Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 03/12/2021)

Det första folk tänker när du undrar vad är det snabbaste sättet att resa i Europa flyger. Men vi skulle inte håller! Medan den verkliga flygande kan vara snabbare, det finns inget långsammare än flygplatser för att begränsa mängden restid du faktiskt spara. Det slutar också upp att vara dyrare när du faktor i enheten som krävs för att komma till flygplatserna, för! Inte ens komma igång på överbelastade vägar, humongous terminaler, de ändlösa raderna att checka in och passera säkerhets, och bagage anspråk förseningar vid ankomsten alla lägga upp!

Jag tror att vi alla kan enas om att bussresor är en no-no! Speciellt när man jämför med den komfort som du får med tåg. Inte övertygad ännu om vad är det snabbaste sättet att resa i Europa ännu? Läs vidare!

 

Vad är det snabbaste sättet att resa i Bryssel:

trains are the quickest mode of travel

 

Bästa sättet att resa från Bryssel är med tåg. Biljetter kan bokas via Save A Train inom några minuter utan dolda avgifter. Bryssel är en fascinerande plats med fantastisk arkitektur och fascinerande historia packas i varje gata och gränd.

Bryssel har verkligen något för alla och erbjuder europeiska häftklamrar såsom konst och arkitektur vid sidan av mer ovanliga sevärdheter. Inte besöker Bryssel om du är på en diet som frites, musslor, och öl kommer snart har du hänge. Den bästa delen om Bryssel är att det är också super nås med tåg och du kan besöka andra städer i Europa snabbt och enkelt. Vi räknade åt dig 😉

 

Res från Bryssel till Paris

Resan från Bryssel till Paris kan fyllas med tåg på knappt 1:30 h. Frekventa direkta tåg avgår från Bryssel kommer till Paris’ Gare du Nord hela dagen. Flyg från Bryssel till Paris’ Charles de Gaulle Airport tar över 5 timmar när flygplats väntetider tas hänsyn.

Res från Bryssel till London

Resan från Bryssel till London kan fyllas i på drygt 2 timmar. Den snabbaste metoden för transport reser med tåg, med täta direkta Eurostar tåg som anländer i Londons St Pancras station hela dagen. Flyg från Bryssel till London Heathrow Airport ta över 5 timmar när flygplats väntetider anses.

Res från Bryssel till Amsterdam

reser från Bryssel till Amsterdam tar knappt 2 timmar med tåg. Frekventa direkttåg anländer till Amsterdams centralstation hela dagen. Flyg från Bryssel till Amsterdam Schiphol Flygplats ta över 5 timmar när flygplats väntetider tas hänsyn.

Res från Bryssel till Lyon

Resan från Bryssel till Lyon tar ungefär 3:30 h. Den snabbaste transportsättet reser med tåg, med täta direkttåg anländer i Lyon hela dagen. Flyg från Bryssel till Lyon tar knappt 6 timmar när flygplatstransite och väntetider ingår.

Res från Bryssel till Frankfurt

Det tar drygt 3 timmar att resa med tåg från Bryssel till Frankfurt. Direkta tåg anländer i Frankfurt ofta under dagen. I jämförelse, flyg från Bryssel till Frankfurt ta över 5 timmar när flygplatstransittiden beaktas.

Vad är det snabbaste sättet att resa i Frankrike:

the quickest mode of travel to Paris

Som inte älskar Frankrike? Vi har skrivit otaliga bloggar på de bästa delarna av Frankrike. Från tips för att resa med tåg från Paris till Nice till där du kan hitta de bästa pommes frites i Frankrike eller Michelin Star restauranger i Frankrike om du föredrar. I grund och botten, du ska vill komma dit så fort som möjligt! Det snabbaste sättet att komma dit? Med tåg naturligtvis!

Tåg resa i Frankrike är det mest effektiva sättet att gå från Paris till andra städer i Frankrike. Res från Paris till södra Frankrike-om än lite dyr, görs bäst med tåg; Flygplan och tåg priserna är vanligtvis jämförbar, men tågresor är mycket mindre krångel.

Samtidigt reser med buss eller cykla-aktie är billigare, det antal timmar det skulle ta bara inte praktiskt. Det snabbaste sättet att resa i Europa är alltid med tåg, och ta sig runt Frankrike är inte annorlunda!

 

Här är tidsbesparande exempel:

Amsterdam till Paris

Resan från Amsterdam till Paris kan fyllas i ungefär 3.5 timmar. Det snabbaste sättet att resa är en höghastighetståg, med täta direkttåg anländer till Amsterdam Centraal Station hela dagen. Flyg från Paris’ Charles de Gaulle Airport till Amsterdams flygplats Schiphol tar ungefär 4 timmar när terminalen väntetider anses.

Res från London till Paris

Du kan slutföra resan mellan Storbritannien och de franska huvudstäderna i drygt 2 timmar. Det snabbaste sättet att resa är ett höghastighetståg från St. Pancras station. Du hittar ofta direkta tåg anländer i Paris’ Gare du Nord hela dagen. Flyg från London till Paris ta ungefär 4 timmar när flygplats väntetider anses.

Vad är det snabbaste sättet att resa i Nederländerna:

windmill in the the Netherlands

Tåg resor är den bästa metoden för transport att ta sig från en stad till en annan i Nederländerna. Priserna är relativt billiga eftersom du kan boka en biljett via Save A Train -webbplatsen från Amsterdam till Rotterdam för ungefär 15 euro och Amsterdam till Haag (Haag Central) för cirka 11 euro.

 

Res från Amsterdam till Düsseldorf med tåg:

Det tar ungefär 2 timmar att resa mellan Amsterdam Dusseldorf med tåg. Frekventa direkttåg anländer till Centralstationen under hela dagen. Flyg från Düsseldorf till Amsterdams flygplats Schiphol ta över 3 timmar.

 

Siffror ljuger inte! De tidsbesparingar talar för sig själva! Det snabbaste sättet att resa i Europa med tåg. Huvud på över till vår Spara A Train webbplats att hitta de bästa priserna, inom sekunder!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)