Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 04/06/2021)

Europeiska länder älskar att fira sina helgdagar — speciellt de som ser en hel del turister. Planerar du för att se ett av dessa länder under deras nationella helgdagar? Om så är fallet, det finns många sätt att gå med i festligheterna!

Du har även ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om att landets historia. Upplever lokal stolthet kan leda till att du uppskattar att landet och dess folk ännu mer. Låt oss ta en titt på den 5 bästa nationella helgdagar i Europa:

 

Drottningens Officiella Födelsedag, Storbritannien

Kung George II var den härskare som etablerade tradition av att fira kungen fyller år 1748. Sedan dess, storbritannien har firat födelsedag av sin monark. i alla fall, de har ändrat datum ett par gånger. Nu firar de Queen's Officiell födelsedag den andra lördagen i juni. Om du är i England under den tiden, du kan se drottningens Födelsedag Paraden. Ceremonin är också känd som Trooping Färg.

Amsterdam Till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

* Bilden i Bloggen har bilden för Drottningen’s Officiella födelsedagsfirande

 

Republikens Dag, Italien

Italienarna att fira Republikens dag den 2: a juni, som är en tradition som de startade 1946. Rösta för att avskaffa monarkin, Italienare banade väg för sin republik. i alla fall, de flyttade firandet datum för den första lördagen i juni i 1977. De var oroliga för att det ursprungliga datumet återspeglas negativt på deras ekonomi. De bara återgå till den gamla datum i 2001. Det finns massor av fester att bevittna hela Italien på Republikens Dag. Den mest spektakulära synen är flyover vid Italienska flygvapnet.

Florens till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

Florens till Pisa Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

 

Nationaldagen, Sverige

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Svenskarna firar sin nationaldag den 6 juni. Det är en kärleksfull tillfälle för hela landet. De etablerade deras Flagga firandet i 1916, och nu är det en dag med nöje och avkoppling. Det finns musik konserter, festivaler, och olika aktiviteter som du kan delta i. Det är också den dag när nya Svenskar officiellt få sina medborgarskap. Sverige ser till att alla känner sig välkomna på flaggdagen!

 

Nationaldagen, Frankrike

Bastille Day in France celebrations

 

När det kommer till franska, en dag fylld av nationell stolthet är den 14 juli. Det markerar årsdagen av stormningen av Bastiljen. Det var en viktig händelse i den franska Revolutionen 1789. Det har varit en militär parad för att fira att det nästan varje år sedan 1880. Det’s en fantastisk syn att se! i alla fall, det finns gott om andra fester att se också. Nationaldagen är en bra tid för att vara i Frankrike, och att föredra i Paris.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Nationaldagen, Schweiz

Swiss National Dag är 1 augusti. Det firar dagen då de tre grundarkantonerna i Schweiz förenade i 1291. Den Schweiziska ta deras nationaldag på allvar. En av viktiga händelser är ett tal från rektor eller andra högt uppsatta tjänstemän. Det’s också en parad i Zürich. Du kan delta i festligheterna i andra städer också. Till exempel, schweiziska kärlek deras landsbygden holiday retreater. Skidorter är en första-klass platsen att vara under en Nationell Dag.

Nationella helgdagar i Europa är ett bra tillfälle att lära sig mer om historien av den nation du besöker. Det är också alltid en dag fylld med roliga aktiviteter och parader.

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

 

Planerar en Semester i Europa på en av dessa Nationella Helgdagar? Boka Tåg Biljetter och njut!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg 5 Bästa Nationella Helgdagar i Europa på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)