För en tågbiljett NU

Billiga Trenitalia-tågbiljetter och resepriser

Här kan du hitta all information om Billiga Trenitalia-tågbiljetter och Trenitalia resor priser och fördelar.

 

ämnen: 1. Trenitalia med tåg Höjdpunkter
2. Om Trenitalia 3. Toppinblick för att få en billig Trenitalia-tågbiljett
4. Hur mycket kostar Trenitalia biljetter 5. Resvägar: Varför är det bättre att ta Trenitalia, och inte resa med flygplan
6. Vilka är skillnaderna mellan standardekonomi, Premie, Business and Executive på Trenitalia 7. Finns det ett Trenitalia-prenumeration
8. Hur länge innan Trenitalia avgår för att komma fram 9. Vad är Trenitalia-tågplanen
10. Vilka stationer betjänas av Trenitalia 11. Vanliga frågor om Trenitalia

 

Trenitalia med tåg Höjdpunkter

  • Företaget Trenitalia lanserades den 1 juni 2000.
  • I 2005, de röd pil 1000, Trenitalias snabbaste tåglinje lanserades. Den hastighet som Frecciarossa 1000 kommer till är 300 km per timme.
  • Den stora internationella tågrutten är mellan Genève och Milano och den tar 4 timmar ombord på Trenitalia.
  • Trenitalia driver långväga tågtjänster och anslutningar och regionala tåg till var som helst i Italien.

 

Om Trenitalia

Trenitalia höghastighetståg är en tjänst som förbinder norr till söder och öst till väst i Italien och även Italien med Schweiz, Frankrike, Österrike, och Tyskland.

De trenitalia tåg reser upp till 3oo km i timmen med höghastighetståglinjer.

På bara 3 timmar du kunde resa från Milan till Rom och från Milan till Bologna i 1 timme.

Trenitalia high-speed train

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter tåg biljetter till Trenitalia

Spara en tåg iPhone-app

Spara en tåg Android-app

 

Rädda ett tåg

Ursprung

Destination

Avgångsdatum

Återlämningsdatum (Valfri)

Vuxen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Toppinblick för att få en billig Trenitalia-tågbiljett

siffra 1: Boka dina Trenitalia-biljetter i förväg så mycket du kan

Trenitalia biljetter finns tillgängliga mellan 2 till 4 månader före avgångsdatumet. Att boka en Trenitalia-biljett i förväg garanterar att du får de billigaste biljetterna som är mycket begränsade. Tågbiljetter går upp i pris när du kommer nära resedagen, så för att spara pengar på ditt köp av tågbiljetter, beställ så mycket som möjligt i förväg.

siffra 2: Res med Trenitalia under lågtrafikperioder

Trenitalia-biljetter är billigare under öppetider, i början av veckan, och under dagen och mitten av veckan tågresor (tisdag, onsdag, och torsdag) erbjuder ofta de billigaste priserna. För de bästa priserna, ta inte Trenitalia-tåg tidigt på morgonen och tidigt på kvällen under veckan (på grund av många affärsresenärer). Undvik om möjligt att ta Trenitalia-tåg på fredag ​​och söndag kvällar (gynnsam för weekendresor) och under allmänna helgdagar och även under skolhelgen för vid dessa tillfällen priser på Trenitalia biljetter skyrocket.

siffra 3: Beställ dina biljetter till Trenitalia när du är säker på ditt resplan

Trenitalia-tågtjänsten är efterfrågad. Trenitalia Base-tågbiljett kan bytas ut och modifieras utan begränsning och Economy Standard-biljetten kan endast ändras en gång före tågets avresedatum. Du kan inte byta eller återbetala övriga Trenitalia-biljetter, men det finns forum på internet som du kan sälja din Trenitalia-biljett begagnad. Spara en tågrekommendation för Resor till Trenitalia är att boka när du är säker på ditt resplan.

siffra 4: Köp dina Trenitalia-biljetter på Save A Train

Save A Train har de största erbjudandena av tågbiljetter i Europa och över hela världen, vi hittar de billigaste Trenitalia-biljetterna. Vi är anslutna till många järnvägsoperatörer och våra teknologialgoritmer ger dig alltid den billigaste Trenitalia-biljetten i Italien med kombinationer av andra tågoperatörer till andra destinationer. Vi kan också hitta alternativ till Trenitalia-tåg.

Bari till Fasano biljetter

Taranto till Fasano biljetter

Milan till Florens biljetter

Venedig till Milan biljetter

 

Hur mycket kostar Trenitalia biljetter?

Trenitalia-biljettpriser kan till exempel börja vid 21 € vid kampanjtid men kan nå 97 € i sista minuten. Trenitalia biljettpriser beror på vilken klass du väljer och här är en sammanfattningstabell över genomsnittspriserna per klass för ett Rom-Neapel / Rom – Milano / Milano – Florens tågresor:

Enkelbiljett Rundresa
Standard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premie 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Företag 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Milan till Neapel biljetter

Florens till Neapel biljetter

Venedig till Neapel biljetter

Pisa till Neapel biljetter

 

Resvägar: Varför är det bättre att ta Trenitalia, och inte resa med flygplan?

1) Fördelen med Trenitalia-tåg börjar med det faktum att du kan åka och anlända direkt till centrum i någon av de städer du reser från. Säkert, detta är något som är mycket unikt för tåg, speciellt om du reser med tåg från Rom, Milano, florens, genever, eller Monaco, det är en stor fördel för Trenitalia. På grund av att resan går direkt till stadens centrum, du undviker trafikstockningar och det finns inget värre än att sitta fast i trafiken på semester.

När det gäller Trenitalia tågbiljetter prissättning, priserna tenderar att variera ganska ofta. Vissa kampanjer gör att du kan få billiga tågbiljetter, men under de sista dagarna före avresan, priserna blir högre så om du gillar smidig resa, Trenitalia är för dig!

2) Att resa med flygplan har säkerhetsförfaranden på flygplatsen. Det betyder att du måste vara minst 2 timmar före din planerade avgång. Med Trenitalia, du behöver bara anlända 30 minuter i förväg. Också, du måste pendla till flygplatsen från centrum. Så, om du räknar hela resetiden, Trenitalia vinner alltid i total restid och även i pris om du beräknar din tid som pengar.

3) Ibland är Trenitalia-biljettpriserna högre än med flygplan på ett biljettvärde, men jämförelsen bör innehålla hur mycket det kostar dig att ta något transportmedel till flygplatsen. Förutom, i vissa fall, du får också fritid när reser med Trenitalia-tåg och slutligen med Trenitalia, du har inte resväskor.

4) Slutligen, Flygplan är en av orsakerna till luftföroreningar, på en jämförelsesnivå, Trenitalia tåg är mycket mer miljövänligt, och om du jämför ett flygplan med en tågresa, tågresor är 20x mindre koldioxidförorenare än flygplan är.

Milan till Genoa biljetter

Rom till Genoa biljetter

Florens till Genoa biljetter

Venedig till Genoa biljetter

 

Vilka är skillnaderna mellan standardekonomin, Premie, Företag, och Executive på Trenitalia?

Trenitalia erbjuder flera tågbiljettklasstjänster som är byggda för alla typer av budget och resande, oavsett om du är affärsresenär, fritid, eller båda.

Den största skillnaden mellan Trenitalia-biljettklasser är oflexibiliteten i biljettmodifieringar, priser, och tjänster. dessutom, en standard Economy-tågbiljett är det billigaste och mest flexibla sättet att resa i Italien.

Standardekonomiska Trenitalia-biljetter:

Trenitalia Standard Economy tågbiljett är den billigaste av alla Trenitalia-priser. Det är bäst att boka denna tågbiljett i förväg, eftersom basbiljetter är låga – de säljer snabbt. Resenärer som har en standardtågbiljett kan ta resväskor som passar i bagageutrymmet, gratis och kan avboka sin tågbiljett före avgång och få delvis återbetalning (avdragsavgift på 20%).

Economy Premium Trenitalia-biljetter:

Denna tågbiljettklass är dyrare än Standard Trenitalia-biljettypen, de Ekonomi Trenitalia Premium-biljett erbjuder ytterligare tjänster. Denna typ av tågbiljett finns i Trenitalia höghastighetståg och tillåter ändring av tid och datum endast en gång före avgångsdatumet.

Förutom fördelarna med standardtågbiljetter, Trenitalia Economy Premium-biljetter erbjuder trevligare platser med mer benutrymme och liggande platser på långväga resor. Framför allt, det finns tre matmenyer du kan välja mellan och en lätt måltid och drycker serveras till din plats ombord på Trenitalia-tågen.

Business Treintalia biljetter:

De Trenitalia affärsbiljett köpare kan dock njuta av alla fördelar som vi skrev ovan, passagerare i Trenitalia Business Premier dra nytta av många bagageväskor, bekväma ergonomiska lädersäten, utökat benrum, och tre matmenyer att välja mellan. Dessutom, du har väggar för avskildhet och ett tyst område i affärsområdena på Trenitalia-tågen.

Executive Treintalia biljetter:

De Trenitalia Executive-biljett köpare kan njuta av alla fördelarna som nämns ovan förutom bredare ergonomiska liggande lädersäten för att lägga huvudet och njuta av utsikten över Italien.

 

Finns det ett Trenitalia-abonnemangtion?

Det finns ett pass för Italien, men det rekommenderas endast som ett billigt alternativ om du tänker resa över 14 dagar, Prenumerationen gör det möjligt att utforska Italien med tåg med specialpass. Det finns 3 pass nivåer tillgängliga: Lätt, Bekvämlighet, och Executive och du kan välja antalet resor som sträcker sig från 3 till 10 och välj tågtyp från höghastighets Frecce till intercity och EuroCity.

Passet är tillgängligt i pappersformat och måste aktiveras inom 11 månader från inköpsdagen.

 

Hur länge innan Trenitalia avgår för att komma fram?

För att få ditt Trenitalia-tåg och vara rätt i tid, järnvägen rekommenderar att man anländer åtminstone 30 minuter innan ditt tåg avgår. Faktum är att vi på Save A Train, tror att det är tillräckligt med tid och du kan också njuta av butikerna och få de saker du behöver för tågresa för att vara så smidig som möjligt.

 

Trenitalia tickets

 

Milan till Rom biljetter

Florens till Rom biljetter

Pisa till Rom biljetter

Neapel till Rom biljetter

 

Vad är Trenitalia-tågplanen?

Det här är en tuff fråga men en som Save A Train kan svara på i full och realtid. Gå till vår hemsida i detalj, ange ditt ursprung och destination i Italien, och du kan hitta det mest exakta Trenitalia tågplaner det finns. Trenitalia-tåg går så tidigt som 6 är att 11 klockan kväll från Milano till Bologna, för att klargöra de flesta Trenitalia-tåg som körs fram till sen kväll med ett tåg som avgår var halvtimme.

Milan till Venedig biljetter

Biljetter till Padua till Venedig

Bologna till Venedig biljetter

Rom till Venedig biljetter

 

Vilka stationer betjänas av Trenitalia?

Trenitalia täcker hela Italien, i alla fall, de stora nationella stationerna är Milano, Rom, Venedig, neapel, Turin, Bologna, genever, florens, och Verona. Det finns 11 internationella stationer: 5 Trenitalia tågstationer i Schweiz och 6 stationer i Frankrike och några i Österrike och Tyskland och Kroatien. Så uppenbarligen kan du bekvämt och snabbt resa genom den vackra europén och beundra de italienska utsikterna utan att missa något!

Centralstationen i Milano ligger i det mest trafikerade Piazza Duca d'Aosta. Tågstationen är arkitektoniskt imponerande och omgiven av skyskrapor. Så medan du väntar på att gå ombord på Trenitalia-tåget kan du gå runt och beundra de fantastiska skulpturerna.

Rom Termini är en av de största tågstationerna i Europa. Det ligger mittemot Diocletianus bad i antika Rom. Ingången till terminalen är från Piazza dei Cinquecento. Det finns 29 plattformar i terminalen och Trenitalias tågbiljettkontor ligger i stationens lobby.

Florens tågstation, Santa Maria Novella, ligger en kort promenad från Duomo och de största attraktionerna i Gamla stan i Florens. Stationen är uppkallad efter kyrkan Santa Maria Novella tvärs över dess ingång. Så, du kan lätt stjäla några vackra stunder i Gamla stan, innan du fortsätter med din nästa äventyr i Italien.

Neapels terminal ligger öster om gamla stan. Om du planerar att göra några dagsturer från Neapel till Pompeji eller Sorrento, då kommer du säkert att stanna vid Naples tågstation för din tågresa.

Om du är osäker på vilken tågstation du ska välja i staden du besöker, Vi gjorde på vår webbplats Alla stationer till majoriteten av de stora städerna, så vår algoritm väljer dig rätt station att avresa från och komma till.

 

Vanliga frågor om Trenitalia

Vad ska jag ta med mig till Trenitalia?

Lika viktigt är att ta dig till Trenitalia-resan är viktigt. Se till att ha ditt Trenitalia-resedokument på din telefon eller tryckt och ett giltigt pass är ett måste och det är alltid bra att ha reseförsäkring.

Vilket företag äger Trenitalia?

Trenitalia ägs av den italienska regeringen och ingår i FS Italiane Group.

Trenitalia FAQ om vart kan jag åka med Trenitalia?

Regional, storstadsområdet, och internationella tåg, Trenitalia-tåg kan ta dig var som helst i Italien och till utvalda länder som har gränser till Italien. Till exempel, med Trenitalia höghastighetståg kan du resa till Frankrike och Schweiz.

Vad är boardingförfarandena för Trenitalia?

Att boka tågbiljetter och ombordstigning på Trenitalia har aldrig varit enklare. Du kan enkelt köpa din Trenitalia-biljett i sista minuten online och fram till 1 timme före tågs avgång. För ombordstigning, allt du behöver är ett pass och även att presentera PNR-koden (6-siffrkod). Att förtydliga, PNR-koden skickas till dig i e-posten med bokningsbekräftelsen. Du behöver inte skriva ut tågbiljetten i förväg eftersom den är tillgänglig på din mobil och bifogas till bekräftelsemailen, och tågkontrollern kan också i värsta fall verifiera din biljett med namn.

Vilka tjänster på Trenitalia?

Trenitalia-tågen har en utsedd kafébar på tåget som är tillägnad drycker och lättare mat. På menyn finns smörgåsar, chokladbitar, snacks, chokladkakor, kaffe, varm choklad, och te och du kan sedan äta och dricka i denna restaurangståg eller ta det du köpte tillbaka till din plats. Om du reser i affärer, Premie, eller första klass kan du välja en gratis välkomstdrink från alternativet 9 tillgängliga drycker och en söt, välsmakande, eller glutenfritt mellanmål. På alla Trenitalia-tåg, det finns eluttag bredvid din plats.

Vanliga frågor om Trenitalia – Måste jag boka plats i förväg på Trenitalia?

När du bokar en Trenitalia-biljett, ett säte tilldelas automatiskt till dig och du kan inte reservera en speciell plats vid bokningen. Om det finns fria platser när du är på tåget, du får flytta runt, byta plats, och har ett annat utrymme.

Finns det WiFi-internet inuti Trenitalia?

När du köper dina Trenitalia-biljetter i förväg, du kan njuta av Gratis WiFi internet på alla Trenitalia frecciarossa tåg och klasser.

 

Trenitalia tickets

 

Sammanfattningsvis, om du nådde så långt, du vet allt du behöver veta om Trenitalia-tåg och är redo att köpa din Trenitalia-tågbiljett på SaveATrain.com.

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tåg

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logotyp

Eurail

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !