Ордер возну карту САДА

Јефтине ЦФЛ возовнице и цене путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине карте за ЦФЛ воз и ЦФЛ цене путовања и користи.

 

Теме: 1. ЦФЛ би Траин Хигхлигхтс
2. О ЦФЛ-у 3. Врхунски увиди да бисте добили јефтину карту за ЦФЛ воз
4. Колико коштају ЦФЛ карте 5. Путовања: Зашто је боље користити ЦФЛ возове, а не путовати авионом
6. Које су разлике између Кратког времена, и дневне карте на ЦФЛ 7. Да ли постоји ЦФЛ претплата
8. Колико треба пре доласка ЦФЛ-а 9. Који су возни редови ЦФЛ воза
10. Које станице опслужује ЦФЛ 11. ЦФЛ ФАК

 

ЦФЛ би Траин Хигхлигхтс

  • Са високом тачношћу од 96%, ЦФЛ (Званична луксембуршка железничка компанија) је један од најпоузданијих железничких оператера у Европи.
  • Сваке године, ЦФЛ узима 25 милион људи и 105 милиона тона робе до њихових одредишта у Луксембургу и широм Европе.
  • ЦФЛ је врло еколошки прихватљив, Без ЦО2, и 100% сву електричну енергију добијају из обновљивих извора енергије.
  • ЦФЛ је највећи луксембуршки пружалац услуга мобилности.

 

О ЦФЛ-у

ЦФЛ, Национално друштво Луксембуршких железница, је друго име за Луксембуршке националне железнице. Откако је основана у 1946, ЦФЛ је пружио услуге мобилности грађанима Луксембурга.

ЦФЛ нуди железничке службе у оквиру Луксембурга и широм Европе. Са правом улазницом, можете посетити све најбоље места за одмор у Европи. Са различитим категоријама карата, ЦФЛ задовољава све потребе.

ЦФЛ возови су честе железничке линије, Луксембург – Брисел, Луксембург – Париз, Еттелбруцк – господар, Вассербиллиг– Дизелдорф. До суседних земаља у Европи можете доћи ЦФЛ возовима: Француска, Немачка, и Белгија.

Широм корпорације, 3,090 запослени раде на железници како би осигурали да милиони путника свакодневно сигурно стигну на одредишта.

 

CFL train heading to luxembourg

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење тренира карте за ЦФЛ:

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Врхунски увиди да бисте добили јефтину карту за ЦФЛ воз

Број 1: Резервишите ЦФЛ карте унапред колико год можете

Цена ЦФЛ карте за воз расте како се дан путовања приближава. Можете уштедети новац резервацијом ЦФЛ возних карата што је даље могуће од дана поласка (Нормално 3 месеци унапред је максимум). Рана резервација осигурава да ћете добити најјефтиније карте за ЦФЛ воз. Они су такође ограничени у броју, па што пре наручите, јефтиније за вас. Да уштеди новац на ЦФЛ возним картама, купити карте раније.

Број 2: Путујте ЦФЛ-ом током периода ван сезоне

Као и код сваког железничког оператера, ЦФЛ карте за воз су јефтиније током периода ван врхунца, почетком недеље, а током дана. Можете бити сигурни да ћете добити јефтиније воз карата у року од недеље. У уторак, Среда, и четвртак, ЦФЛ карте за воз су најекономичније. Због обима пословни путници путовање на посао ујутру и увече, карте за воз у већини случајева коштају више. Далеко је јефтиније путовати између јутарњих и вечерњих путовања. Викенди су још један врхунски период за возове, посебно петком и суботом. Цене возних карата за ЦФЛ такође се повећавају државни празници и школски празници, а школски празници у Европи могу трајати 3 недељама сваки пут.

Број 3: Наручите карте за ЦФЛ када сте сигурни у свој распоред путовања

ЦФЛ возови су велика потражња, и уз минималну конкуренцију, тренутно остају најбољи избор за возове у Луксембургу. Они си могу приуштити постављање ограничења за возне карте попут оног које имају и које забрањује размену карата или повраћај новца, осим ако то није пословна врста железничке карте. Иако још увек постоје веб странице на којима можете продати карте половним људима, ЦФЛ не дозвољава продају половних карата. Како вам ово помаже да уштедите новац? Наручите карту када сте сигурни да ће вас распоред уштедети да резервишете једну карту два пута јер се нешто појавило и нисте могли да користите оригиналну купљену карту.

Број 4: Купите ЦФЛ карте на Саве А Траин

Спреми воз је највећи, најбоље, и најјефтиније понуде за возне карте у Европи. Наш добар однос са многим железничким оператерима, који су извори возних карата, и наше знање о укљученим технолошким алгоритмима, дајте нам приступ најјефтинијим понудама за возне карте. Не нудимо само јефтине понуде за возове само за ЦФЛ; пружамо исто и за друге алтернативе ЦФЛ-у.

Цене возова Луксембург до Цолмар

Цене возова од Луксембурга до Брисела

Цене возова од Антверпена до Луксембурга

Цене возова од Меца до Луксембурга

 

onboard the CFL train

 

Колико коштају ЦФЛ карте?

Јавни превоз у оквиру Гранд Доуцхи оф Лукембоург је понекад бесплатно, а понекад не, зависно од руте и ако сте грађанин. Међутим, 1ст класе на ЦФЛ возовима, увек кошта новац, али такође нису скуп избор. ЦФЛ карте за воз почињу од 3 до 6 евра за једно путовање возом. Тхе цена ЦФЛ карте за воз зависи од врсте карте коју купујете и када се одлучите за путовање:

Цена
Недуго 3 €
Дневна карта 6 €

 

 

Путовања: Зашто је боље користити ЦФЛ возове, а не путовати авионом

1) Увек стигнете у Цити Центер. То је једна предност ЦФЛ возова у поређењу са авионима. ЦФЛ возови и све путовање другим возом од било ког места у граду до центра следећег града. То вам штеди вријеме и трошкове таксија од аеродрома до центра града. Са станицама за воза, лакше је доћи било где у граду у који идете. Није важно одакле путујете, Брисел, Нанси, Париз, или Амстердам, стајалишта у центру града главна су предност ЦФЛ возова! На пример, Луксембуршки аеродром је 20 неколико минута од центра града.

2) Путовање авионом захтева да барем будете на аеродрому 2 сати пре вашег лета. Морате проћи безбедносне провере пре него што им будете дозвољени да се укрцају у авион. Са ЦФЛ возовима, само мораш бити на станици мање од 30 минут унапред. Кад узмете у обзир и вријеме које вам треба да путујете од аеродрома до центра града, схватићете да су ЦФЛ возови бољи у услови укупног времена путовања.

3) ЦФЛ карте за воз су јефтине чак и ако их упоређујете са авионским картама. штавише, када упоредите све укључене трошкове, ЦФЛ карте за воз имају још повољнију цену. Уз друге трошкове, попут накнада за пртљаг, који не морате да платите у возовима, путујући ЦФЛ-ом је најбољи.

4) Возови су еколошки прихватљиви. У поређењу између возова и авиона, возови би увек излазили на врх. Авиони јако загађују атмосферу високим нивоом угљеника који испуштају. Возови у поређењу дају Угљеник 20к мање него авионима.

 

Које су разлике између кратког времена, и дневна карта на ЦФЛ?

ЦФЛ има различите врсте карата за различите буџете и трајање путовања: било да је то посао или разонода. Можете бити сигурни да би једна од ових карата била идеална за ваше путовање у прву класу преко Луксембурга на ЦФЛ националним возовима.

Краткотрајне ЦФЛ карте:

Краткотрајна карта важи само за 1. класу за 2 сати од тренутка валидације. Можете путовати ЦФЛ мрежом возова без икаквих ограничења, али узимајте у обзир време доласка воза до одредишта, према реду вожње. Ако морате да путујете накратко, требало би да добијете ову карту. Нисте ограничени на одређени воз, и дозвољено вам је да одаберете своју везу.

ЦФЛ Дневне карте:

ЦФЛ дневне карте су дуготрајне улазнице за прву класу, а важе од тренутка издавања до 4 сам следећег дана. Карту за воз ЦФЛ дана можете купити у аутомату за продају карата, Билетарница, или Сачувај воз.

 

 

Да ли постоји ЦФЛ претплата?

Јавни превоз, укључујући одабране услуге ЦФЛ воза, у оквиру Луксембурга, бесплатно је. стога, нема потребе за ЦФЛ претплатом, осим ако више не волите путовати 1. класе. Грађани Луксембурга који често путују преко границе до Француске, могу уживати у месечној пропусници за прву класу Флекваи-а, за 85 €. Додатно, Грађани Луксембурга могу уживати у ниским ценама месечних карата за Немачку. Па где можете добити додатне информације о овоме?

– ЦФЛ бројачи карата.

– На ЦФЛ телефон за службу за кориснике 2489 2489

 

Колико треба пре доласка ЦФЛ-а?

Тешко је тачно рећи за друго, али Саве а Траин саветује да стигнете 30 неколико минута пре времена поласка. Са овим временским оквиром, имаћете и довољно времена да купујете ствари које су вам потребне направите своје путовање возом што лакши.

 

Који су возни редови ЦФЛ воза?

То можете сазнати у стварном времену на нашој почетној страници на страници Саве а Траин. Само унесите тренутну локацију и жељену дестинацију, а ми бисмо вам показали информације.

Цене возова од Луксембурга до Келна

Цене возова из Луксембурга до Кобленца

Цене возова од Париза до Луксембурга

Цене возова од Брисела до Луксембурга

 

old style CFL trains

 

Које станице опслужује ЦФЛ?

Луксембуршка станица ЦФЛ налази се на тргу Плаце де ла Гаре који се налази у центру града.

У Троисвиергесу, ЦФЛ возови полазе и стижу са станице Троисвиергес која се налази на мрежи 10, повезујући град Луксембург са севером земље. Троисвиергес је дом два највиша брда у Луксембургу.

ЦФЛ возови такође полазе и стижу у град Нанци у Француској. ЦФЛ возови полазе са централне станице у Луксембургу до Нансија сваки 1 сат.

Фландрију у Белгији можете открити возом из Луксембурга до Гента и / или Брисела. ЦФЛ возови полазе сваког сата из Луксембурга до невероватних белгијских градова и шармантни Стари градови у Европи.

 

 

ЦФЛ ФАК

Да ли су бицикли дозвољени на броду ЦФЛ возови?

Бицикли су дозвољени у ЦФЛ возовима бесплатно, и све док их чувате у за то предвиђеним просторима за бицикле. Бицикле у којима се чувају простори можете лоцирати зеленом ознаком на ЦФЛ вратима.

Путују ли деца бесплатно возовима ЦФЛ?

да, али само до године 12 године. Деца млађа од 12 године, могу путовати бесплатно ако их прати особа старија од године 12, са важећом картом и личном картом.

Да ли су дозвољени кућни љубимци у ЦФЛ возовима?

да, ЦФЛ воли псе свих величина 4 људи са ногама могу бесплатно да путују возовима ЦФЛ. Пси морају бити на челу и не смеју да седе на седиштима.

Који су поступци укрцавања за ЦФЛ?

Сваки путник мора да приложи важећу карту и личну карту. Ако сте изгубили карту за воз или сте журили, и нису купили карту унапред, то можете учинити у возу, од представника ЦФЛ-а.

Најчешћа питања о ЦФЛ-у – Да ли морам унапред да наручим место на ЦФЛ-у?

Не, не постоји резервација места у ЦФЛ националним или међународним возовима, седите где вам је слободно место, и увек ћете имати слободно место ако сте унапред купили карту за воз.

Да ли постоји Ви-Фи интернет у возовима ЦФЛ?

Не. Можете уживати Бесплатан Ви-Фи интернет на одабраним ЦФЛ железничким станицама, али Ви-Фи није доступан у ЦФЛ возовима.

Цене возова Луксембург до Еттелбруцк

Цене возова од Еттелбруцка до Јунглинстера

Цене возова Мерсцх до Луксембург

Цене возова од Цлерваук до Луксембурга

 

Brand new CFL Train

 

Ако сте прочитали до овог тренутка, знате све што треба да знате о ЦФЛ возовима и спремни сте да купите карту за ЦФЛ воз за ваше предстојеће путовање Сачувајте Влак.

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains
Међуградски возови
SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Да ли желите да уградите ову страницу на свој сајт? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их упутити директно на наше странице за претрагу. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете променити / де у / нл или / фр и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !