Global Pass Ticket

siffra 1: Beställ ditt Eurail Global Pass i förväg så mycket du kan

Eurail Global Pass kan användas upp till 11 månader efter köpet. Du kan boka ett tågkort i förväg med Eurail Pass för att se till att du har ett giltigt tågkort & biljett på de tåg du vill åka med (hög hastighet, nattåg, och populära rutter). Vi rekommenderar att du gör detta så långt i förväg som möjligt.

siffra 2: Res med Eurail Global Pass under lågtrafik

Eurail Global Pass-biljettpriserna är desamma under lågtrafik, i början av vintern, och även under vintern. Men Eurail har ibland kampanjer som vi gör tillgängliga för våra kunder. Men under lågtrafik, du har tystare tåg och fler platser tillgängliga, mitt på dagen biljetter utfärdade av Eurail Global Pass är lättare att hitta eller sena kvällar, under allmänna helgdagar och även under skolhelgen platser i Eurail Global Pass och tillgängligheten minskar.

siffra 3: Beställ ditt Global Rail Pass med Eurail när du är säker på ditt reseschema

Eurail Global Pass är alltid efterfrågat och för närvarande, endast Eurail-företag erbjuder de pass som är tillgängliga i 33 olika länder, därför, det finns ingen konkurrens. Att Eurail är det enda företaget som erbjuder denna speciella produkt för så många järnvägslinjer över hela Europa och utanför har satt vissa restriktioner. Det beror på priset du köper om det går att byta, Vissa pass kan inte bytas ut eller återbetalas, men ibland kan du i extrema fall hitta forum på internet där du kan sälja ditt Pass begagnat. Så, Spara en tågrekommendation för Eurail-resor är att boka när du är säker på ditt resplan.

siffra 4: Köp dina Eurail-kort på Save A Train

Save A Train har de största erbjudandena av tågbiljetter i Europa och över hela världen – och även Eurail Global Pass och Specifika länder Pass, och på grund av vår kraft, vi hittar de bästa Eurail-passen. Vi är anslutna till många järnvägsoperatörer och källor och våra teknikalgoritmer ger dig alltid de bästa Eurail-passen och ibland finns det kampanjer.

 

Beställ Eurail Global Pass

 

Hur mycket kostar biljetter till Eurail Global Pass?

Biljettpriserna kan börja kl 195 € på kampanjtid men kan nå så högt som 911 €. Eurail Global Pass-priser beror på vilken klass du väljer. Här är en sammanfattningstabell över de genomsnittliga priserna per klass men du kan fortfarande resa inom 33 länder där passet är giltigt:

2andra klass 1st klass
4 Dagar inom en månad 195 € 248 €
5 Dagar inom en månad 225 € 284 €
7 Dagar inom en månad 266 € 338 €
10 Dagar inom 2 månader 318 € 405 €
15 dagar 352 € 448 €
22 dagar 412 € 523 €
1 Månad 533 € 676 €
2 månader 580 € 738 €
3 månader 718 € 911 €

* Eurail Global Pass säljs endast till personer som inte är bosatta i EU.

 

Varför är det bättre att ta Eurail Pass-erbjudandet, och inte resa med flygplan?

1) Fördelen med Eurail och tågresor är att du åker och kommer direkt till centrum i någon av de städer som du reser från, detta är något som är mycket unikt för tåg, så om du tåg resa från Paris, Berlin, Milano, wien, istanbul, Prag eller Zürich detta är en stor fördel för tåg. När det kommer till Eurail Rail Pass-priser, det varierar men om du planerar att resa i flera dagar och till flera städer, Eurail Pass-priser vinner alltid. Om du gillar smidig resa, Eurail och tåg är för dig!

2) Att resa med flygplan har säkerhetsförfaranden på flygplatsen, och det betyder att du måste vara åtminstone 2 timmar före din planerade avgång, med Eurail och tåg i allmänhet behöver du vara mindre än 1 timme i förväg (Såvida det inte är Eurostar eller Nattåg med passkontroll, och då behöver du ovan 1 En timme före avgång). Även med flyg, du måste pendla till flygplatsen från centrum. Så om du räknar hela resetiden, Eurail & Tåg vinner alltid i total restid.

