Ордер возну карту САДА

Јефтине возне карте Трениталиа и цене путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине карте за влак Трениталиа и Трениталиа путне цене и користи.

 

Теме: 1. Трениталиа би Хигхлигхтс
2. О Трениталији 3. Најбољи увиди за набавку јефтине карте за влак Трениталиа
4. Колико коштају карте за Трениталију 5. Путовања: Зашто је боље узимати Трениталију, а не путовати авионом
6. Које су разлике између стандардне економије, Премиум, Пословне и извршне власти на Трениталији 7. Постоји ли претплата Трениталиа
8. Колико времена пре одласка Трениталије да се стигне 9. Који су возни редови Трениталије
10. Које станице опслужују Трениталиа 11. Трениталиа ФАК

 

Трениталиа би Хигхлигхтс

  • Компанија Трениталиа покренута је 1. јуна 2000.
  • у 2005, у Фрецциаросса 1000, Покренута је најбржа возна линија компаније Трениталиа. Брзина којом Фрецциаросса 1000 доћи је до 300км на сат.
  • Главна међународна возна линија је између Женеве и Милана и траје 4 сати на броду Трениталиа.
  • Трениталиа управља услугама влака и веза са регионалним возовима до било које тачке у Италији.

 

О Трениталији

Брзи воз Трениталиа је услуга која повезује север на југ и исток на запад у Италији, а такође и Италију са Швајцарском, Француска, Аустрија, и Немачка.

Тхе трениталиа возови путују брзином до 3оо км на сат на возним линијама велике брзине.

Само 3 сати могли сте путовати из Милана у Рим и из Милана у Бологну у 1 сат.

Trenitalia high-speed train

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење возовнице за Трениталију

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Најбољи увиди за набавку јефтине карте за влак Трениталиа

Број 1: Резервишите карте за Трениталиа унапред колико можете

Карте за Трениталију су доступни између 2 до 4 месеци пре датума одласка. Претходна резервација карте за Трениталиа гарантује вам да ћете добити најјефтиније карте које су веома ограничене. Карте за влак повећавају цијену како се ближи дану путовања, па да би се уштедите новац за куповину возних карата, наручите што је могуће више унапред.

Број 2: Путовање Трениталијом у изван сезоне

Карте за Трениталиа јефтиније су у радно време ван шетње, на почетку недеље, а током дана и средином недеље вожња влаком (Уторак, Среда, и четвртак) често нуде најјефтиније цене. За најбоље цене, не возите возове Трениталиа у рано јутро и рано увече током недеље (због многих пословних путника). Избегавајте, ако је могуће, возове Трениталиа у петак и недељу увече (повољно за излет на викенд) и током државних празника и током школских празника јер у тим приликама цене карата за Трениталију су нарасле.

Број 3: Наручите своје карте за Трениталиа када будете сигурни у свој распоред путовања

Услуга возова за Трениталиа је велика потражња. Трениталиа Басе карта за воз може се заменити и изменити без ограничења, а Ецономи Стандард карта може се изменити само једном пре датума поласка воза. Не можете заменити или рефундирати остале карте за Трениталиа, али на интернету постоје форуми на којима своју карту за Трениталиа можете продати из друге руке. Саве А Траин препорука за Трениталиа травел је да резервишете када сте сигурни у свој распоред путовања.

Број 4: Купите карте за Трениталиа на Саве А Траин

Саве А Траин има највећу понуду возних карата у Европи и широм света, проналазимо најјефтиније карте за Трениталиа. Повезани смо са многим железничким оператерима и наши технолошки алгоритми вам увек нуде најјефтинију карту Трениталиа у Италији са комбинацијама других железничких превозника до других дестинација. Такође можемо пронаћи алтернативе возовима Трениталиа.

Карте за Бари - Фасано

Карте за Таранто до Фасано

Карте Милан до Фиренца

Карте за Венецију и Милан

 

Колико коштају карте за Трениталију?

На пример, цене улазница за Трениталиа могу почети од 21 евра у време промоције, али могу достићи 97 евра у последњем тренутку. Цене карата за Трениталију зависе од класе коју одаберете и овдје је резиме табела просјечних цијена по разреду за Рим-Напуљ / Рим – Милано / Милано – Излети влаком у Фиренцу:

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Премиум 42 € – 90 € 78 € – 172 €
посао 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Карте Милан до Напуљ

Карте за Фиренцу и Напуљ

Карте за Венецију и Напуљ

Карте Писа - Напуљ

 

Путовања: Зашто је боље узимати Трениталију, а не путовати авионом?

1) Предност Трениталиа возова започиње чињеницом да можете поћи и стићи директно у центар града у било ком од градова из којих путујете. Сигурно, ово је нешто што је веома јединствено за возове, посебно ако возите путовање из Рима, Милано, Фиренца, Женева, или Монако, то је главна корист за Трениталиа. Због чињенице да је путовање директно до центра града, избегавате прометне гужве и нема ништа горе него да се на одмору заглавите у саобраћају.

Када су у питању карте за влак Трениталиа одређивање цена, цене се често разликују. Неке промоције омогућавају да набавите јефтине карте за воз, али током последњих дана пре поласка, цене су све веће, па ако волите глатка путовања, Трениталиа је за тебе!

2) Путовање авионом има безбедносне поступке аеродрома. То значи да морате бити барем 2 сати пре вашег планираног одласка. Са Трениталијом, морате стићи само 30 минут унапред. такође, треба да идете на аеродром из центра града. Тако, ако рачунате цело време путовања, Трениталиа увек победи у укупном времену путовања а такође и у цени ако време рачунате као новац.

3) Понекад су цене карата за Трениталиа веће него у авиону по номиналној вредности карте, али упоређивање треба да обухвати колико вас кошта било које превозно средство до аеродрома. Осим тога, у неким случајевима, такође добијате слободно време када путовање возовима Трениталиа и коначно са Трениталијом, немате накнаде за кофере.

4) на крају, Авиони су један од разлога загађења ваздуха, на поређењу, Возови Трениталиа су много више еколошки прихватљив, и ако упоредите авион са путовањем возом, путовање возом је 20 пута мање загађивач угљеника него у авионима.

Карте Милан до Ђенова

Карте за Рим за Ђенову

Карте за Фиренцу и Ђенову

Карте за Венецију и Ђенову

 

Које су разлике између стандардне економије, Премиум, посао, и извршног директора у Трениталији?

Трениталиа нуди неколико услуга карата за возове које су направљене за било који буџет и врсту путника, да ли сте пословни путник, Слободно време, или обоје.

Главна разлика између класа карата за влак Трениталиа је нефлексибилност модификација карата, cene, и услуге. у наставку, стандардна карта за економски воз је најјефтинији и најфлексибилнији начин путовања у Италији.

Улазнице за стандардну економију:

Тхе Трениталиа Стандардна возна карта за економију је најјефтинија од свих цена на Трениталији. Најбоље је резервирати ову карту за воз унапред јер су основне карте ниске цене – брзо се продају. Путници који имају стандардну возну карту могу понети кофере који се уклапају у пртљажни простор, бесплатно и могу отказати карту за воз пре поласка и добити делимични повраћај новца (одбитак од 20%).

Улазнице за премиум премиум Трениталиа:

Ова класа карата за воз је скупља од врсте карата Стандард Трениталиа, у Економска карта Трениталиа Премиум нуди додатне услуге. Ова врста возних карата доступна је у возовима брзих возова Трениталиа и омогућава промену времена и датума само једном пре датума поласка.

Поред предности Стандардних возних карата, Улазнице Трениталиа Ецономи Премиум нуде лепша седишта са више места за ноге и заваљена седишта на дугим путовањима. Изнад свега, постоје три менија за храну од којих можете бирати и лагани оброк и пиће биће послужени у вашем седишту у возовима Трениталиа.

Улазнице за пословне треинталије:

Тхе Трениталиа Бусинесс тицкет купци могу уживати у свим предностима које смо горе написали, путници Трениталиа Бусинесс Премиер имају користи од многих торби за пртљаг, удобна ергономска седишта од коже, продужена просторија за ноге, и три менија хране на избор. штавише, имате зидове за приватност и тиху зону у пословним зонама у возовима Трениталиа.

Улазнице за треинталију:

Тхе Трениталиа Екецутиве тицкет купци могу уживати у свим горе поменутим предностима, уз шире ергономске наслоњене кожне седишта како би положили главе и удобно уживали у погледу на Италију.

 

Да ли постоји претплата на Трениталианација?

Постоји пропусница за Италију, али препоручује се као јефтина опција уколико планирате да тренирате путовање 14 дани, претплата омогућава истраживање Италије возом са посебним прелазима. Постоје 3 расположиви нивои пролаза: лако, удобност, и Извршни и можете изабрати број путовања који варирају 3 до 10 и одаберите врсту влака од брзе Фрецце до медјусобне и ЕуроЦити.

Приступница је доступна у папирном формату и мора се активирати у њој 11 месеци од дана куповине.

 

Колико времена пре одласка Трениталије да се стигне?

Да возите свој воз у Трениталију и будете тачни на време, железница препоручује долазак најмање 30 минут пре поласка воза. Заиста смо у Саве А Траин-у, верујте да је довољно времена и можете уживати и у продавницама и набавити оне ствари које су вам потребне путовање влаком да буде што једноставније.

 

Trenitalia tickets

 

Карте Милано - Рим

Карте за Фиренцу и Рим

Карте Писа - Рим

Карте за Напуљ и Рим

 

Који су возни редови Трениталије?

Ово је тешко питање, али на њега можете да одговорите у потпуности и у реалном времену. Детаљно идите на нашу почетну страницу, унесите своје порекло и одредиште у Италији, и можете да пронађете најтачнију Распореди возова у Трениталији постоје. Возови Трениталиа крећу већ раније 6 ја да 11 увече од Милана до Болоње, да разјаснимо да већина возова Трениталије вози до касних вечерњих сати, а воз полази на сваких пола сата или тако некако.

Карте Милан до Венеција

Карте за Падову и Венецију

Карте за Болоњу - Венецију

Карте Рим - Венеција

 

Које станице опслужују Трениталиа?

Трениталиа покрива читаву Италију, Међутим, главне националне станице су Милано, Рим, Венеција, Напуљ, Торино, Болоња, Женева, Фиренца, и Верона. Постоје 11 међународне станице: 5 Железничке станице Трениталиа у Швајцарској и 6 станице у Француској и неколико у Аустрији и Немачкој и Хрватској. Очигледно је да сте могли удобно и брзо да путујете прелепим Европљанима и дивите се италијанским погледима, а да ништа не пропустите!

Централна железничка станица у Милану налази се у најпрометнијем Пиазза Дуца Д'Аоста. Железничка станица је архитектонски импресивна и окружена небодерима. Док чекате да се укрцате у воз Трениталиа, можете шетати и дивити се чудесним скулптурама.

Рим Термини је једна од највећих железничких станица у Европи. Налази се одмах преко купалишта Диоклецијана у старом Риму. Улаз на терминал је из Пиазза деи Цинкуеценто. Постоје 29 платформе на терминалу, а Трениталијин кабинет за воз је у предворју станице.

Железничка станица у Фиренци, Санта Марија Новела, налази се неколико минута хода од Дуомоа и главних атракција у Старом граду Фиренца. Станица је добила име по цркви Санта Мариа Новелла одмах преко улаза. Тако, лако бисте могли да украдете још неколико лепих тренутака у Старом граду, пре него што наставите на свом следећа авантура у Италији.

Напуљски терминал је источно од Старог града. Ако планирате да направите неке једнодневни излети из Напуља у Помпеје или Соренто, тада ћете се сигурно зауставити на железничкој станици у Напуљу због свог путовања возом.

Ако нисте сигурни коју железничку станицу одабрати у граду који посећујете, направили смо на нашој страници Све станице у већини великих градова, па ће наш алгоритам одабрати за вас праву станицу за полазак и долазак.

 

Трениталиа ФАК

Шта да донесем са собом у Трениталију?

Подједнако је важно и да се доведете на путовање Трениталијом. Поврх тога, побрините се да имате путну исправу о Трениталији на телефону или одштампану, а важећи пасош морате имати увек је добро имати путно осигурање.

Која компанија поседује Трениталиа?

Трениталиа је у власништву италијанске владе и део је ФС Италиане Гроуп.

Трениталиа Најчешћа питања о томе где могу да кренем са Трениталијом?

Регионални, митрополит, и међународни возови, Возови Трениталиа могу вас одвести било где у Италији и до изабраних земаља које се граниче са Италијом. На пример, возом брзих возова Трениталиа можете путовати у Француску и Швајцарску.

Који су поступци укрцавања за Трениталиа?

Резервација возних карата и укрцавање у Трениталију никада није било лакше. Лаку карту за Трениталиа можете лако купити у последњем тренутку на мрежи и до 1 сат пре поласка воза. За укрцај, потребан вам је само пасош и такође ПНР код (6-цифрен број). Разјаснити, ПНР код вам се шаље у е-поруци са потврдом резервације уз е-карту. Не треба да штампате возну карту унапред јер је она доступна на вашем мобилном телефону и приложена уз потврду е-поште, а контролор влака такође може да потврди вашу карту по имену у најгорем сценарију.

Какве услуге на Трениталији?

Трениталиа возови имају одређени кафе бар у возу који је посвећен пићу и лаганој храни. Јеловник укључује сендвиче, чоколаде, грицкалице, чоколадице, кафа, топла чоколада, и чај, а затим можете јести и пити у овом железничком вагону ресторана или узети оно што сте купили назад на своје место. Ако путујете у бизнису, Премиум, или Прва класа, можете одабрати једно бесплатно пиће добродошлице 9 доступно пиће и слатко, пикантан, или грицкалица без глутена. На свим возовима Трениталиа, Постоје прикључци за струју поред вашег седишта.

Најтраженија питања о Трениталији – Морам ли да унапред резервишем седиште на Трениталији?

Када резервишете карту за Трениталиа, седиште вам је аутоматски додељено и не можете резервисати посебно седиште приликом резервисања. Ако имате слободних седишта док сте у возу, дозвољено вам је да се крећете, промените седишта, и имају другачији простор.

Постоји ли ВиФи интернет унутар Трениталије?

Када унапред купите карте за Трениталиа, можете уживати Бесплатан бежични интернет на свим возовима и класама типа Трениталиа фрецциаросса.

 

Trenitalia tickets

 

У закључку, ако сте стигли овако далеко, знате све што требате знати о возовима Трениталиа и спремни сте за куповину карте за влак Трениталиа СавеАТраин.цом.

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их упутити директно на наше странице за претрагу. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете променити / Де до / фр или / ЕС и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !