Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 27/08/2021)

För alla angelägna resenärer ute som letar efter platser i Europa nås med tåg eftersom du hellre omfamna glädjen av en tågresor spänningen än ett flygplan, här är en bit av goda nyheter kommer du att älska. Europeiska tågresor rider dagligen i hjärtat på de stora städerna, så att du kan uppleva Europas underverk utan att bryta banken samtidigt njuta av den unika upplevelsen av en tågresa.

 

Här är några bra platser i Europa nås med tåg:

Strasbourg (Frankrike)

Detta tåg kommer att pågå i ungefär 5 timmar och kostar ca £ 168 för en returbiljett. Om du har andra tankar om att besöka Frankrike, här är varför du bör släppa den negativa attityd. Få din tågbiljett sorteras och huvudet mot denna underbara land. Först och främst, Franska kvinnor är vackra. Andra, maten är utmärkt, och vin allt de säger att det är - dyrt men värt det. Det land som framgångsrikt förenar galliska och tyska influenser är överlägset en av de mest spektakulära upplevelser du får se i en livstid. Av alla platser i Europa att nå med tåg, Strasbourg kommer att få dig att svimma, och du kommer att ta selfies framför super dramatisk Strasbourg katedral.

Paris till Strasbourg Tåg

Luxemburg till Strasbourg Tåg

Antwerpen till Strasbourg Tåg

Basel till Strasbourg Tåg

 

 

köln (Tyskland)

Ta en bok du vill läsa i ca 5.30 timmar eftersom det är hur lång tid det tar dig att komma till Köln. För att besvara din fråga direkt: ja, du ska byta tåg i Bryssel. Returbiljett kostar £ 177, men det är värt det. Varför? Eftersom detta är, utan tvekan, den mest attraktiva staden i Tyskland; regally sitter på floden Rhen, Köln ser fantastisk under hela året. Är du en foodie? Du kommer att älska restauranger längs vattnet dra av Am Frankenturm! Också, kolla in Museum Ludwig för en blick på superb modern konst.

Frankfurt till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Wien till Köln Tåg

Stuttgart till Köln Tåg

 

Köln är bland våra 4 Underrated platser i Europa att nå med tåg

Rotterdam (nederländerna)

Rotterdam är en av de bästa platserna i Europa nås med tåg. Du rida i cirka fyra timmar, och kommer att ha en förändring av tåg i Bryssel. Du ska inte spendera mer än £ 185 på din returbiljett. Rotterdam har länge haft ett slags negativ rykte på grund av sin tråkiga port med idel kranar och transportbehållare. Nyligen, det skaka av det rykte och få turister att se den i ett helt nytt ljus. Vid den här tiden, Du kommer att älska staden för sin konstnärliga guldgruva, museet Boijmans Van Beuningen som kör spektrumet från Brueghel den äldre till Salvador Dali. Det finns så mycket att se och uppleva här, och det faktum att Rotterdam kan nås med tåg är bara ett annat plus.

Dessutom, på vägen där du kommer att se den berömda tulpan fälten, detta kommer definitivt att ta dig till staden med en fantastisk atmosfär.

Bryssel till Rotterdam Tåg

Antwerpen till Rotterdam Tåg

Berlin till Rotterdam Tåg

Hannover till Rotterdam Tåg

 

 

Vår sista pick på “Platser i Europa att nå med tåg” är – Antwerpen (Belgien)

Det snabbaste sättet att komma till Antwerpen är genom att resa cirka fyra timmar med tåg och byta tåg i Bryssel. Du betalar inte över £ 87 för en otrolig returbiljett. Trots sin konstiga läge (staden är på gränsen mellan Belgien och Nederländerna), Antwerpen är, konstigt nog, super att nå med tåg. Du kan även köpa en ”Alla belgiska Station” biljett via Eurostar och få var som helst i landet, Antwerp ingår - till samma pris som en tur till Bryssel. Antwerpen kommer att bli mycket intressant för alla diamant älskare: Antwerpen, Belgien stolt på sin Diamond District som ståtar med att vara den stad där några av de mest enastående skär, putsning, och handel med diamanter / ädelstenar sker.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Breda till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Köln till Antwerpen Tåg

 

Kontakta Spara A Train att boka din resa tåg till platser i Europa nås med tåg och vi kommer att befria dig från några dyra bokningsavgifter, komplicerade bokningsförfaranden, och omöjliga priser. Vi har dig täckt varje steg på vägen. Och, när allt är sorterade – se till att du njuta av din tåg rider och destination, ta många foton, och låt oss veta hur allt gick!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)