3) Ibland är tågpriserna högre än med flygplan på biljettens nominella värde, men jämförelsen bör inkludera, hur mycket det kostar dig att ta något transportmedel till flygplatsen, förutom i vissa fall får du också fritid när resa med tåg med Eurail, och sist med Eurail & Tåg du har inga bagageavgifter och du kan ta med dig ett obegränsat antal resväskor.

4) Flygplan är en av anledningarna till den högre föroreningen av vår planet, på en jämförelsesnivå, tåg är mycket mer miljövänligt, och om du jämför flygplan med tågresor, tågresor är 20x mindre koldioxidförorenare än flygplan är.

train vs airplane

 

Beställ Eurail Global Pass

 

Vilka är skillnaderna mellan 1:a och 2:a klasser och de olika varianterna av Eurail Global Pass?

Tåg som stöds av Eurail Global Pass har flera klasstjänster som är byggda för alla budgetar, och alla typer av resenärer, oavsett om du är senior/vuxen/ungdom eller förmögen eller bara en fritidsbudget eller både och 🙂

  • Ungdom får 25% rabatt och Senior 10%.

2nd Class Eurail-kort:

De Eurail Global Pass 2:a klass är det billigaste av alla tillgängliga pass och priser. Det är bäst att beställa detta tågkort i förväg eftersom 2:a klass Eurail Pass kan vara mycket lågt pris jämfört med andra alternativ. Resenärer som innehar ett 2:a klass Eurail Pass kan ta 2 resväskor + 2 handbagage gratis och ibland ännu mer (säkert mer än du kan ta med dig ombord på ett flygbolag). Passagerare på Eurail 2:a klass kan också njuta av gratis WiFi på tåg som stöder det och sittval. 2nd Class Eurail pass är ibland ej återbetalningsbart så kontrollera villkoren.

1st Class EuRail Pass:

Denna passklass (1st) är dyrare än 2:a klass förstås, denna Eurail Global Pass 1:a klass biljetttyp, de 1st Class Eurail Pass erbjuder ytterligare tjänster. Förutom fördelarna med 2:a klass Eurail Pass som vi skrev om ovan, Eurail Pass 1st Class erbjuder snyggare säten med mer benutrymme, på vissa länder och tåg, tidskrifter och tidningar ges gratis, och du får serverad en lätt måltid och dryck till din plats ombord på många av järnvägarna som stöds av detta pass. 1st Class Eurail Global Pass-biljetter är modifierbara ibland mot en avgift och ibland utan – beroende på din biljett.

 

Finns det ett Eurail Global Pass-abonnemang?

På ett sätt, Eurail Pass är ett abonnemang, från 3 dagar med gratisbiljetter om du köpt passet till upp till 3 månaders gratis tågresor om du håller rätt pass.

Men Eurail olika pass gör att du inte betalar varje månad eller varje år, de är 1-gångsköp varje gång.

 

Hur länge innan avresan ska komma?

För att få dina tåg som du fick tillgång till med ditt Eurail Pass och komma i tid, järnvägen rekommenderar att du anländer åtminstone 30 minuter innan ditt tåg avgår (Såvida du inte reser mellan länder som kräver passkontroll och då behöver du vara minst 1 timme före avgång). Vi på Save A Train sedan vi rest mycket i Europa på olika tåg som stöds av Eurail garanterar att detta är tillräckligt med tid och om du reser utanför EU – det kan vara kö till passkontrollen men det kommer inte att dröja länge, Du kan också njuta av butikerna och få de saker du behöver för tågresa för att vara så smidig som möjligt.

 

Beställ Eurail Global Pass

 

Vad är de Eurail-stödda tågscheman?

Detta är en tuff fråga och en som Save A Train kan svara i realtid, gå till vår hemsida och skriv in ditt ursprung och destination, och du kan hitta det mest exakta Eurail stödde tågscheman det finns, Det går tåg från tidigt på morgonen till sent på kvällen till någon av Eurail-stödda rutter och på de mest trafikerade sträckorna som Paris till London eller Bryssel till Paris eller Berlin till Frankfurt, du har tåg igång varje timme och halvtimme, du behöver bara välja rätt Eurail-tågbiljett via den Eurail Rail Planner App som är bekvämt för ditt reseschema.

 

Beställ Eurail Global Pass

 

Vilka stationer och länder trafikeras av Eurail Pass?

33 Länder betjänas via Eurail Global Pass:

Österrike
Belgien
bulgarien
Bosnien och Hercegovina
Tjeckien
kroatien
Danmark
estland
Storbritannien
Frankrike
finland
Ungern
Tyskland
grekland
irland
Italien
litauen
luxemburg
lettland
North Makedonien
Montenegro
nederländerna
Norge
polen
Portugal
rumänien
Serbien
Slovakien
slovenien
Spanien
Sverige
Schweiz
Kalkon

 

Varje järnvägsstation i vart och ett av ovanstående länder betjänas bland de största Paris Gare du Nord, Berlins centralstation, Istanbuls centralstation, och många fler. alla huvudstationer ligger i centrum av städerna. när du utfärdar en tågbiljett till dig själv via appen för passen, du går in på stationen och kan komma fram på din tågperrong och tågresor.

 

Eurail FAQ

Vad ska jag ta med mig till Eurail Travel?

Det är viktigt att ta med dig själv till din Eurail-resa, men utöver det bör du se till att du har ditt Eurail Global Pass eller annat passresedokument med dig, ett annat måste-ha är ett giltigt pass och det är alltid bra att ha en reseförsäkring.

Vilket företag äger Eurail?

Inget företag äger Eurail, Eurail är en del av en koalition av flera järnvägar, bland dem SNCF, den belgiska järnvägen SNCB, Tyska järnvägen, och andra europeiska järnvägsoperatörer.

Eurail FAQ om Vart kan jag åka med Eurail-kort?

Som nämnts ovan i avsnittet “Vilka stationer och länder trafikeras av Eurail” du kan resa med Eurail Global Pass till alla järnvägsstationer i dessa 33 länder, Österrike, Belgien, bulgarien, Bosnien och Hercegovina, Tjeckien, kroatien, Danmark, estland, Storbritannien, Frankrike, finland, Ungern, Tyskland, grekland, irland, Italien, litauen, luxemburg, lettland, North Makedonien, Montenegro, nederländerna, Norge, polen, Portugal, rumänien, Serbien, Slovakien, slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, och Turkiet.

Kommer jag behöva betala extra för att gå ombord på tåget om jag köpte Eurail Global Pass?

På regionaltåg, svaret är nej, men på höghastighetståg och nattåg, några av dem skulle du behöva köpa en platsreservation mot en extra avgift i förväg, men avgiften är väldigt låg jämfört med att köpa en vanlig biljett utan Eurail Global Pass.

Vilka är ombordstigningsprocedurerna för Eurail Support-tåg?

När du kommer till tågstationen och det angivna området, du använder din tågbiljett från Eurail-appen och skannar den, då måste du genomgå en säkerhetskontroll om du ska resa utanför EU (inom EU ingen säkerhetskö – Eurostar-tåg har säkerhetskö), sedan går du till ditt tåg och på vägen har du flera butiker.

Vilka tjänster finns på Eurail-stödda tåg?

På vissa tåg finns en plats på tåget som är tillägnad dryck och lättare mat, På menyn finns smörgåsar, chokladbitar, snacks, chokladkakor, kaffe, varm choklad, eller te. Sedan kan du äta och dricka i denna restaurangståg eller ta det du köpte tillbaka till din plats. Du kan använda kraftluckor bredvid din plats på de nyare tågen.

Vad är skillnaden mellan användningsdagarna för olika Eurail-kort?

Det finns 2 typer av Eurail-pass,

A. Eurail flexi pass – Ett flexipass är användbart för ett visst antal resdagar inom den totala giltighetstiden för det järnvägskortet.

B. Eurail Continuous pass – Kontinuerlig (eller i följd) järnvägspass som Eurail Global Pass, är giltiga för obegränsade tågresdagar under den tidsram som anges på passet.

Finns det trådlöst internet inuti tågen som du kan ta med Eurail Global Pass?

Du kan njuta Gratis WiFi internet på de flesta tåg och det kommer att nämnas när du går in i tågets hytt, bredvid dörren.

 

Om du nådde så långt, du vet allt du behöver veta om dina Eurail olika typer av pass och du är redo att köpa ditt Eurail Pass vidare SaveATrain.com

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tåg

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logotyp

Eurail

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !